Přejít na obsah

vstřikovací trysky

ciimaa

Doporučené příspěvky

Zdravim

mám prozbu :lool: jáké sis mám koupit vstřikovací trysky na 1.9TDi 81kw a chtěl bych nějaký lepší kdybych si nikdy v budoucnu chtěl načipovat octu :smich: aby byl dobrej základ

http://www.cc-autodily.cz/vstrikovaci-cerp...p;model=OCTAVIA

PS : hledal sem to tady na foru :lool: ale nenašel tak proto sem založil téma a děkuji za rady předem

Odkaz ke komentáři
Zdravim

mám prozbu :lool: jáké sis mám koupit vstřikovací trysky na 1.9TDi 81kw a chtěl bych nějaký lepší kdybych si nikdy v budoucnu chtěl načipovat octu :smich: aby byl dobrej základ

http://www.cc-autodily.cz/vstrikovaci-cerp...p;model=OCTAVIA

PS : hledal sem to tady na foru :lool: ale nenašel tak proto sem založil téma a děkuji za rady předem

neco a tryskach, jedna so o specialni trysky.. http://www.tdifun.cz/ladeni-tdi/ instalujeme a ladime tyto trysky vse na valcove zkusebne..

Odkaz ke komentáři

Pokud ti budou stacit trysky a pak chip, tak dej Sprint 764, ale jestil budes chtit jit pres ca. 110 kW, tak dej rovnou ty drazsi PP.

Vcera jsem cetl docela peknou diskuzi na DP. Bylo tam, ze v normalnim provozu rozdil mezi 150 a dejme tomu 170 PS ani nepoznas. Ale financne uz te ten rozdil 20 koni vyjde na dost penez (turbo, IC, spojka, brzdy atd). O nejakym lazeni kolem 200 a dal pres 200 koni ti povi treba Hoblik, kolik je tam treba investovat.

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři

no takle bylo mi řečeno když mám nalítano už něco málo přes 200tis tak bych měl vyměnit střikovací trysky .. jaký je váš názor ? a pak mě napadlo že bych si to mohl i čipnou ale jenom nějak základově (do těch 105kw jako má Houmik) abych nemusel měnit turbo, IC, spojku, brzdy atd) takže stím čipováním bych to nepřeháněl ale spíše mě teď zajímali nějaké ty lepší vstřikovací trysky jestli je musim do opravdy vyměnit :lol:

škoda že TDifun je odemě dosti daleko (já Most) jinak bych se určitě domluvil ale takle daleko je to naprd :palec:

Odkaz ke komentáři

Doporucil bych ti to, co mam v aute ja. Jen si zacni k tomu jeste shanet spojku z Fabie ATD, kterou nech preoblozit, to stoji par stovek. Urcite je lepsi vymenit rovnou i vstrikovace, kdyby auto mohlo, samo by ti za to podekovalo. :palec: Ty stary uz nemusi tak dobre rozprasovat, muze to kapat vedle atd.

Trysky Sprint 764 a k tomu mam udelany takovy lehky chip, mam ho posazeny trochu vys, ale to ti upravce oddladi presne podle tebe, jak si to budes prat. Ja nechal auto upravit ve 315.000 km? Tak nejak. Zaklad je uplna diagnostika auta, upravce ti pak povi, jestli je vhodny auto upravit a nebo je treba provest nejaky opravy (vaha, turbo atd).

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...