Rolbař Odesláno Červenec 22, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2011 (upraveno) OII kombi 1,9TDI PD 4x4 - najeto k 22.8. 114 500km - výroba 10/2006 do provozu 11/2006 model 2007 - černá metalíza s perleťovým efektem - chip na 96kW - 2. majitel - oba klíče i pro zámek řazení - koupeno v ČR AUTO JAROV - po kompletním servisu (rozvody, veškeré oleje, filtry, brzdovka, servis klimatizace) - STK 10/2012 - nehavarováno, jen drobné šrámy, veškeré díly karoserie původní - dálniční známka 2011 - vozidlo je bez investic, stačí natankovat a jezdit Výbava: - sportovní paket DYNAMIC (tvarovaná sedadla a 3ram. volant) - přední okna v elektrice - centrál na DO - maxidot - zadní parkovací senzory - loketní opěrka JUMBO BOX - climatic - výhřev předních sedadel - ESP - kontrola tlaku pneumatik - origo HF BT - origo rádio - AUX v kaslíku - 8x repro - senzor deště - samostmívací vnitřní zrcátko - light assistent - senzor v nádobce ostřikovačů - 4x airbag - hagusy - BEZ příčníků - schránka na brýle - menu komfort v maxidotu - 4x gumové koberečky - zámek řazení - kompletní povinná výbava (lékárna, nářadí, žárovky...) - spoiler 5. dveří 4x4 líp sedí než předokolka = bezpečnější a při vidině jak to v posledních letech vypadá na českých silnicích v zimě, tak ideální řešení cena 225 000,-Kč víc fotek později občas nějaký šrám - normální provoz Upraveno Srpen 24, 2011 uživatelem Rolbař Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červenec 22, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2011 Jardo, už jsem si myslel, že je to tvoje a říkal jsem si, to to zase všechno vymontoval? Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červenec 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 22, 2011 moje ještě ne-e, ta musí pořádně uzrát a zestárnout ale tato jí je hodně podobná jako byla ta moje po koupi Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Srpen 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 22, 2011 (upraveno) doplněny fotky Upraveno Srpen 24, 2011 uživatelem Rolbař Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Září 6, 2011 Sdílet Odesláno Září 6, 2011 (upraveno) no vidíš to, v sobotu jsme o tom kecali p.s. kterejpak soused se bojí sněhu a kopce :) Upraveno Září 6, 2011 uživatelem jar_da Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky