cosby Odesláno Červenec 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2011 Jo je to tosamé do bylo na Bazoši.Jinak pro Vitta-nenazýval bych to nějakým návodem jak ukráct auto.protože ti,kdo je kradou to prostě mají v sobě a tohle je vcelku hračka,žádný profi výrobek a jestli si Vitto myslíš,že pokud to tady někdo uvidí a stane se z něho zloděj to podle mě těžko.To člověk musí mít v sobě a né že si řekne hezky,jak je to jednoduché,potřebuji nějaké ND a jde-to pochybuji. Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 27, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2011 to nemyslim, nejsem naivni, ale proc davat nejakou ukazku nekomu kdo je blazen a treba nad tim premysli... proste a jednodusse cim min to bude videt tady u nas tim budu spokojenejsi a kdyby vam to nedelalo problemy tak bych byl rad abychom to co nejvic eliminovali :D je to jak s lidma na blacklistu v bazaru, taky vas "okradaji" a reknem si to at to vime, takdy zase nechceme aby vsichni vedelei hele octavku ukradnu za 4000 diky tyhle krabicce a prisel jsme na to diky octavia club foru. aspon pro ten dobrej pocit kdyztak co vy na to? ;) Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Červenec 27, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2011 jo, s tím, že to není potřeba taky ventilovat pokaždý když na to člověk narazí souhlas. Ale zase díky Cosbymu víme jak je to strašně jednoduchý /až budeme chtít nějaký ukrást :D/, ale nadále si myslím, že to klidně mohlo zůstat v hospodě ..... Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Červenec 27, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2011 Nahlašte ho na tom Aukru ať mu dají ban. Prodává tam celkem často, takže mu to ublíží. :D Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Červenec 27, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2011 Nahlásil jsem to, mám své autí rád. Bohužel myslím že to nepomůže. Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Červenec 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2011 Nevadí mi když to tu smáznete.Skalní příznivci fóra už si to přečetli,není co řešit. Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červenec 27, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2011 Uz jsem psal na Aukro... uvidime... Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Srpen 1, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2011 Čekal jsem že se nic nezmění, psal jsem jim a nic, přitom je to v rozporu s pravidly Aukra. Odkaz ke komentáři
zabra Odesláno Srpen 2, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2011 bohužel bežná praxe u aukra u někoho, kdo jim dělá dobré provize. u nováčka či s malým počtem obchodů i zareagují, ale u těch větších moc ne - viz fórum aukra Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Srpen 2, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2011 Hm, já s nimi jednou řešil nesolidního prodejce, který odmítl řešit reklamaci a tomu účet zrušili, ale je pravda, že měl jen kolem 25 komentářů. Odkaz ke komentáři
stefinek Odesláno Říjen 1, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2014 Za tu cenu ta krabička vypada uvnitř nějak takto ne? :D Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky