Jim Odesláno Červen 29, 2011 Sdílet Odesláno Červen 29, 2011 co s kapajicim střešním oknem? je to dodělávané tedy bez odtoku do kastle po dešti kape v rozích, stojí-li auto z kopce je mokrá i sedačka je to teda na ibize, ale princip by měl být všude stejný ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Červenec 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 2, 2011 nikdo neporadí? v uterý na to musím přijít a v po koupit :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Červenec 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 25, 2011 tak okno se dá vyndat bez větších problému, ale horší je těsnění-místy potrhané dle všeho vč rozměru vypadá stejně jako na felde origo z fabriky.nevíte někdo číslo, nebo podle čeho sehnat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 25, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2011 rok výroby? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Červenec 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 25, 2011 99 ale okno je dodělávaný asi z talošky ještě a to nevím kdy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 25, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2011 tak leda změřit a podle rozměrů zkusit dohledat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Červenec 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 25, 2011 a ty víš že se to dá koupit solo? já volal do rogera a tam mi řekli, že s tím nemám počítat, ale že dojet mužu, jen cena kolem 1000kč 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 25, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2011 to netuším.. se to prodává vcelku s rámem? není náhodou na tom okně výrobní číslo? podle toho by se dalo poznat z jakého vozu to je.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Červenec 25, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2011 promin za offtopic Jime, ale zajima me jedna otazka: kluci kdyz mam dodelavany stresni okno, bude mi tam pasovat origo elektricke? jde mi o to, jestli fachmanum treba neni povoleno montovat jeden rozmer z hlediska bezpecnosti apod.... mohl by mi nekdo zmerit otvor na delku a sirku okna? od plechu k plechu, uvazuju o vymene. Diky za postrehy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Červenec 25, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2011 já bych řekl, že origo okno se dodělává jen s celou střechou, jsou tam i jinak výztuhy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Červenec 25, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2011 jasný, tam asi něco bude, raděj napíšu nějakýmu místnímu majstrovi, nemůžu se zbavit dojmu, že na stropu bude výřez třeba nějak naznačenej, aby to neporušilo tvrdost a nezačla s karoserie významněj kroutit, jinak díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.