ciimaa Odesláno Červen 19, 2011 Sdílet Odesláno Červen 19, 2011 Ahoj mám tento subwoofer http://www.dobry-obchod.sk/produkt/fli-akt...trap-12-active/ myslíte kdybych do něho udělal díru a vložil nátrubek že by to hralo líp ? nebo se změnily basi k lepšímu ? a co si mylíte o uzavřených subovrech a z bas reflexem(natrubkem) je mezi nimi rozdíl ??? Děkuji za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Červen 19, 2011 Sdílet Odesláno Červen 19, 2011 pokud je od vyrobce wooferu doporucena uzavrena ozvucnice, tak bych se na nejaky natrubek vykaslal. pokud s tim nemas zadny zkusenosti, tak naladit natrubek neni jenom tak. a kdybys mel zkouset ruzny prumery a delky, tak bys z toho zesedivel... mne osobne se libi vic zvuk uzavrenych wooferu. ale to zalezi na tom, co poslouchas. pokud chces rychly a presny basy, tak uzavrenku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Červen 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 19, 2011 já sem ještě neslyšel právě subwoofer z nátrubkem jen uzavřenej kdysi sem měl tubu uzavřenou teď mám toho FLi uzavřenýho a basy suber i tlak jen mě prostě zajímalo jak by to hrálo z nátrubkem nebo prostě jak hraje sub z nátrubkem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Červen 19, 2011 Sdílet Odesláno Červen 19, 2011 Aby ti ta tva bedna hrala s bassreflexem musela by byt nasobne vetsi nez je uzavrena. Treba woofer co mam ja, tak ma pro uzavrenku objem cca 25litru, ale pro otevrenou snad vic jak dvojnasobek. Takze jestli si nechces znicit bednu tak do ni nerez. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Červen 19, 2011 Sdílet Odesláno Červen 19, 2011 rozhodne bych s ni nic nedelal. od vyrobce to bude spocitany asi nejlip. kdyztak mrkni sem: http://www.autohificlub.cz/ je tady toho spousta. hlavne zalezi jakou hudbu poslouchas. s tim objemem to tak vzdy byt nemusi. woofer co mam ja v uzavrence 26L na cca 53Hz je s bassreflexem pri 26L na 45 Hz. ale to je samozrejme vse woofer od wooferu a zalezi jaky prubeh tech basu od toho ocekavas. ale jestli jsi se zvukem spokojeny, tak bych rozhodne nerezal... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Červen 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 19, 2011 jo sem spokojenej se zvukem pekně to duní a hlavně tlakuje a když otevřu kufr tak to dělá rachot jako svině :) nechám to tak jak to je jen mě to zajímalo díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.