jen31 Odesláno Červen 19, 2011 Sdílet Odesláno Červen 19, 2011 Zdravím všechny. Stala se mi taková věc že auto točí ale nejde nastartovat. Již se mi to jednou stalo a po několika otočením klíčkem bez startování to zase začlo normálně chodit. Kontrolka žhavení neblikne (normálně vždy ano). Zkusil jsem druhý klíč a začla blikat oranžová kontrolka auto s klíčkem. První klíč to sice nedělá ale taky to nejde. Díky za radu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lucky.jack Odesláno Červen 25, 2011 Sdílet Odesláno Červen 25, 2011 Na druhý klíč bliká immo, tudíž asi není naprogramovaný. Zkus vyměnit relé 109. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jen31 Odesláno Září 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 11, 2011 vše ok byla to ta 109. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
m.beton Odesláno Březen 14, 2012 Sdílet Odesláno Březen 14, 2012 No já jsem na tom podobně mě to začalo již před asi měsícem že při jízdě nejčastěji z kopce se mi mírně zvýšily otáčky a auto chcíplo ale ne jen z kopce a pak jsem nemohl nastartovat nerozsvítila se kontrolka žhavení po několika otočeních se kontrolka rozsvítila a motor naskočil bez problémů .Teď už mi to začíná dělat když jedu kratší trasu cca5km vypnu motor a po chvíli již nemůžu nastartovat vždy musím počkat a zkoušet točit klíčem dokud se nerozsvítí kontrolka žhavení. diagnostika nic neobjevila ani akční členy nevím si rady prosím o radu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Březen 29, 2012 Sdílet Odesláno Březen 29, 2012 No já jsem na tom podobně mě to začalo již před asi měsícem že při jízdě nejčastěji z kopce se mi mírně zvýšily otáčky a auto chcíplo ale ne jen z kopce a pak jsem nemohl nastartovat nerozsvítila se kontrolka žhavení po několika otočeních se kontrolka rozsvítila a motor naskočil bez problémů .Teď už mi to začíná dělat když jedu kratší trasu cca5km vypnu motor a po chvíli již nemůžu nastartovat vždy musím počkat a zkoušet točit klíčem dokud se nerozsvítí kontrolka žhavení. diagnostika nic neobjevila ani akční členy nevím si rady prosím o radu. rele napajeni jednotky 109, no jiste ze diag nic nepise kdyz je ECU bez napajeni... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
m.beton Odesláno Duben 9, 2012 Sdílet Odesláno Duben 9, 2012 rele napajeni jednotky 109, no jiste ze diag nic nepise kdyz je ECU bez napajeni... jo díky za radu ,ale již jsem na to přišel bylo to tím relém 109 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.