Seda Odesláno Červenec 18, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2011 (upraveno) ROK : 6 / 2006 VÝKON : 77 kW - 105 PS // 5 rychlostí VÝBAVA : ABS Dálkové centrální zamykání Imobilizér ESP 10 x Airbag 4 x elektrická okna Elektrická zrcátka - vyhřívaná Vyhřívané okna - zadní Climatronic // duální Nastavitelné sedadla - vyhřívaná Nastavitelný kožený volant - multifunkční Tempomat Radio // CD Hands Free Deštový senzor Loketní opěrka Park distance - zadní Mlhovky Hagusy Palubní počítač Coming/leaving home Corner Samozatmavovací zpětný zrcátko Maxidot a asi ještě něco by se našlo :) Alu kola 16" - alutec barva antracid :) Tažné zařízení ;) Upraveno Listopad 7, 2012 uživatelem Seda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Červenec 18, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2011 Ahoj, kombík je holt kombík :D Kolik máš nalítáno, první majitel, chystáš nějaký změny? Jinak ať dělá radost a slouží, dobrá výbava ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Červenec 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 19, 2011 Ahoj, kombík je holt kombík :D Kolik máš nalítáno, první majitel, chystáš nějaký změny? Jinak ať dělá radost a slouží, dobrá výbava ;) nalítáno má teďka 155000km změny budou.... určitě jiný kola,chip motoru,a pouze decentní úpravy z venčí jako RS narázník ale to až do budoucna. dovezl jsem to z Německa za dobrou cenu ale má to menší vady.Na přednim nárazníku pod světlem je to trošku promáčklý a zadní vrata v pravo dole taky ,ale to se vše opravý a bude všechno v pohodě. nejdříve sem chtěl sedana ale v kombíku se mi to líbí více a hlavně pořád něco vozim tak se to hodí :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 19, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2011 ahoj, vitam te mezi nami. Peknej combicek, chvalim vyber interieru. Pokud budes i tak kupovat jine preji stastnou ruku pri vyberu kol. Co se tyka tech oprav laku, pokud auto jezdilo v nemecku na servisky do skodovky a ty uz to neplanujes doporucuju ti prolest tema rez dveri v sekci exterier a zajistit opravu ve skodovce na naklady skoda auto, pokud udelas servis mimo autorizovanej servis nebo budes na aute v tom miste lakovat tak pak se k te akci uz skodovka nema a musis resit jinde nebo draze zaplatit v original servisu. Zacinaji se tu objevovat i narezle zadni dvere i kdyz nevim jestli jsou to liftbacky nebo combi. Mozna to je tak trochu sok rez a tak ale ber to tak vlezl jsi mezi lidi co jsou tak trochu pacienti na svoje auta a tak tu budes vic cist o problemech a jejich reseni nez o radostech, ale vybral jsi dobre. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Červenec 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 19, 2011 Díky za info předtím jsem měl Nissan N16 sport a taky sem byl pacient,všechno sem musel mít hotový. Takže u oktávky to bude to samý :) chci aby byla v originálu ale pěkná ;) jen né na všechno nejsou finance,takže pěkně všechno postupně B) přikládám dvě fotky kde to bude vidět jak je to trošku promáčklý.Foto je pouze s telefonu ale jde to poznat i s tehlech fotek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Červenec 19, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2011 To není žádná křeč ale jak se znám tak by to bylo to první co bych nechal udělat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Červenec 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 20, 2011 první věc co sem dělal byla výměna oleje a filtrů a teďka další věc je si tohle nechat udělat a pak dle financí se budou dělat další věci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 20, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2011 sseda, prosim te necituj primo predchozi prispevky diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Červenec 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 20, 2011 omlouvám se ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Březen 24, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 24, 2012 Tak jsem udělal menší změny :) Alu kola alutec 16" pneu 205/55 a černá maska :) ještě čekám na nový znak :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Březen 24, 2012 Sdílet Odesláno Březen 24, 2012 Masku jsi stříkal nebo kupoval..no pokecáme až za náma dorazíš.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 24, 2012 Sdílet Odesláno Březen 24, 2012 zdar pěkná takže jsi soused jo :) :) No super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Březen 24, 2012 Sdílet Odesláno Březen 24, 2012 Další do party Chipe.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 24, 2012 Sdílet Odesláno Březen 24, 2012 tak toe super doufám že se ukáže v pondělí u hypermovy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Březen 24, 2012 Sdílet Odesláno Březen 24, 2012 Nedomlouvalo se úterý..jinak mě je to fuk můžu i v pondělí.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Březen 24, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 24, 2012 Masku jsi stříkal nebo kupoval..no pokecáme až za náma dorazíš.. ;) Masku jsem stříkal :) nejdřív otryskal na tryskači pak vzal matovkou a pak leskem :) nejdřív to zkoušel kámoš taky má octavii ale neni členem zatím. tak toe super doufám že se ukáže v pondělí u hypermovy no v pondělí a v úterý sem v práci do 18hod. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Březen 24, 2012 Sdílet Odesláno Březen 24, 2012 Můžem hodit někde kafe klidně jak budeš mít volno..to je fuk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Březen 24, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 24, 2012 Můžem hodit někde kafe klidně jak budeš mít volno..to je fuk středa a čtvrtek mám volno :) a v pondělí a v úterý až po 18hod. no a víkend mám noční :D šichty jsou šichty no :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Březen 24, 2012 Sdílet Odesláno Březen 24, 2012 Tak já taky dělám na šichty ale mám denní,noční tři dny volna.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 25, 2012 Sdílet Odesláno Březen 25, 2012 to nevadí prijed v to pondělí až klidně po 18.hod :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Březen 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 25, 2012 to nevadí prijed v to pondělí až klidně po 18.hod :) tak v pondělí bych teda dorazil nějak na 18:30 než se dostanu z práce :) třeba tam ještě někoho potkám :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 25, 2012 Sdílet Odesláno Březen 25, 2012 mas to pekny nejak se to tu zacina mnozit kazdy pridava auta :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Březen 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 25, 2012 mas to pekny nejak se to tu zacina mnozit kazdy pridava auta :D Díky :) ale je bouchlej kufr :D a čekám na servis až budou mít čas .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 25, 2012 Sdílet Odesláno Březen 25, 2012 Jasne neboj vsechno se spravi..jinak at se ti tu libi a at kazdy kdyz budes potrebovat radu ti pomuze Hlavne aj nejake to zabezpeceni si dej..strasne se kradou ach jo :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Březen 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 25, 2012 Jasne neboj vsechno se spravi..jinak at se ti tu libi a at kazdy kdyz budes potrebovat radu ti pomuze Hlavne aj nejake to zabezpeceni si dej..strasne se kradou ach jo :( Jo a nějakym zabezpečení přemýšlím :) zatím to mám věčně v garáži :) zrovna známýmu ukradli v Praze v motole passata B6 ....... Zatím se mi tu líbí :) jsou tu fajn lidi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 25, 2012 Sdílet Odesláno Březen 25, 2012 To je fajn ze se ti tu libi jasne na auto muze clovek davat porad pozor ale kdyz ho nekdo chce nebo ho chce poskodit tak to udela :( garaz je fajn vec At se ti dari 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Březen 25, 2012 Sdílet Odesláno Březen 25, 2012 tak v pondělí bych teda dorazil nějak na 18:30 než se dostanu z práce :) třeba tam ještě někoho potkám :D Tak bude tma ale za to budou lepší fotky.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Březen 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 25, 2012 Tak bude tma ale za to budou lepší fotky.. :D posunul se čas :) bude vidět :) snad překecám kolegu ten má taky octavii II :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Březen 25, 2012 Sdílet Odesláno Březen 25, 2012 posunul se čas :) bude vidět :) snad překecám kolegu ten má taky octavii II :) Jasná věc ber ho sebou alespoň tam nebudem sami jako nováčkové.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Březen 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 25, 2012 Jasná věc ber ho sebou alespoň tam nebudem sami jako nováčkové.. :D sice pojede semnou v autě ale beru ho sebou :D ale zákaz koukat na moje auto :D je to pobouchaný:D je na tom dost práce ještě :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.