chjetjov Odesláno Říjen 19, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2011 No nekecej bratre to je prvne co si to umyl od ty doby co ji mas ne? :P Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Říjen 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 19, 2011 P2M proste nedokaze rozdejchat na jakym miste stoji tajemnik :) proste zavidi, chudak v brambore no :D bratr - no jisteeee, setrime firemn penize, takze sem to nechal rucne umyt minuly patek...od 28.7. :) a jak je zase krasna.. :) Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Říjen 23, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2011 ano pane náměstku, přesně tak ;) Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Únor 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2012 uz mame krasnych 36 tisic spolu :) zacnu psat clanky o zkusenostech s timhle autem asi :) i mouchy to ma ;) Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Únor 7, 2012 Sdílet Odesláno Únor 7, 2012 Celkom slusny najazd :o ! Ake "mouchy" napriklad to ma ? Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Únor 7, 2012 Sdílet Odesláno Únor 7, 2012 co máš za mouchy? ať si kdyžtak místo OCty vyberu něco jinýho. Třeba Forda :D Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Únor 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2012 no minule sem ve chcanci na dalnici zjistil ze mi kape na ruku levou :) koukam jak blazen a mezi A sloupkem a dverma mi proste blbe tesni guma, takze to ta prokapne :) motor paradni, na to nemuzu rict nic jinak me stve tvrdsi operaka leve ruky ridice, po dlouhe jizde mam uplne otlacenou ruku, predFL mi tohle nedela. stejne tak stredova operka, predFL byl dobre polohovatelny a i pri mensim oprenim se drzela na miste, v tehle nove okamzite ujede do zadu a podjede ti ruka :) este bych chtel nejak vymyslet ostrikovani svetel, vyplacam tim hrozne moc kapaliny a zbytecne, je to snad kazdy treti osplouchnuti a kdyz jedete v takovymtom hnusu, tak potrebujete kazdou chvili ostrikovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Únor 7, 2012 Sdílet Odesláno Únor 7, 2012 co máš za mouchy? ať si kdyžtak místo OCty vyberu něco jinýho. Třeba Forda :D Tak lepší než ta tvoje mrtvola oktávka bude i Dacia ty murdci :D ;) Vitto: zajímavý, kolegovi taky kape dovnitř přesně jak popisuješ. A taky MR2011 Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Únor 7, 2012 Sdílet Odesláno Únor 7, 2012 woe, já budu měnit Fabii za něco většího a mám na výběr koncern a Forda. Octa šlape jak hodinky tak není důvod ji měnit na 3t km ročně a Petra je s ní spokojená ;) A za pár let budu mít krásnýho zachovalýho veterána :). Není důvod kupovat nový auto když je služebák Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Únor 7, 2012 Sdílet Odesláno Únor 7, 2012 Forda nekupuj, pak bych se s tebou musel s Jardou víc bavit :D Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Únor 7, 2012 Sdílet Odesláno Únor 7, 2012 Woe ze Dacia ! To by som radsej chodil pesi ! Nejaky logan sa na OI nechytal ani nechyta njn ta opierka by mohla aj lepsie drzat. Nerosi sa ti LP sklo? Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Únor 8, 2012 Sdílet Odesláno Únor 8, 2012 hele Vitto ja to s tim kapanim vody mam uplne stejne a mel jsem to jak u toho starsiho Romana, tak i ted u toho co mam. Odkaz ke komentáři
Kvido27 Odesláno Únor 8, 2012 Sdílet Odesláno Únor 8, 2012 Koukám, že to kapání bude asi výrobní vada, taky mi občas kápne na ruku. Poprvý jsem byl docela vyplácnutej, kde se tam ta voda bere. Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Únor 8, 2012 Sdílet Odesláno Únor 8, 2012 P2M: no zase o důvod víc proč ho nekupovat :D ad kapání: měl jsem tenhle problém u Fabie taky a kámoš u Roomstera taktéž. Oprava proběhla před autorizovaným servisem - mechanik se vzepřel a decentně přihnul rám dveří dovnitř. Prej normální věc :D :D ale je fakt, že od tý doby naprosto sucho Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Únor 8, 2012 Sdílet Odesláno Únor 8, 2012 taky se to stava tim, ze kdyz nastupujes za deste, tak se dostane ta voda na gumu tesneni dveri a je to tam blbe udelany, ze to potom proste kape do interieru :-( Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Únor 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 8, 2012 no mam to jak rikate, ale nastupoval jsem za sucha, chapu ze kdyz privru vodu tak se mi tam muze neco dostat ale tohle bylo kontinualni kapani 3h cesty :) takze az pujdu na dalsi olej tak jim to reknu. a nevim jestli je to tim samym, ale kdyz jedu do zatacky tak jak se asi kastle krouti tak v tehle kosach mi najednou zacne jit do auta studenej vzduch a to docela dost, kdyz v aute mam 22 a najednou z minus 10 tam neco posle :D u scouta ani O1 sem tohle nepozoroval :) Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Únor 8, 2012 Sdílet Odesláno Únor 8, 2012 musíš jezdit pomaleji jinak to auto zlomíš :D člověče s tím jsem se nesetkal, ale kapání jsem znal. A taky jak říkáš, vyjeto za sucha, vjeto do deště a kap kap. Akorát když jsem to servisáka viděl jak zabral za ty dveře tak jsem na něj jen koukal a čekal jestli to zlomí :D Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Únor 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 29, 2012 tak kdyby nekdo chtel videt jak vypada spinavy auto Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 29, 2012 Sdílet Odesláno Únor 29, 2012 pekny,koukej na moje :D Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 29, 2012 Sdílet Odesláno Únor 29, 2012 skaja: jiriku prosim te najdi tu fotku raketky tak pred dvouma, trema rokama at vidi jak vypada spinavy auto :lool: :lool: :lool: :lool: Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Únor 29, 2012 Sdílet Odesláno Únor 29, 2012 Bratře holt to budeš muset protáhnout podruhý v životě myčkou to auto no :lool: jinak jedna vzpomínková na špinavej svetr... Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Březen 2, 2012 Sdílet Odesláno Březen 2, 2012 skaja: jiriku prosim te najdi tu fotku raketky tak pred dvouma, trema rokama at vidi jak vypada spinavy auto :lool: :lool: :lool: :lool: Ondro toto je ona? :D Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Březen 3, 2012 Sdílet Odesláno Březen 3, 2012 Hmm tak to je mazec :D tam uz je vic cerny nez zluty plochy :D Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 3, 2012 Sdílet Odesláno Březen 3, 2012 tak ta je mazec,to byl nekde kde se nakladalo uhli??? Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Květen 6, 2012 Sdílet Odesláno Květen 6, 2012 Všechno nejlepší chlape..a přeji ti ještě jednou tolik nadšenců..a díky za vše.. Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Květen 6, 2012 Sdílet Odesláno Květen 6, 2012 Taky se pripojuji s pranim vseho nej Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 6, 2012 Sdílet Odesláno Květen 6, 2012 uaaa prezidento ma narozeniny a ani se tu neukaze, jestli nebyla mega party az do bezvedomi Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky