Přejít na obsah

vittorio numero duo - sluzebni vehiculo :)

Doporučené příspěvky

je to dobry, dneska sem jel do prace a tahlo se to po stary melnicky

spotreba 4,0 ;)

dojezd 1200 pri ujetych 50km uz - mam foto :smich:

bomba :D motor a jeho vykon si ohromne uzivam

smradecek uz ovladly california scents a maloun s mangem :smich: mam ji tyden a uz ma 2000 km :smich:

jinak cenikova cena podle konfiguratoru je 650 s dph

cena 4x4 kdyz byla nova tak stala myslim 680, mam doma FA

rozhodl jsem se ze 4x4 si necham a dodelam z ni scouta a pak se uvidi, na zimu bude dobra, proto jsem ji bral

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

je to na prd, minuly tyden jsem jel z nitry do kamence pod vtacnikom a tam je pres kopce super zatackovita rally skor trasa :o

kolega pred emnou to rezal, tak jsem to taky rezal a dvakrat sem sel do nedotacivosti a musel jsem ubirat a rovnat to, tak jsem to prifouknul jeste vic a trochu lepsi cestou zpatky, ovsem pak si vezmu skoro scouta a rozdil mezi 205/50 nebo kolik je sluzebaku a 225/40 je tak markantni az je mi z toho spatne :) asi az se budou kupovat novy gumy na to auto tak reknu ze ze svyho koupim nejaky 17 litaky..a dam si tam 225, at to aspon malicko vic drzi, ten vykon co to ma je pdle me na ty 205ky moc

Odkaz ke komentáři

ty woe, to si mi bol skoro pod oknami (z kamenca to je ku nam cca 20km) :D ! JJ u nas su dobre trasy, technicky narocne :), len kvalita ciest obcas zaostava :) ! Ale aj u vas v CR to je tiez miestami katastrofa :D !

No tak mas tam nejakych 30kW naviac, tak to asi bude tym no :) ! Na nasu 1.6TDI to staci :)

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...