Přejít na obsah

Sportovní rybolov

TomasB

Doporučené příspěvky

Já dneska sumík metrovej, už je nafiletovanej a i bez kůže na mraze. Další takovej mi spadl a pak ještě dva se pořádně netrefili.

Kámošovi jeden spadnul taky kolem metru, vytáhnul jednoho asi 60cm a k večeru po půlhodině souboje mu to nakonec upálil sumec cca 160cm, už ho měl pod nohama.

Všechno vláčka.

Odkaz ke komentáři

to byla ale dneska šichta... od 15 hod do 22 hod. Záda mně bolí, nohy mně bolí a jsem docela fyzicky zmožen. A ruka taky dostala zabrat s těma velkýma a těžkýma nástrahama. Celkem bída, jeden sumík rovných 80cm a jeden bolen 65cm. Oboje puštěno.

Je tu nějaký "Olomoučák"? Zejtra jedu na 3 dny do Olomouce na kongres a přemejšlím jestli vzít cajk sebou. Čas bych měl tak možná večer, když bych oželel chlastání. Ale vůbec to tam neznám.

Odkaz ke komentáři

Hele ja byl dvakrat na Jizere a tam je to totalne mrtvy, jeden tloust :( a cca 3 nepromenene, taky od tloustu, nic jineho sem ve vode ani nevidel, krom poteru.

Ted jedu do jiznich cech na Nezarku na dva dny, tak zkusim stesti tam, ale co sem slysel, tak nic krome okouna se tam chytit neda a az budu zpet, tak se chystam na Labe, nekam k soutoku Vltavy s Jizerou ... vsak ouvidime ;)

Odkaz ke komentáři

klucíí, chci příští týden od středy do neděle někam na chytačku!! beru přítuli a kámoše...

KAM?!? to je ta otázka... poradí někdo? chci aby se dalo autem poblíž vody, bez problému s grilem a stanem, kapry, dravce a celosvaz revír...

Věděl bych pěknou vodu s mega kapry, mega amury, sumci, candáti, štiky, nějakej okoun, bolen. Na ty kapry záleží jak budeš mít kliku a je ˇvhodná loďka na zavežení a asi to chce prokrmit. Známej tam byl tejden, krmil boilie, celou dobu nic a poslední den mazec chytání a kapři kolem 90cm. Záleží na štěstí. Autem se dá dojet, gril, stan OK.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...