Jord Odesláno Květen 23, 2011 Sdílet Odesláno Květen 23, 2011 (upraveno) Tak a je to tady. Tímto zdravím všechny členy (členky) klubu, jsem mezi Vámi :-) Po několika týdnech schánení mé vysněné ORS, jsem dostal nabídku na žlutou RS. Parametry: Škoda Octavia RS 1.8T 132kW 180k, r.v. 09/2004, barva žlutá, najeto 85000km, navigační systém NaviPlus(CD mapa ČR 2011), interiér dělená kůže, xenonové světlomety, Climatronic, 4x airbag(deaktivace airbagu spolujezdce), tempomat, palubní počítač MaxiDOT, vyhřívaná sportovní sedadla, el. ovládaná všechna okna a zrcátka(vyhřívaná), el. střešní okno, elektronická stabilizace podvozku(ESP), protiprokluzový systém kol(ASR), antiblokovací brzdový systém(ABS), dešťový senzor, dálkově ovládané centrální zamykání(včetně dojezdů oken z DO),sportovní výfuk, sportovní volant, řadící páka a ruční brzda v kůži, loketní opěrky, autorádio, mlhovky, alu kola Škoda RS 17"+zimní pneu (obě sady zánovní). Celkově velmi zachovalý, nebouraný sportovní vůz, po prvním majiteli, pravidelný servis Škoda(servisní knížka vedena, předepsané výměny náplní a filtrů). Garance původu+stavu km, kompletní dokumentace a klíče. Po přečtení jsem zajásal, že je to ta "pravá" než jsem uviděl fotky. Původní majitel byl totiž těžký "tuner" a celé auto bylo oplastované viz: ; to byl první šok. Menší šok byl, že auto nyní vypadá takto . Nicméně pořád mě to odrazovalo, protože jsem chtěl originální stav. Přel jsem se s technickými parametry - co si budeme povídat, ten r.v. a kilometry, serviska, jsou hodně lákavé. Nicméně jsem si řekl, že počkám na další kus. Po týdnu hledání a rozhodování jsem si sjednal schůzku u dovozce této prozatím "krásné" octavie. Byli jsme dohodlí, že prahy budou dole, mřížka se vrátí originál s lakovanými lištami. Po příjezdu na mě koukala krásná prdel žluťase a už jsem věděl, že si ji odvezu domu. Prahy sice nebyly dole, ale svépomocí jsme je dolu dostali (přilepeno to bylo neskutečně). Po hodince se podařilo prahy sundat, na originálech zůstala tuna silikonu a lepidla. Tahokov v nárazníku byl naštěstí jen "na oko", pod ním koukaly originální plastové mřížky. Co se týče nynějšího stavu: nárazník OK, mřížka chladiče milotec - okamžitě půjde do pryč, jakmile seženu adekvátní náhradu. Prahy chtějí omýt, snad to půjde. Střední díl výfuku a koncovka jsou komplet nové + zadní světla. Interiér je krásně zachovalý Plánované změny / úpravy: - Možná bude špatná nějaká hadička k turbu, přijde mi, že to moc netáhne, ale asi jsem zmlsanej :-) - Narovnat spodní díl prahů na podvozku, jsou zohýbané jako prase díky tuning náhražkám - snad zmákne šikovnější klempíř, já na to raději šahat nebudu . - Zadní brzdy komplet - trošku nám to rezne (časem půjdou i přední) Zatím první fotka z balkonu: (více nafotím, až bude pěkně a budu moct jezdit) Jinak další fotky: origo maska konečně v laku pár foto interieru Upraveno Červenec 25, 2011 uživatelem Jord 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Květen 23, 2011 Sdílet Odesláno Květen 23, 2011 (upraveno) Krasne jsi ji zuslechtil! tomu prvotnimu zdeseni se vubec nedivim..Na druhou stranu mas muj obdiv,ze jsi do toho sel a pustil se touhle cestou,protoze to dat zpatky do kupy tak,jak to ma byt,musi bejt peknej voser.. :( Ted uz vypada,tak jak ma! Preju hodne stastnych a spokojenych kilaku.. Kdyby chybel vykon,doporucuju chip SportMotor,co jsem mel ja,auto tahlo pak jak bejk.. Upraveno Květen 23, 2011 uživatelem Martyp 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jord Odesláno Květen 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 23, 2011 jo teďka už jen zbývá poladit prahy, s těma byl pěknej voser a ještě bude, protože to lepidlo šlo i s lakem a začíná mi chuděra reznout přerazit mu ruce němčourovi pak už si začnu hrát já (cupra lízo atd. ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Květen 23, 2011 Sdílet Odesláno Květen 23, 2011 Pekny zlutasek taky jak jsem videl prvni fotku jsem se malem posral :)ale ted uz to pomalu vypada zase krasne k svetu a interier je v dobrem stavu :)hodne stastnych km 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 23, 2011 Sdílet Odesláno Květen 23, 2011 lekl jsem se, když jsem viděl první foto ale naštěstí si jí dal do origo stavu a tak to má být tak ať slouží mnoho km bez poruch 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MarekRS Odesláno Květen 23, 2011 Sdílet Odesláno Květen 23, 2011 Hej to auto já znám. Zrovna na ni koukám z okna Ta stříbrná hemelka s černou střechou (na fotce z balkónu) je moje, tak kdybys někdy parkoval vedle tak bacha ať mi to nepodřeš Jinak nádherná žlutá, takhle hodně žlutý RSo jsem ještě neviděl. To skoro vypadá jako by ke konci výroby změnili odstín. Gratulace sousede 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jord Odesláno Květen 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 23, 2011 joo já si řikám, kdo tady má tu pěknou octu chtěl jsem původně stříbrnou, ale když byla žlutá, tak je žlutá..a s tim odřenim, nápdobně nicméně už si zařizuju garáž dole, akorát jim to trvá. Už takhle se jí tam bojim nechávat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MarekRS Odesláno Květen 23, 2011 Sdílet Odesláno Květen 23, 2011 To tě uklidním, já už mám podanou žádost 2 měsíce. Ale už to snad bude. Jedna pani povidala 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jord Odesláno Květen 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 23, 2011 kecáš tak to je skvělý no 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jord Odesláno Květen 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 23, 2011 zatím zadek.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petriiiik Odesláno Květen 23, 2011 Sdílet Odesláno Květen 23, 2011 Ahoj, tak klobouk dolů jak jsi ji dal krásně do pucu!!!! To jak to byla natuněná byla hrůza a ty jsi z ní udělal " RS KRASAVICI " Opravdu máš můj obdiv! :angry: P.S. tu Milotec masku jsi už prodal? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Květen 23, 2011 Sdílet Odesláno Květen 23, 2011 No nejak se nam tu roztrhl pytel se zlutasama. Jeste ze jsem vzal cervenou. Ne je fakt pekna, u prvni fotky jsem musel cistit monitor. Jinak zadni brzdy male, mel jsi dat 280 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rehy.11 Odesláno Květen 23, 2011 Sdílet Odesláno Květen 23, 2011 Osobně bych do tak designově ''zprasenýho'' auta nešel, bál bych se, že majitel byl těžkej závodník. Ale držím palce, aby bylo vše v pořádku Teď vypadá moc dobře, palec nahoru, nejen za odvahu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jord Odesláno Květen 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 23, 2011 díky kluci auto jezdí zatim hodně solidně, tak třeba to byl "tuzer" co jezdil 20tkou se staženym okínkem s hudbou naplno, kdo ví milotec masku zatím mám, zrovna jsem se jí chystal fotit a hodit do inzerce, napiš sz, domluvíme se :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Květen 23, 2011 Sdílet Odesláno Květen 23, 2011 hele, hele, takhle jezdime i my ostatni - low & slow 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Květen 23, 2011 Sdílet Odesláno Květen 23, 2011 moc pěkná a může být ráda, že jsi si ji koupil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Květen 23, 2011 Sdílet Odesláno Květen 23, 2011 Tak te tady pekne vitam , prvni fotka hruza a des, ale tedkom original je original a jak tak vidim tak Marek ma kamarada 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Květen 23, 2011 Sdílet Odesláno Květen 23, 2011 Nádhera. Závidím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Květen 23, 2011 Sdílet Odesláno Květen 23, 2011 taky te tady vitam paradni RSko az na tu prvni fotku,to je docela masakr jinak ted uz to je krasavice tak at dobre slouzi a dela jen radost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ironpipi Odesláno Květen 23, 2011 Sdílet Odesláno Květen 23, 2011 Pěkný, pěkný, jen tak dál... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MarekRS Odesláno Květen 23, 2011 Sdílet Odesláno Květen 23, 2011 Teď jsem koukal, že máš nalepenou zadní RZ. Čím, kolik, kde? Nad tím uvažuju už dlouho, ale nechci aby to hned upadlo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jord Odesláno Květen 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 23, 2011 oboustrannou lepenkou z baumaxu, prej spešl na auto, je trochu vyztužená a drží jak blázen (aspoň teda vzadu) vepředu trochu odstava u toho plastu, ale tak snad tam ještě vydří nějakou dobu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Květen 23, 2011 Sdílet Odesláno Květen 23, 2011 Já obě SPZetky lepím oboustrankou, buď 3M nebo červenej Patex a drží to jako helvétská víra 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MarekRS Odesláno Květen 23, 2011 Sdílet Odesláno Květen 23, 2011 Díky kluci, až se mi vrátí auto, hned to tam nacpu. Vepředu jsem to přišrouboval a zakryl barevnýma čepičkama, s tím sem spokojenej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jord Odesláno Květen 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 23, 2011 a kde ho máš, pořád vyhlížim a ty nikde jinak nutně potřebuju tu tvojí ceduli "beware of dog" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 23, 2011 Sdílet Odesláno Květen 23, 2011 Vítej mezi náma, vidím, že z ošklivého káčátka se vyklubala krásná labuť , no ta první fotka je fakt příšerná, ale teď je to krasavice, radost pohledět . Každopádně ti přeju, ať jseš s octou spokojenej a najedeš s ní hodně km bez poruch 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MarekRS Odesláno Květen 23, 2011 Sdílet Odesláno Květen 23, 2011 (upraveno) Garny ho tůní. Dneska jsem mu ho odvezl a navymýšlel si takový hovadiny, že se divím, že mě nevyrazil Tu ti můžu věnovat, musím vyměnit za cedulku s kočárem. Upraveno Červenec 8, 2011 uživatelem Marek RS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 23, 2011 Sdílet Odesláno Květen 23, 2011 Moc dobrá práce - teďka RS-ka vypadá tak jak má. To před tím byla fakt hrůza. Držím Ti palce a přeju moc šťastných Km. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jord Odesláno Květen 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 23, 2011 díky díky Jo o Garnym jsem slyšel, už mám na něj taky zálusk, ale zatím není co opravovat tak až ji budeš mít doma tak dáme spicha, aspoň ti to pořádně omrknu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MarekRS Odesláno Květen 23, 2011 Sdílet Odesláno Květen 23, 2011 Já jsem tam taky zatím nebyl opravovat, jen dodělávám hovadinky. Někdo má RSo v plný palbě, někdo naftu social version, kde neni co okukovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.