Konny Odesláno Leden 25, 2014 Sdílet Odesláno Leden 25, 2014 Pokud jde kufr normálně otevírat a nikde není zevnitř viditelně nic poškozeno, tak bude KO asi jen ten nárazník, max. se dá ještě jen nová výztuha ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 25, 2014 Sdílet Odesláno Leden 25, 2014 To je divny Ládine.Podle fotky to je pětková řada ale max.rok 209-2010.V roce 2012 už byla nová řada přece. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 25, 2014 Sdílet Odesláno Leden 25, 2014 roman: vždyť je to jedno jestli 2010 nebo 2012, ve výsledku je to plečka jako plečka :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 25, 2014 Sdílet Odesláno Leden 25, 2014 :smich: :jelen: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Leden 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2014 tady jsou trochu lepší fotky plus jsem dneska nalepil lišty v barvě auta na tu hrůzu na dveřích se nadalo koukat... jinak jo dveře jdou otvírat tak to bude jen nárazník doufám uvidíme až se to odstrojí jestli tam není něco zákeřnýho..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Leden 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 27, 2014 Kluci sháním nárazník viz http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=22543&p=1440880 když by jste o něčem věděli byl bych moc rád za info... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Únor 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2014 Tak trochu přispěju po nedávným nalepení lišt v barvě auta jsem předělal ramínka na stěrače do barvy okty taky jsem si pořídil zahrádku kterou jsem taky láknul do barva auta když už jsem dělal ty ramínka stěračů a box kterej jsem chtěl koupit už hodně dávno takže mi vznikla taková Holiday Edition :D oktu jsem zatím nekoupal to přijde až bude trochu lepší počasí... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Únor 8, 2014 Sdílet Odesláno Únor 8, 2014 Ten nárazník nasere,ale hlavní je že jste všichni v pořádku!! Konečně jsi z těch stěračů sundal tu stříbrnou vjjéééc :palec:lišty taky super! Týýýý žjo a rakev jak na mrtvou tchýni,s tím si jezdíš do práce pro výplatu?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Únor 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 8, 2014 No nejenom z těch stěračů jsem to sundal dokonce i ze zrcátek a z kufru... :D jinak jo teď s tím jezdit budu do práce ale proto že pak jedu s přítulí na hory tak tam dám prkna a lyže :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Únor 8, 2014 Sdílet Odesláno Únor 8, 2014 Pěkně jsi poblejskal jen co je pravda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Únor 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 8, 2014 jj když bylo hezky tak se toho muselo vyžít :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 8, 2014 Sdílet Odesláno Únor 8, 2014 Pěkně umyto a to nalakování stěračů, příčníků a sundání folie ze zrcátek a z kufru octě jen prospělo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Únor 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 8, 2014 jo s tou zahrádkou jsem si říkal že bude originální když bude v barvě okty a docela to i dobře vypadá :D teď ještě uvažuju o tom boxu zda ho nechat takhle či ho nalakovat jako auto a i tak ho polepit carbonovou folii jako mám střechu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 8, 2014 Sdílet Odesláno Únor 8, 2014 To není špatnej nápad ten box nalakovat a pokud chceš použít i folii, tak potáhnout jen vrch boxu, aby to bylo jako u octy, tzn. u octy střecha a na boxu taky jen stříška ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Únor 8, 2014 Sdílet Odesláno Únor 8, 2014 souhlas s Konnym, pěkně by to ladilo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Únor 9, 2014 Sdílet Odesláno Únor 9, 2014 Potahnout box je strasna mrdacka. Jednou jsem to delal a nikdy nikdy vice :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Únor 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 9, 2014 (upraveno) JJ přesně tak jsem to zaýšlel láknout a polepit a dost jsem si říkal že bych tam "jakoby udělal okna černou folii ale od toho jsem upustil protože by to byla strašná šaškárna..." To: DEKO neboj vím že s tím bude sra.í ale s tím počítám stačilo mi tenkrát dělat ofuky do carbonu taky pěknej oser... Upraveno Únor 9, 2014 uživatelem Sterny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Únor 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2014 (upraveno) tak nám do rodiny přibude další škodovka a to fabia 1, 2 bude mamy jak do ni najel náklaďák takze budu mit asi dalsi auto na starost víc info dodám až bude doma pojedou pro ní v sobotu a to já jedu na hory...... Upraveno Únor 20, 2014 uživatelem Sterny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Únor 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 28, 2014 tak jsem byl s přítulí na horách a to by bylo aby nebyla ode mne sranda... :D takhle jsem tam párkrát jezdil :D jinak počasí nám vyšlo bylo hezky akorát kdyby byl ten sníh všude a ne jen na sjezdovce... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 28, 2014 Sdílet Odesláno Únor 28, 2014 Super fotečky a lakování je moc pekné ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Únor 28, 2014 Sdílet Odesláno Únor 28, 2014 Hele kokos na sněhu je i tady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Březen 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2014 Njn a lepsi vtip je jak clovek zjisti jak jsou cesi strasni suchari... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Březen 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2014 tak dnes jsem oktu vykoupal a taky jsem jí šoupnul trochu dolu aby se neřeklo :D takže teď je to teprve ono sezona může pomalu začít už aby byl březen a já už nahodil kola... Jinak jsem v pondělí píchnul takže fungl nová guma je totálně KO což mě dost nasra.o ale hlavně že se nestalo nic hroznýho jinak taky už je doma připraven zadní nárazník kterej půjde na lak tím chci poděkovat členovi Novadac za nárazník :D moc díky chlape 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Březen 5, 2014 Sdílet Odesláno Březen 5, 2014 ta guma určitě KO není, už mi lepili i horší díry na dodávce a drželo to v pohodě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 5, 2014 Sdílet Odesláno Březen 5, 2014 Taky bych řekl, že ta guma půjde opravit, dobrý servis s tím určitě nebude mít problémy ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Březen 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2014 no dal jsem to ke známýmu a ten říkal že z toho čouhaj dráty a opravi by to šlo ale nezaručil by prý jak dlouho to vydrží.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 5, 2014 Sdílet Odesláno Březen 5, 2014 Láďo, březen už je, tak kdy bude přezuto? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 5, 2014 Sdílet Odesláno Březen 5, 2014 Hosi neblbnete....Prece ty kola po trech letech neobuje... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 My chceeeme vidět Šternyho kola ... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Březen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 nebojte dočkáte se :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.