Přejít na obsah

Moje šedivka

Doporučené příspěvky

Tak jsem se vrátil....a musím řict po dlouhé době kvalitné film - obsahově, herecky, režisérsky a hlavně to uběhlo pěkně rychle :-) Doporučuju a bylo tam skoro plno :-) ještě, že kupuju lístky on-line... :-)

cerrtinka / prcek

Už jsem tu....ale nikdo tu....tak jdu do pelechu.... v TU :-)

Upraveno uživatelem John Chipsa
Odkaz ke komentáři

Táák šedivka je po opravě elektroinstalace opět v plné síle a včera se mi na tachometru ukázalo 255555km ale nestihl jsem fotit :) Brázdím Liberecký kraj a tak jsem musel navštívit ZOO a Lamu kterou sponzoruje Octaviaclub! Zoo je krásné a též i nedaleká botanická zahrada v Liberci :lool:

Jinak i na dovče si šedivka užívá ,,krytého" :lool:přírodního :lool: parkoviště

ps: foto č.3 se může jmenovat ,,Lama a tlama" :)

post-208-1280250070_thumb.jpg

post-208-1280250108_thumb.jpg

post-208-1280250165_thumb.jpg

post-208-1280250223_thumb.jpg

post-208-1280250267_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Živočich7007
Odkaz ke komentáři
brambůrko a já myslela že si na prcka zapoměl jak si měl v hlavě a nevyspán :) :lool: :lool:

Míšo hezkýý užívej volna :lool:

jj užívám si volníčko a krásné počasí :lool: děkuji Žany ;)

J.CH:....no a právě pro tebe jsem tam ten prst dal,aby jsi netápal :lol:

a kde je Lama? malá nápověda,Lama nenosí brýle...........tak co???..........áááááá modří už vědí :) :P

Odkaz ke komentáři

Si tak hodnej, že na mě myslíš :) :lool:

aháááááá už vííííím :-)

Hele ta Lama se mě nějak nezdá... má nějakej divnej krk, jakoby zasádrovanej.... Podle mě jsi v zoo ani nebyl a ten prst není Tvůj :lool: :lool: a Lama je vycpaná..... Hochuu prostě oko sokola to vidí vše... juchůůůůů ;) :lol: :) :lol: FOTOŠÓÓÓP :P :lool:

Upraveno uživatelem John Chipsa
Odkaz ke komentáři
Si tak hodnej, že na mě myslíš :) :lool:

aháááááá už vííííím :-)

Hele ta Lama se mě nějak nezdá... má nějakej divnej krk, jakoby zasádrovanej.... Podle mě jsi v zoo ani nebyl a ten prst není Tvůj :lool: :lool: a Lama je vycpaná..... Hochuu prostě oko sokola to vidí vše... juchůůůůů ;) :lol: :) :lol: FOTOŠÓÓÓP :P :lool:

No zase jsi mě dostal.....lama je nafukovací,jsme spolu na dovolené :lol: ,a ten prst je jednoho bezdomkáře,propujčen za půl marlbora a krabičák z lídla a focený je to v lese u Liberce :lol::lol::lol:

Odkaz ke komentáři

Táák a další km na šedivce natočeny!! Dnes se projela na trase Bedřichov,Jablonec,Železný brod, Bozkov a zpět. Vyplatilo se, v Bozkově jsou nádherné jeskyně,mohu všem doporučit,ale vstupenky si rezervujte,čekali jsme na prohlídku 3,5hod :palec: Jinak zítra proběhne srázek v Liberci na letišti od 19.30 tak kdo bude mít cestu ať se ukáže:palec:

post-208-1280331581_thumb.jpg

post-208-1280331630_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...