Přejít na obsah

3.OCTAVIA SRAZ 2.-4.9.2011

Doporučené příspěvky

tak za prve s ubytovanim by nemel byt vetsi problem, za druhe chata neni vubec spatny napad. Ostatne ted resim pristi vikend u me na chate tak uvidime jak to dopadne a treba by to slo nejak poladit :-)

No ja budu moct az po 21 zari to my zase zacina volno v praci do te doby sem bez volna...no a kdo by teda sel v te praze nebo na chate?predpokladam O.V.I. Martyp ty Bauraku a kdo dal Vitto je taky z prahy ne? Reknu Sejvimu

Odkaz ke komentáři
tak kdyby jsi to chtel udelat na chate tak myslim, ze Martyp, Ovi a jak s Hankou je jistota, k tomu ty s mladou a treba sejvi s rodinkou to uz mas slusny cislo, kdyz by mohl tak Vitto. Myslim, ze dostatecny pocet :-)

Presne tak jak pise Bauracek,ja to muzu jen podepsat.. :lool: myslim,ze k Vittovi by se mohl pridat jeste Vojta.. :smich:

Chata skvelej napad!Ale kdyby to neklaplo, jsem i pro Prahu a se spanim pro dva by urcite problem nebyl.. :smich:

Odkaz ke komentáři
No ja budu moct az po 21 zari to my zase zacina volno v praci do te doby sem bez volna...no a kdo by teda sel v te praze nebo na chate?predpokladam O.V.I. Martyp ty Bauraku a kdo dal Vitto je taky z prahy ne? Reknu Sejvimu

Kadaň nebo Praha je mi to fuk,přijedu kamkoliv!! Jinak chci poděkovat všem za organizaci na Rozkoši :lool: :smich: bylo to supér(jako pokaždý)a už se těším na další srázek ať je kdekoliv,protože tak super parta to se hned tak nevidí!! Montymu a Sejvimu přeji brzké opravení jejich miláčků,plechy se opraví ale zdraví má člověk jen jedno!!

Odkaz ke komentáři

jako tyden po 18.9. se vracim do Zdib pokud nebude barak prodanej do ty doby, tkaze pak muzeme udelat nejakou grilovacku a bumbani i u me, jsou tam pak dva pokoje na spani na zemi kdyztak a v obyvaku na sedacce taky :smich:

besidka vzdycky byla na snehu kdyz byla prvni tyden v prosinci, ale jestli to vetsine nebude vyhovovat tak to dame konec listopadku :lool:

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...