ViktorMPI Odesláno Červen 10, 2011 Sdílet Odesláno Červen 10, 2011 Pravda, zbytečná. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sinius Odesláno Červen 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 17, 2011 (upraveno) Takže trochu měním názor. Příští víkend až bude trochu času, tak pujdou z auta všechny přebytečné nápisy (Octavia, Motorizace i to falešné RS) ... auto tím bude čistší a trochu ucelenější. Upraveno Červen 17, 2011 uživatelem Sinius 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červen 17, 2011 Sdílet Odesláno Červen 17, 2011 Sundej i RZ, to je taky vlastně nápis 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sinius Odesláno Červen 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 17, 2011 (upraveno) :lool: :lool: tebe prostě člověk musí ignorovat Upraveno Červen 17, 2011 uživatelem Sinius 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červen 17, 2011 Sdílet Odesláno Červen 17, 2011 Ale notak, nemyslel jsem to zle, ale jestli chceš, smažu to. Jen jsem měl po ránu dobrou náladu a Tobě jí nechtěl zkazit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Červen 17, 2011 Sdílet Odesláno Červen 17, 2011 Já bych demontoval i budíky a rádio!! Tam jsou taky písmenka. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sinius Odesláno Červen 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 17, 2011 Dobře, řeknu to jinak pujde dolů označení Octavia a RS na zadních dveřích....tím končím debatu a na další poznámky se.u !!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 11, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2011 tak co novýho? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sinius Odesláno Červenec 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 19, 2011 no novýho v podstatě nic, jen jsem zjistil, že seru na všechny rejpaly :) ;) jen bych měl dotaz: mám najeto ted 55 000 km, posledních 1000 km jsem strávil na dálnicích a musím říct, že jsem to docela honil, protože auto do té doby bylo na dálnicí jen velmi zřídka... no a když jsem dojel, tak mi Maxík začal hlásit, abych zkontroloval hladinu oleje... tak bych chtěl znát názor, kde by mohl být problém. Zda by to mohlo být, že auto dostává poprvé v životě zabrat a "jakoby se zajíždí a nebo je chyba jinde. Olej nikde neteče, to jsem kontroloval. Takže díky za radu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 19, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2011 to je normální dolej olej a jezdí dál :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sinius Odesláno Červenec 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 19, 2011 tak super a díky za radu, dolil jsem decku a je to v pohodě, ale cena oleje ve Škoda Auto mě dostala do kolen. Olej Shell 5W 30 ...cen za 1litr 850 Kč 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 19, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2011 tys ho kupoval ve Škoda Auto??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sinius Odesláno Červenec 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 19, 2011 no jasně, protože když mi to cinklo zrovna u Mladý Boleslavy, tak jsem akorát sjel, koupil, dolil a pokračoval v cestě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 19, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2011 kdybys popojel o kilák dál, tak tam je Autokelly... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 19, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2011 55 000km to je tak akurat 5 000km pred vymenou coz odpovida mym zkusenostem ze se to tak ozve, ja kdyz to poprve cinkne tak zastavim v cili cesty nebo na benzine otevru kapotu zavru a jedu dal nez se ozve podruhe. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sinius Odesláno Červenec 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 19, 2011 Víte pánové, od začátku se tam leje tenhle long life, ale jelikož majitel ho měl zadarmo, tak měnil olej každý rok, naposledy byl měně v říjnu, když auto mělo najeto 46 tis. km. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 19, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2011 jak jsem ti už říkal, potom ten LongLife postrádá smysl a je lepší přejít na normální olej a měnit po 15tkm... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sinius Odesláno Červenec 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 19, 2011 no na jednu stranu postrádá smysl, ale na druhou stranu se tím nic nezkazí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 19, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2011 víš jak, jsou to tvoje prachy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sinius Odesláno Červenec 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 19, 2011 já myslím, že servisní interval určitě protáhnu na delší než měl on a na tu výměnu ho pumpnu, ať mi z prace donese taky kanystřík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červenec 19, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2011 no novýho v podstatě nic, jen jsem zjistil, že seru na všechny rejpaly :) ;) jen bych měl dotaz: mám najeto ted 55 000 km, posledních 1000 km jsem strávil na dálnicích a musím říct, že jsem to docela honil, protože auto do té doby bylo na dálnicí jen velmi zřídka... no a když jsem dojel, tak mi Maxík začal hlásit, abych zkontroloval hladinu oleje... tak bych chtěl znát názor, kde by mohl být problém. Zda by to mohlo být, že auto dostává poprvé v životě zabrat a "jakoby se zajíždí a nebo je chyba jinde. Olej nikde neteče, to jsem kontroloval. Takže díky za radu. Je to celé o tom, že na dálnici pracuje motor ve vyšších otáčkách, tzn. že si vezme i víc oleje. Já dřív jezdíval převážně silnice I. a II, třídy, kdežto teď drtivě převažují dálnice a je v tom rozdíl a je dobré olej hlídat a nečekat na signál. tak super a díky za radu, dolil jsem decku a je to v pohodě, ale cena oleje ve Škoda Auto mě dostala do kolen. Olej Shell 5W 30 ...cen za 1litr 850 Kč Do Škodovky pro olej vážně nechoď, 850,- Kč je sice na Škoda poměry ještě dobrá cena, ale tržní a ta, za kterou kupuju třeba já je kolem 300,- Kč, když vezmu rovnou 10 litrů tak i o pár desítek korun nižší. jak jsem ti už říkal, potom ten LongLife postrádá smysl a je lepší přejít na normální olej a měnit po 15tkm... Ale notak, kecy kecy kecy. Smysl prodloužených intervalů, jak už ze samotného názvu vyplývá, je od samého začátku ten, aby člověk neservisoval auto tak často a k tomu je potřeba Long Life olejů. Tolik ke smyslu prodloužených intervalů. Zbytek jsou jen dobré rady strejdy cimbu a dojmy zaměněné za pojmy, prt. nikdo z nás tady zcela jistě nedělal testy, výpočty a výzkumy jako automobilky, které prodloužené intervaly zavedly. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sinius Odesláno Červenec 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 20, 2011 Děkuju za obsáhlé názory a náměty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červenec 21, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2011 Debatu k prodlouženým intervalům jsem přesunul do příslušného topicu, prt. se z toho začala čím dál víc stávat anketa kdo ano a kdo ne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 24, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2011 Nazdar,moc pekna okta poredelana na RS, k tem znakum ja si taky koupil RS znak do masky a zena na me naco si ho tam budes davat?! Kdyz to neni RS,tak jsem ho tam nedeal a jsem rad,nemam RS tak nedam znak ale to je kazdeho vec,kdybych to tak koupil asi bych si ho tam nechal,nebo ne? Neviiim Jinak krasna,tak at slouzi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sinius Odesláno Červenec 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 25, 2011 Díky za reakci...já furt nevím no...jako ze zádi to pujde na 100%, ale bojím se jak pod tím bude vypadat lak a abych to moc nezkonil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Červenec 25, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2011 Já ho nemám nikde a to RS mám, ale jak jsme tu už řešili 1000x, je to každého věc a když ho tam chce a líbí se mu, ať si ho tam nechá, však je to kolem a kolem jen kus barevnýho plastu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sinius Odesláno Červenec 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 25, 2011 teď čekám na nějakou super odpověď od Mischicki 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červenec 25, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2011 Žádnou nemám, nemám žádný názor 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sinius Odesláno Červenec 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 25, 2011 Mischicka: překvapil jsi jinak tak můžete zkusit poradit, čím to sundat, abych nepoškrábal lak pod těma nápisama na zádi? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.