Gespenst Odesláno Červenec 31, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2009 Zdravím, nenašel by se někdo kdo by mi pomohl zapojit radio? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Červenec 31, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2009 hmm záleží na tom co tam chceš zapojit??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gespenst Odesláno Červenec 31, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2009 hmm záleží na tom co tam chceš zapojit??? No ono to asi není těžký přečetla sem o tom několik článků, ale když vidím kablíky tak nemám tušení co s tím (no prostě baba). Já jsem myslela že vytáhnu blaupunkt co tam mám teď strčím tam nového pioneera a půjdu. Jenže tam se údajně musí popřepojovat nějaké kablíky, tak bych byla radši kdyby mi u toho někdo asistoval. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Červenec 31, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2009 já osobně nemám zkušenosti s blaupunktem, nevím jaký má konektory oproti pioneeru.S tím ti asi neporadím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gespenst Odesláno Srpen 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2009 Tak jsem se vykašlala na všechny návody rady a zkušenosti, vypojila staré a zapojila nové, a jede .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Srpen 4, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2009 No fidis... sikovna holka ;-) Chtěl jsme nabídnout pomoc,ale už není potřeba... ;-) Hlavně že to vše funguje... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gespenst Odesláno Srpen 4, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2009 No fidis... sikovna holka ;-) Chtěl jsme nabídnout pomoc,ale už není potřeba... ;-) Hlavně že to vše funguje... No funguje , ale našla sem další problém :) , z největší pravděpodobností mám ještě po předchozím majiteli ukroucenou anténu nebo něco takového. Je tam totiž nějaký problém z vyhledáváním stanic. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Srpen 4, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2009 Tak ozkoušení tuneru je nejsnažší u někoho v autě. Přechodku na antenu jsi tam měla? Taky mě zlobí antena v Octavce... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gespenst Odesláno Srpen 4, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2009 Tak ozkoušení tuneru je nejsnažší u někoho v autě. Přechodku na antenu jsi tam měla? Taky mě zlobí antena v Octavce... Tuner je ok. Přechodku jsme tam dala. Je tam problém ze na některých místech prostě nic nenaladím. Pokud je v paměti tak je to ok, ale vyjedeš mimo signál tak RDSo se nechytne a nenaladíš nic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Srpen 4, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2009 Tak potom snad už jen natáhnout new antenu... zkusit ji dát nějak bokem co to bude dělat... třeba jen interierovku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Srpen 24, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2009 no hlavně jeslti nemí problém s laděním stanic způsoben tím že stojíš v údolí, lese nebo hliníkové hale ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Art Car Design Odesláno Srpen 25, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2009 (upraveno) Problém muže bejt taky v tom že octavie má napájení anténního zesilovače přímo po kabelu k anténě, takže záleží na tom jeslti to tvoje nový rádio umí napájet přímo ten zesilovač nebo ne, já mam panasonica a tam sem musel dokupovat ještě redukci napájení,.. otázka zhruba 100 až 150 kč takže nic strašnýho :D např tohle: http://www.levnealarmy.com/iso-din-adapter...pajeni/d-71169/ Upraveno Srpen 25, 2009 uživatelem Art Car Design 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Srpen 25, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2009 Art: Chlape díky. To by mohl být problém aj u mě... Hnedka jak se dostanu do auta tak zkounu co ta za tu redukci mám... ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Art Car Design Odesláno Srpen 25, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2009 Nejni zač, teď mě ještě napadlo že může bejt zlomená antena, je trochu háklivá na střešní box :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Srpen 25, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2009 Střešní box na tom nikdy nebyl, od té doby co nefunguje... Takže spíš někde bude chyba po cestě... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest martin smrčka Odesláno Říjen 11, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2009 Zdravím,můžete mi někdo poradit jak nové autorádio dostanu do palubní desky,at se snažím sebevíc, nejde mi dotlačit, vadí mu kabely a euro konektory,takže mi kouká cca 1cm z palubní desky. mám combi 99, už z novou palubkou. na octávky sem začátečník, takže předem díky za radu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Říjen 11, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2009 zkus si vyndat taky tu kaslík pod rádiem :) to hodně pomůže.Nejdřív si tam zašoupni radio a pak tem kaslík mělo by to pak být v pohodě ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
AdamCZ Odesláno Říjen 12, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2009 Vyřízni ten plast za rádiem, to je zááááklad co se musí udelat když tam rveš rádio co má moc kabelů.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Říjen 12, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2009 Přesně tak, celej ten zadek toho kastlíku v palubovce vykrakat pryč a potom už tam je dost místa. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Říjen 19, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2009 plast jsem tam nechal a cajk :D chce to sundat kastlík u spolujezdce a pohrát si mám tam tuze moc kabelů a zapojeny troje cinche 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Říjen 20, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2009 Jde to tam narovnat jak píše kolega ale místa málo....já to také raději při montážích odstraním ten zadní plast (dle radia) a hodně aut jezdí bez fantomového dílu pro napájení předzesilovače co je vzadu v anténě a napájí se po koaxu..... a věčinou ješte přehodit napájení klíček a stálej +12V a je to........:-)))M. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Listopad 8, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2009 pro porovnání kabelů je dobré i vyndat střední díl výdechů topení. práce na minutu a přístup parádní ;) (vyndat nejprve čučíl výstražnejch - 4 plastové západky a vyndat konektor a potom samotný dvojvýdech - 8 plechů) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Listopad 8, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2009 Já mám rok rádio od Pioneera a do ted si nepamatuje přednastavení takže pokaždy když vytáhnu klíče ze zapalování tak musim pak znova nastavovat stanice a nastavení pro subáč ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 9, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2009 Já mám rok rádio od Pioneera a do ted si nepamatuje přednastavení Tak mas spatne zapojeny napajeni radia.Mas stalej plus (pametovej zlutej) zapojenej na klicek.Proto si to nic nepamatuje.Tipl bych ze mas ty plusy prehozeny. (cervenej a zlutej) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Listopad 9, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2009 tam je kabílků :) já se bojim abych něco neodpálil nebo tak něco až bude čas podívám se na to :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 9, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2009 Sentinel: A skama jsi? Kdyby jsi byl někde poblíž kde se vyskytuji tak by jsme na to mohli juknout... (ČB - PLZ - KV - PHA) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Listopad 9, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2009 (upraveno) No já jezdim defakto všude :) zaměřuju skříně takže za den stihnu klidně kladno-praha-ustí,most-č.lípa takže fakt nejde říct kde lítám a hlavně vůbec nestíhám :) stačí někde narazit na bouračku nebo zácpu na půl hodiny a sem v loji a musim všem volat že se opozdim jako dneska :D ale dík moc :D v tom bude jen nějaká ptákovina :D ted někdy pojedu k Martinovi.RS na výhřev tak se zeptám jestli by se na to nekouk B) Upraveno Listopad 9, 2009 uživatelem Sentinel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 10, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2009 Jo ten ti urco helpne.Je to jen o prepojeni dratku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DaNo_O1 Odesláno Listopad 17, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2009 Idem kúpiť toto autorádio: http://www.alpine-europe.com/slovakia/prod...de-101r-rm.html Máte niekto skúsenosti so zapájaním toho to rádia? Je k nemu potreba aj to "fantómové napájanie", alebo nie? Ak áno tak aké? ISO-DIN, alebo ISO-ISO? Dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sonyk02 Odesláno Listopad 17, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2009 DaNo_01 : myslím že nebude potřeba žádná redukce, že jen přijdeš vyndáš staré a zapojíš nové (iso konektory a anténu) a mělo by vše fungovat. Alespon takto sem to měl já s /////Alpine 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.