Přejít na obsah

Buchanie zadneho praveho skla

duke_luke

Doporučené příspěvky

Zdravim,

chcel by som sa vas opytat, ci uz niekto riesil tento problem s buchanim skiel v dverach? Najma v tych zadnych (myslim aj ten trojuholnik, ktory je tam napevno). Konkretne Octa 1 , sedan r.v.99 .

Ako by som to mohol poriesit, aby to uz netrepalo a nebuchalo po prejazde nerovnostami.

Zatial to riesim len zosilenim radia :D... ale stve ma to.

Dik za vsetky postrehy a rady

Odkaz ke komentáři
Zdravim,

chcel by som sa vas opytat, ci uz niekto riesil tento problem s buchanim skiel v dverach? Najma v tych zadnych (myslim aj ten trojuholnik, ktory je tam napevno). Konkretne Octa 1 , sedan r.v.99 .

Ako by som to mohol poriesit, aby to uz netrepalo a nebuchalo po prejazde nerovnostami.

Zatial to riesim len zosilenim radia :)... ale stve ma to.

Dik za vsetky postrehy a rady

hele podívej se, jestli to tam máš všechno dotažený. občas se stane, že se to v těch stahovačkách povolí. Jednou jsem tohle řešil u Peugeota 306. jak to okno jezdí, tak se občas hne a třeba to i povyleze z té stahovačky. :D

Odkaz ke komentáři
hele podívej se, jestli to tam máš všechno dotažený. občas se stane, že se to v těch stahovačkách povolí. Jednou jsem tohle řešil u Peugeota 306. jak to okno jezdí, tak se občas hne a třeba to i povyleze z té stahovačky. :pivo:

dik, pozriem to a dotiahnem popripade, no ten pevny trojuholnik neviem ako upevnit, ci sa to da vybrat nejako ,alebo aky je tam system uchytenia toho trojuholnikoveho skla.

Odkaz ke komentáři
ten sloupek, co dělí ty skla by měl být na dvou šroubech jestli se nepletu :pivo:

dik, akurat taham dilensku prirucku , tak si to tam pozriem, snad sa k tomu dostanem tento vikend, lebo ma caka vymena rozvodov, vodnej pumpy a vymena vsetkych silentblokov naprav - davam tam plne gumove verzie.

Potom dam vediet, ci som na nieco prisiel s tym oknom :(

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
dik, akurat taham dilensku prirucku , tak si to tam pozriem, snad sa k tomu dostanem tento vikend, lebo ma caka vymena rozvodov, vodnej pumpy a vymena vsetkych silentblokov naprav - davam tam plne gumove verzie.

Potom dam vediet, ci som na nieco prisiel s tym oknom :D

Tak nakoniec som posadil pasaziera do zadu ,aby pocuval,odkial to vlastne ide, a islo to smerom od kufra. Neboli to okna, tak som pocital,ze to ma byt zadna znacka - a naozaj bola pekne vylietana ,tak som to rozobral, celu stycnu plochu ramceku znacky som olepil tesnenim na okna, prisruboval, nahodil znacku a ejha, zvuk zmizol ;) .

Vdaka vsetkym za pomoc

Odkaz ke komentáři
Tak nakoniec som posadil pasaziera do zadu ,aby pocuval,odkial to vlastne ide, a islo to smerom od kufra. Neboli to okna, tak som pocital,ze to ma byt zadna znacka - a naozaj bola pekne vylietana ,tak som to rozobral, celu stycnu plochu ramceku znacky som olepil tesnenim na okna, prisruboval, nahodil znacku a ejha, zvuk zmizol ;) .

Vdaka vsetkym za pomoc

tak to by mě opravdu nenapadlo :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...