Přejít na obsah

Svítí stále Abs a dlouho natačí motor

Doporučené příspěvky

Zdravím Pánové, přešel jsem z VW clubu sem protože sem přešel mezi značkami.

Nicméně mám tento motor v oktávce z roku 1998 a má najeto 360tis. Majitel hlásil a pravdivě, že svítí neustále kontrolka ABS ale nemá to na nic vliv... ABS ted v letě asik neodskouším ale když se to napíchne tak tam žádná chyba není....

Další problém je že studený motor se nastartuje hned.. ale jak se zahřeje tak dlouho ho musím natáčet.

prosím o radu jestli to už někde bylo řešeno omlouvám se předem.. jsem tu nový :palec:

Odkaz ke komentáři
Zdravím Pánové, přešel jsem z VW clubu sem protože sem přešel mezi značkami.

Nicméně mám tento motor v oktávce z roku 1998 a má najeto 360tis. Majitel hlásil a pravdivě, že svítí neustále kontrolka ABS ale nemá to na nic vliv... ABS ted v letě asik neodskouším ale když se to napíchne tak tam žádná chyba není....

Další problém je že studený motor se nastartuje hned.. ale jak se zahřeje tak dlouho ho musím natáčet.

prosím o radu jestli to už někde bylo řešeno omlouvám se předem.. jsem tu nový :)

něco hodně podobného jsem řešil. studené starty ok ale za tepla to tak 8s točilo (motor ALH66KW, dobíjení ok). po konzultaci se známým mi bylo řečeno že jsou tři možnosti. baterka, zoxidované kabely ke startéru, nebo startér. Mě se problém vyřešil když jsem vyměnil baterku a očistil kontakty, ale starter časem taky pujde narepas. Údajně tomuto motoru stačí když má startér o pár otáček méně a už se mu to nelíbí. Je ještě jedna varianta a to ta že se dá zvýšit startovací dávka paliva, ale já když přijel nadiagnostiku tak dávka už byla zvýšená tak jsem hledal dále

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...