Přejít na obsah

Rudisova "Zelenka" TDI

Doporučené příspěvky

Tak zde ukážu svojí zelenku...není to žádný zázrak,,ale na to domácí žvíkání to stačí.. je to rok 98",motor TDI 66kW AGR-najeto poctivých nyní 195tis km..se serviskou..interiér je standardní a celkem zachovalý..motor zatím ve stádiu úprav- namontovány trisky sprint 764,EGR+MAF off,výfuk průchozí a bez katu,koncovky originál vystrčené ven a leštěné..pomoicí několika součástek zvednutý tlak na cca 1.5b a ještě přikrmeno..výkon cca 135PS+,,soudím podle toho,že jsem měl chip na 135PS a 326NM a jede to řekl bych stejně,možná trochu lépe s tím jak to mám nyní..No a za pár dní se chystám na montáž velkého turba.. Jinak složeno mám pomocí štelováku TAtechnix na optimální výšku-už mi na kruháči a v prudčích zatáčkách škrtá poloosa na pravé straně..kola mám SantaMonica 17",pneu 225/45.. přední světla LaK-zatmavené,maska v černé lesklé,zadní nárazník face,lampy začerněné předface..křídlo origo RS..odstraněná anténa a brzdy origo-pouze nalakované..tak snad jsem na nic nezapoměl a teď pár fotek..

post-6127-1311934994_thumb.jpg

post-6127-1311935036_thumb.jpg

post-6127-1311935062_thumb.jpg

post-6127-1311935117_thumb.jpg

post-6127-1311935207_thumb.jpg

post-6127-1311935236_thumb.jpg

post-6127-1311935309_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Vítej mezi náma, octulu máš moc pěknou (ty kola jsou perfektní) a ten motor má taky dobře našlápnuto :lol: , co bych jen vytknul jsou ty zadní světla (vím že předface vypadají hrozně), ale s fce světlama to bude o hodně lepší no a když máš zatmavený přední světla, tak zatmav i blinkry ať je to sladěný v jeden celek, ale jinak... B)

Odkaz ke komentáři

Tak se opět hlásim..proběhly nějaký drobný změny jako snížení na doraz!! -co mě štelovák dovolil :blink: ,,teď mi permanentně dře pravá poloosa,takže musim kuchnout nosník..dále shánim pneu 205/40,to co tam je,,je moc vysoký....dále jsem včera namontoval zadní kotoučovku- trošku se poladila,,aby to nějak vypadalo-a prosím bez komentu na kotouče,,už se objednaly nový s deskama(Zimermany).. No a jako poslední věc,,zajel jsem za chipařem (ne žádný nalejvač) a nechal jsem si udělat novej chip..ale tentokrát jsem chtěl masakr!! :palec:

post-6127-1312699619_thumb.jpg

post-6127-1312699657_thumb.jpg

post-6127-1312699866_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Chip ještě nemám..dal sem svůj mozek,aby mi to během týdne sfoukl..tlačit budu 1.4baru,,takže výkon bude někde kolem 14OPS.. jinak dnes jsem odvzdušňoval 3x po sobě a už to brzdí jak má..a hned jsem mrknul na to škrtání o nosník,,při tom jsem zjistil,že mi drhne stabík o poloosu a v poloose vybroušenej ďolík..a jelikož to nějak nešlo,,tak jsem stabík vyhodil a do nosníku jsem vyřízl žlábek..tak teď už jen shánim gumy..to je poslední co mi tam dře..A jelikož jsem asi nemocnej,,tak mi pořád přijde,že to mám moc vysoko :palec:

PS..blinkry budou černý,,posledně když jsem stříkal,tak jsem blikače vyndal a zapoměl jsem je "ofouknout" :blink:

Odkaz ke komentáři

pěkně při zemi . uka na rovné ploše - parkoviště - z dálky - pěkně si to vychutnej ;)

Btw. pro diesel jsou přední mřížky tyto:

http://www.obautodily.cz/skoda_octavia_98_...fta_leva-502015

http://www.obautodily.cz/skoda_octavia_98_...ta_prava-502016

myslím si že jsou i hezčí, pasují k mřížce v masce ;-)

A k IC určitě bude proudit s touto i více vzduchu ;-)

Upraveno uživatelem pointfrost
Odkaz ke komentáři

Tak díky za chválu i kritiku..mě se taky líbyli tamty kola,,ale tyhle mi k tomu snížení seděj víc..hold je to o vkusu..fotky udělám,,ale pořád chčije...a jezdit se s tím dá v pohodě..a to u nás moc hezký cesty nejsou..

Jinak kdyby někdo chtěl,,tak mi dnes přišli origo nově středové krytky do kol..měl jsem je pro sebe,,ale jelikož jsou kola fuč,,tak už je nepotřebuju..stály mě 322kč s poštou..

Jinak brzdy jsou na autě a paráda..akorát mi nějak drhne jedno lano na ručku.. :)

pěkně při zemi . uka na rovné ploše - parkoviště - z dálky - pěkně si to vychutnej ;)

Btw. pro diesel jsou přední mřížky tyto:

http://www.obautodily.cz/skoda_octavia_98_...fta_leva-502015

http://www.obautodily.cz/skoda_octavia_98_...ta_prava-502016

myslím si že jsou i hezčí, pasují k mřížce v masce ;-)

A k IC určitě bude proudit s touto i více vzduchu ;-)

No to jo,,jsou hezčí..tamty tam byly a ta před IC je celá děrovaná,,tak to asi dávali na ty první kousky..

post-6127-1312894056_thumb.jpg

post-6127-1312894071_thumb.jpg

post-6127-1312894089_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Teď to mám ve stavu takřka vyhovujícím..ještě sháním tříramínko,,loketku,,zadní face lampy a dám si na chvilku pokoj..a ještě potřebuju zadní plato bez děr..šedivý.. ještě sem uvažoval,že bych dal přední brzdy 288mm,,ale brzdí to jak fík..tak na to kašlu..

A stále čekám na "mozek"..sem zvědav co to bude dělat s tlakem 1.4 baru :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...