Miroslav Poláček Odesláno Srpen 3, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2009 Ahoj, mám 2 problémy a jsem celkem laik. Na jaře jsem za studena vyjížděl kopec a trochu se přidusilo a od te doby auto ma nižší výkon. Týden na to jsem měnil v 90k rozvody a zvedla se mi spotřeba asi o litr. Oba problémy se snažím řešit, ale už dochází nápady. Turbo jsme testovali a dává jak má. Tudíž tím pokles není způsoben. Dále jsme řešili jestli to není váha. Ta ovšem ukazuje pouze o trochu méně. Spotřebu mám na 15kach 5,5l/100km kdyžjedu hodně eko, nejníž se dostanu na 5l. Kontrolovali jsme předvstřiky(tak tomu říkali myslím) a jsou přesně prý. Moc děkuji za nápady co s tím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DuDe Odesláno Srpen 3, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2009 Ja nevím ,ale spotřeba 5,5l mi příjde naprosto v pohodě . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miroslav Poláček Odesláno Srpen 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2009 Jako, jde o to že ze dne na den +1 až 1.5l... trochu nezvyk a leze to do peněz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Srpen 3, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2009 Ahoj, mám 2 problémy a jsem celkem laik. Na jaře jsem za studena vyjížděl kopec a trochu se přidusilo a od te doby auto ma nižší výkon. Týden na to jsem měnil v 90k rozvody a zvedla se mi spotřeba asi o litr. Oba problémy se snažím řešit, ale už dochází nápady. Turbo jsme testovali a dává jak má. Tudíž tím pokles není způsoben. Dále jsme řešili jestli to není váha. Ta ovšem ukazuje pouze o trochu méně. Spotřebu mám na 15kach 5,5l/100km kdyžjedu hodně eko, nejníž se dostanu na 5l. Kontrolovali jsme předvstřiky(tak tomu říkali myslím) a jsou přesně prý. Moc děkuji za nápady co s tím. A kontrolovaly jsme nastaveni vacky na pripravek?? to podle pocitace neudelate. Rozvody misto na pripravky delane na barvicky ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.