Přejít na obsah

Moje šedivka

Doporučené příspěvky

Pěkné to máš chlape, pěkné... Jsi kozlík šikula. Taky přemýšlím čím oživit interiér, aby to bylo vkusné a tohle je dobrá cesta :D Už na to koukám dlouho, ale pořád jsem se nerozhodl, jesli chci černý interiér+3D carbon a nebo žlutý+dřevo... :P

PS: Zrcátko je dle mě nevkus. Ono naplácat všechno fólií která je "trendy" není vždy nejlepší cesta. Jinak demontáž je snadná. Uchop do ruky tak, aby jsi bych schopen otočit "stopkou" a jde to snadno. Nevím na jakou stranu, ale fakt to je "simply clever" ;)

Odkaz ke komentáři

Nooo tak kozlík už neeee už kozel :D No to je to čeho se bojím abych to všechno neoplácal folíí,proto jsem psal že už končím,ale než ty rámečky topení mne víc lákalo to zrcátko. Uvidíme,díkes za radu a za chválu,zrcátko sundám až bude tepleji!! Jinak ségruše má O1 L&K žlutá kůže a dřevo a to je pro mne ten nej introš!!!

Odkaz ke komentáři

Právě si vem, jak to bylo například s těmi stříbrnými dekory, imitoval se tím broušený hliník. Taky jsme to všichni fofrem rvali do aut, každá klička, plastík, madýlko muslo být "aluminium performance." A za dva roky zase vythat ven a prsili se jaký máme vkus ;) a kdo to má dneska, tak je totální looser :D a to nemluvím o devadesátých letech a dřevěné tapetě :D

Skoro mi nedá spát, co přijde za dva roky :lol:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...