Petr81 Odesláno Srpen 19, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2011 já ti předsedo říkal, že lepší než minigolf bude stavění sněhuláků a koulovačka :o Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Srpen 19, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2011 ze to je urcite kamoska toho teplyho jancarika co se neumi oblikat z Novy :D :o :) to je vuul :D :D ...hele bud bude hnusne nebo ne.. komu chcije do auta bude mit problem ostatnim bude stacit svetr navic chlast tam bude... Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Srpen 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 19, 2011 dneska to norum hrube nevyslo to je fakt : hlasili prehanky na Melniku kolem 16:00 v deset sem bezel sklidit si vystroj z auta zpatky do tasky a zacal chcanec a bourka takovyho kalibru ze uz sem to dlouho nevidel :o a prsi do tedka vetsinou jsou presny snehulaky? moc to hrotite, byla trochu zima, coz by bylo cely letosni leto, tak si vemete mikinky a bude no :) Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Srpen 19, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2011 a kdo jede s polovičkou,nemusí se bát že umrzne :) Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Srpen 19, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2011 to teda nevím, já loni mrznul i s polovičkou a byl jsem večer rád, že jsem si po cestě domů mohl v autě zatopit i pod zadkem :)))) Odkaz ke komentáři
Palo Odesláno Srpen 19, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2011 já ti předsedo říkal, že lepší než minigolf bude stavění sněhuláků a koulovačka :D koulovačka povídáš???? hmm, tak to joooo, to zase joooo, to já koulování rád :) :) Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Srpen 19, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2011 palo Vám tam zhodnotí riziko, viz jeho podpis :) :) :D Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Srpen 19, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2011 abys nebyl první adept :) doufám, že dorazíš prde Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Srpen 19, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2011 snad už v pátek a já jsem v poho :) Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Srpen 19, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2011 my jen na sobotu, ale i tak se potkáme :) Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Srpen 19, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2011 když budu mít čas, tak pojedu brzy v pátek a případně i pomohu s něčím, ale znamenalo by to, že pojedu v sobo kolem oběda dom. Času málo. Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Srpen 19, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2011 vitto:zaplaceno :lool: Odkaz ke komentáři
tomisak Odesláno Srpen 21, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2011 Jestli tam bude jako dneska, tak to bude paráda v nejhoršim si hodim zimáky do kufru Nevíte někdo, kolik je už zaregistrovanejch octaviaků ?? Budu tam novej tak mě snad s každym pořádně seznamíte u baru!!!! Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Srpen 21, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2011 Jestli tam bude jako dneska, tak to bude paráda v nejhoršim si hodim zimáky do kufru Nevíte někdo, kolik je už zaregistrovanejch octaviaků ?? Budu tam novej tak mě snad s každym pořádně seznamíte u baru!!!! když nás pozveš.. Odkaz ke komentáři
Bazy Odesláno Srpen 21, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2011 Jestli tam bude jako dneska, tak to bude paráda v nejhoršim si hodim zimáky do kufru Nevíte někdo, kolik je už zaregistrovanejch octaviaků ?? Budu tam novej tak mě snad s každym pořádně seznamíte u baru!!!! 100 PANAKU NO TAK BUDEŠ PĚKNĚ VOŽRALEJ!!! :palec: Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Srpen 21, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2011 Jestli tam bude jako dneska, tak to bude paráda v nejhoršim si hodim zimáky do kufru :D Nevíte někdo, kolik je už zaregistrovanejch octaviaků ?? Budu tam novej tak mě snad s každym pořádně seznamíte u baru!!!! to aby sis vybral pořádnej balík :D loni nás tam bylo přes 100 aut :D a letos to snad bude ještě víc :D Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Srpen 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 22, 2011 zatim zaregistrovano cca 50 aut Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Srpen 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 22, 2011 loni se registrovalo 82 aut predem Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Srpen 22, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2011 tak snad nebudem horsi letos??!! Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Srpen 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 22, 2011 letos za tech 100 auto budeme asi radi no :D kazdopadne jsou prihlaseni stari dobri kamaradi a sraz bude i kdyby nas tam bylo 50 pristi rok udelame nejaky zmeny, pokecame o tom na srazu Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Srpen 22, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2011 chtelo by to nejaky maly oziveni :-) Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Srpen 22, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2011 100 PANAKU NO TAK BUDEŠ PĚKNĚ VOŽRALEJ!!! :D už se to blíží :D Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Srpen 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 22, 2011 otazka je co ostatni zkousnou, kdyby to bylo vic zamereny na aktivity, bylo by to zase drazsi a otazka je kolik lidi by prijelo :D Odkaz ke komentáři
tomisak Odesláno Srpen 22, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2011 A večer je tam nejaka hudba nebo jenom grilovačka ?? Vůbec mě nenapada co se tam ty dve noci bude delat Jede se nejaka splasená jizda nebo tak neco? Odkaz ke komentáři
morriiss Odesláno Srpen 22, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2011 rád bych se taky připojil ale před tejdnem mi změnili šichty na září a jdu v neděli na denní tak hold smůla Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Srpen 22, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2011 (upraveno) A večer je tam nejaka hudba nebo jenom grilovačka ?? Vůbec mě nenapada co se tam ty dve noci bude delat Jede se nejaka splasená jizda nebo tak neco? Neboj o zábavu bude postaráno oba dva ročníky jsem se tam vůbec nenudil :D a navíc jsem tam poznal fůru pohodovejch lidí... :D A JESTLI CHCEŠ TAK MŮŽEŠ JET S NÁMI V PÁTEK PROČTI SI TO TADY :D http://forum.octaviaclub.cz/index.php?s=&a...t&p=1150107 :D Upraveno Srpen 22, 2011 uživatelem Sterny Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Srpen 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 22, 2011 zadny sileny a zbesily jizdy nejezdime, v arealu kempu je snizena rychlost a auta stoji na trave takze zadny nocni jezdeni neni mozny a je to jedine dobre.. v patek vecer se vetisnou dorazi na veceri nahoru do hotelu spolecne, tam se bumba a pod. to byva klidnejsi, abysme se pripravili na sobotu. v sobotu vecer se griluje a u toho jezeni se proste keca a ani nebyla minule potreba hudba, nez obejdes vsechny znamy, nebo se seznamis apod tak mas pulnoc jen to fikne, no a pak je to zase na kazdym, hudbu a mikrofony jsme po prvnim rocniku tak nejak odstranili je to sraz hlavn ena pohodu, pokec a zabavu pres sobotni den Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Srpen 22, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2011 neboj pani ma v kiosku vedle karaoke Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Srpen 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 22, 2011 presne a to je na sobotu po pulnoci jak delany Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky