Triplseven Odesláno Květen 30, 2011 Sdílet Odesláno Květen 30, 2011 Stává se mi že při průjezdu zatáčkou nebo na nerovnosti mi občas bouchne něco od předni nápravy.Je to taková tlumená ranka, spiše lupnuti.Není to nijak pravidelne, ale každou jizdu to aspoň jednou lupne.Už to pozoruji cca pul roku. Děkuji za rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Květen 30, 2011 Sdílet Odesláno Květen 30, 2011 Podle těch situací, kdy se to projevuje, bych tipoval stabilizátor, ale nejsem takový odborník, abych řekl kde co přesně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Triplseven Odesláno Květen 30, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 30, 2011 jsme na tom stejně, taky si to myslim,ale radši se zeptám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Atila Odesláno Květen 30, 2011 Sdílet Odesláno Květen 30, 2011 Já myslím,že to budou právě silentbloky na rameni.Na OII měníš celý stabilizátor,kdež to na OI se daly měnit pouze ty gumy. Už sem se po tom taky pídil,a bylo mi řečeno že to jsou silentbloky v rameni. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dragole Odesláno Červen 15, 2011 Sdílet Odesláno Červen 15, 2011 me to delalo taky, hlavne kdyz se projizdi rondl, a pri zmene naklonu auta (zatacka leva a pak prava), vzdy to luplo...ted uz je to OK, a reseni bylo, ze mi tam dali 6 podlozek pod kolebku motoru ( nevim jak to rict) kazdopadne ty podlozky jsou z VW. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 15, 2011 Sdílet Odesláno Červen 15, 2011 Dělá mi to taky a to mám vyměněný silentbloky na ramenech :o i když je pravda že už jsou na tom zase bídně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Červen 15, 2011 Sdílet Odesláno Červen 15, 2011 Nemám sice OII ale přesně co popisuješ se mi děje taky na OI. Jen s malým rozdílem, když se rozjíždim a kola nejsou rovně tak to lupne a při každém zatočení ve větším rejdu. Atila: Myslíš že by to mohly být silentbloky stabilizátoru? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
coplos Odesláno Srpen 24, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2011 Tak mě to začalo dělat úplně to samé po výměně silentů , stabil. tyčky jsem ale měnil taky-tak tím to asi nebude. Měl jsem spíše podezření na načnutý homokineťák-zkusím to nechat, jestli se to víc projeví. zatím to dělá jen při rozjezdu s vytočenými koly a při přejezdu příčné nerovnosti, kdy se auto jakoby zhoupne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Srpen 24, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2011 Mám za sebou výměny všeho co píšete. Stabilizační tyčky, silenbloky (zadní) i oba homokineťáky. Silenbloky byly slyšet při přejezdu nerovností (takové tlumené bouchání). Homokin.klouby byly slyšet při rozjezdu a rejdu-zacvakání. coplos: Kolik máš najeto? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
coplos Odesláno Srpen 24, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2011 Mám za sebou výměny všeho co píšete. Stabilizační tyčky, silenbloky (zadní) i oba homokineťáky. Silenbloky byly slyšet při přejezdu nerovností (takové tlumené bouchání). Homokin.klouby byly slyšet při rozjezdu a rejdu-zacvakání. coplos: Kolik máš najeto? cca 190 tis. km 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Srpen 24, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2011 (upraveno) Tak to začni šetřit. Mě to odcházelo kolem 250tis. Záleží taky jestli auto jezdí dálky, na jakých silnicích apod. :D U Tebe to bude na 99% kloub. Upraveno Srpen 24, 2011 uživatelem Dodo-Kolín 0 Citovat Odkaz ke komentáři
coplos Odesláno Srpen 24, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2011 Tak to začni šetřit. Mě to odcházelo kolem 250tis. Záleží taky jestli auto jezdí dálky, na jakých silnicích apod. :D U Tebe to bude na 99% kloub. Tak to já si nemyslím-nebo spíš doufám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Srpen 24, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2011 (upraveno) Když dáš kola do rejdu a rozjíždíš se tak to zacvaká? Mě to dělalo při rozjezdu nejdřív v rejdu doleva a do kopce. Pak i z kopce. Nakonec i vpravo. To zacvakání na rovině je taky o kloubu=auto ježděné spíš na dálnicích. Bude se to zhoršovat... Pak jsem to slyšel i bez plynu na kruháči. Cvakání a i mírné ťukání. Po výměně kloubů klid jak v kostele Upraveno Srpen 24, 2011 uživatelem Dodo-Kolín 0 Citovat Odkaz ke komentáři
coplos Odesláno Srpen 24, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2011 Tak uvidím, jdenou už jsem to řešil na passatu a tam se to projevovalo jinak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lazaruslong Odesláno Srpen 24, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2011 Ahojte,tak si to tady čtu a děje se mi něco podobného, ale nejsem si jistý. Stává se mi, když stojím na místě a dám plný rejd, že se mi jakoby zasekne volant a musím použít lehce sílu abych ho zase vrátil. Známý tvrdí, že to je posilovač a že si nemám dělat starosti. Nenapadá vás co by to mohlo být? za jízdy je klid,volant necuká, a je ticho a klídek. Jen na místě se to děje. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
coplos Odesláno Srpen 25, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2011 (upraveno) Projížděl jsem forum škoda a stejný příznak je tam popsaný s výsledkem----že to děláaxiální ložisko horního uložení tlumiče. Prý, když je poškozené, tak se tlumič při vytočení nebo po zhoupnutáí napne a pak jakoby přeskočí a to je ten zvuk. Docela by to odpovídalo......co si o tom myslíte? Upraveno Srpen 25, 2011 uživatelem coplos 0 Citovat Odkaz ke komentáři
coplos Odesláno Srpen 25, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2011 Tak tady je mrtvo jak o prázdninách...... Jen VSEMI, to je jistota.......byznys je byznys...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
coplos Odesláno Srpen 30, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2011 VYŘEŠENO Dnes po návštěvě v servisu RF auto u pana Chládka (HUML) na doporučení Penťáka zjištěna závada nebo spíš šlendrián mého mechanika, který mi měnil silenty na přední nápravě. Jeden z nich nalisoval NAOPAK!!!! Tímto děkuji panu Humlovi za ochotu a profesionalitu a Markovi za doporučení a domluvu. :( RF auto mohu jen doporučit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Duben 17, 2012 Sdílet Odesláno Duben 17, 2012 Hele, mě to začalo dělat po výměně silentbloku na L rameni v autorizáku. V rejdu nic necvaká, ale jakmile přejedu ostřejší příčnou nerovnost, zpomalovák, tak mi to klepne/cvakne jakoby do podlahy. Reklamoval jsem to v servisu, ale na nic nepřišli. Jak poznám že je silent opačně nalisovanej? Že bych to skouk a pak jim to omlátil o hlavu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Guzmen Odesláno Květen 2, 2012 Sdílet Odesláno Květen 2, 2012 Ramena mám nový a dělá mi to taky, skusím vyměnit silentbloky, jenž drží stabilizátor k nápravnici. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Květen 7, 2012 Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 Tak po cca 70 tisíc km sú ramená prednej nápravy (silentbloky) znovu nepoužiteľné a to už boli raz menené (nedivím sa podľa stavu ciest). Má niekto podobné skúsenosti? Auto teraz strašne trhá pri preraďovaní z 1 do 2 apod. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Květen 7, 2012 Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 Tak jsem právě přivezl auto ze servisu - výsledek: Vadný nový originální díl. Vyměnili za jinej kus a už je všechno v cajku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.