branoSR Odesláno Červenec 30, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2011 prispievam do fora trochou foto "mojej" firemnej RS. mam ju od 2.1.2008 a tento rok mi konci leasing, a uz sa neviem dockat objednanej NEW RS facelift: biela, 18" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červenec 30, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2011 Pekná.. Ďalší slovák na fóre.. v poslednom čase nás tu pribúda.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
branoSR Odesláno Červenec 30, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 30, 2011 dakujem kedze slovaci nedokazu prezivat dostatocne svoje emocie, musime prispievat nasim bratom 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mexo Odesláno Červenec 31, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2011 Nikde nevidim info o motoroch. Oba diesle? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Červenec 31, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2011 ty kola ji sednou perfect :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Červenec 31, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2011 Paradna RS - ka :D ! Kludne sa rozpis ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
branoSR Odesláno Srpen 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2011 diesel 170 PS, uvazoval som nad zvysenim ale uz sa mi to neoplati, dalsiu si dam spravit na cca 200PS vybava zakladna, dolepene folie na okna disky MAM 7 black, 8x17" ET35, gumy 225/45 R17, tie som kupoval cez elektrony.cz, origo sa mi nepacili, je tam strasne velke ET54 0 Citovat Odkaz ke komentáři
branoSR Odesláno Listopad 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 4, 2011 A JE TO TU, VIANOCE tento rok zacali o nieco skor, presne 2.11.2011 o 11:00hod, ked som si predcasne prevzal NEW RS ( mala byt az 2.1.2012). Foto prikladam: 2,0 Tdi, Bolero, 18" Zenith zamenim za nieco atraktivnejsie, zatial su tam zimne 16" Ronal. V utorok sa ide lepit karbon a okna, foto doplnim. Rozdiel oproti starej, zatial pocitovo velky. Tichsi motor CR, lepsia vybava v zaklade. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Listopad 5, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2011 ahoj mas to hezky tak az slouzi a mnoho stastnych kilometru a bacha na zavistivce jinak nemas na tom zenithy ale neptuny :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Listopad 5, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2011 pekna... at slouzi ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
branoSR Odesláno Listopad 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 5, 2011 dakujem za opravu ohladom nazvu elektronov. Vie mi niekto poradit, kto v okoli PD alebo TT, vie prestriekat kolesa na ciernu lesklu ? Na starej RS som mal MAM 7 sede a daval som ich do ciernej ( origo boli grafit. ), s pripravou na striekanie som sa narobil ako pako a za striekanie som dal cca 100 eur. Pokial to bude viac ako 150 eur, kaslem na striekanie a kupim Tomason TN5, maju dobre ET a sirku rafku, a hlavne to bude krajsie ako Neptuny... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Listopad 5, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2011 Gratulujem, nech dobre slúži Do čiernej chceš dať Neptuny? Skúsim sa spýtať, ja som za prestriekanie 4 diskov na pôvodnú striebornú platil 80 euro, ale bolo to ešte minulý rok a po známosti Vieš spraviť foto interiéru? Hlavne ma zaujímajú koberčeky, Lubino dával foto kamarátovej RSy a má obyčajné koberce, nie tie so šedým lemovaním... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Listopad 6, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2011 Nuz na tej modrej to ET35 uz vpredu kapanek trci. Nehovoriac o zmene negativneho polomeru riadenia na pozitivny... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
branoSR Odesláno Listopad 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2011 Gratulujem, nech dobre slúži Do čiernej chceš dať Neptuny? Skúsim sa spýtať, ja som za prestriekanie 4 diskov na pôvodnú striebornú platil 80 euro, ale bolo to ešte minulý rok a po známosti Vieš spraviť foto interiéru? Hlavne ma zaujímajú koberčeky, Lubino dával foto kamarátovej RSy a má obyčajné koberce, nie tie so šedým lemovaním... 80 eur za striekanie je zadarmo, ked si predstavim tu pracu a samotny material. Nemas problem s odlupovanim laku a farby ? Koberceky som dostal gumenne ( pouzivam teraz ) aj textilne presivane sedou nitou ( cakaju na jar ). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
branoSR Odesláno Listopad 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2011 Nuz na tej modrej to ET35 uz vpredu kapanek trci. Nehovoriac o zmene negativneho polomeru riadenia na pozitivny... Ved prave ET 35 stale vaham, trosku to trci, len neviem zohnat elektrony ( ktore by sa mi pacili ), s ET 40 a 8". zatial tam planujem dat Tomason TN5 8,5x18 ET40, ale to bude este o 1,5 mm viac vytrcene ako som mal na predchadzajucej ( 8x17 ET35 ). Preto jedna z moznosti je prestriekanie Neptunov na cierno a vytiahnut ich podlozkami. Do marca este daleko, hadam to poriesim do vtedy... ESTE JEDNA MALICKOST, VONI NOVEHO AUTA SA MALO CO VYROVNA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Listopad 6, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2011 abslutne suhlasim s poslednou vetou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Listopad 6, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2011 80 eur za striekanie je zadarmo, ked si predstavim tu pracu a samotny material. Nemas problem s odlupovanim laku a farby ? Koberceky som dostal gumenne ( pouzivam teraz ) aj textilne presivane sedou nitou ( cakaju na jar ). Mal som ich na predošlom aute, odjazdil som na nich jednu sezónu a nebol problém ani s olupovaním, ani s nejakým poškodením farby. Keď som ich kúpil, jedno bolo samá ryha od obrubníkov, takže určite ho aj tmelili a opravovali a aj pri predaji auta boli disky ako nové. Áno, koberčeky sú po okraji prešívané šedou niťou, ale aj ten lem dokola bol pôvodne zo šedej látky. Podľa všetkého ale už je aj ten lem čierny, šedá zostala len niť. ESTE JEDNA MALICKOST, VONI NOVEHO AUTA SA MALO CO VYROVNA Absolútny súhlas V RSe navyše okrem vône auta aj nádherne voňajú tie kožené sedadlá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
branoSR Odesláno Listopad 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 11, 2011 prikladam jednu foto zo stredy ( ked bude cas spravim krajsie foto ), trosku sme sa pohrali s foliami. Juraj351, prepac, predbezne sme boli spolu dohodnuty na polepe, no neskor som nasiel chalanov v Galante ( blizsie k TT ),kde spravili aj folie na okna. maska, strecha, stlpiky - karbonova folia spodok naraznika - cierna matna folia Este dam spatne zrkadla do ciernej matnej, na zadne kridlo zozeniem karbonovy dolep ( ala BT design ), zadny difuzor, na jar nahodime Tomason TN5 a hadam to bude vsetko....? Dakujem wrapp-fol.sk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Listopad 11, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2011 Pripomina mi to moj navrh pre Petta :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
branoSR Odesláno Listopad 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 16, 2011 trefa, tvoj navrh zhmotnil moje predstavy, skratka mas vkus a dobru predstavivost Kapotu som uz davat do karbonu nechcel, pride mi to ako nahradny diel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
branoSR Odesláno Prosinec 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2011 viete niekto poradit ako a za aku cenu sa da znizit podvozok iba so strunami ? Kolko cm ziskam ? dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Prosinec 12, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2011 Pruzinami pri RS len o 1,5-2 cm. Da sa aj o 3,5 (resp 5 cm pre bezne Octavie), ale to by som sa bal o povodne tlmice... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
branoSR Odesláno Prosinec 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2011 Dik za odpoveď. Táto RSII facelift nie je náhodou o niečo vyššia ako RSII ? Pri starej som mal pocit že je nižšia. Koľko ma bude stat komplet New podvozok? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Prosinec 27, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2011 zalezi od znacky a od toho, ci chces pevny alebo nastavitelny... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Prosinec 28, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2011 Ja bych se tech pruzin -5cm (ze serie) treba od H&R nebal..Mel jsem je v merku a zda se to byt v pohode,co sem to tak studoval,tak na tom jezdi dost velka cast RS co jsou na nemeckejch forech a je to ok... Cena podvozku se muze pohybovat, (pokud nebudes chtit dat neco low cost jako je Vmaxx), tak pocitej tak od 14 - 45tis KC..Pak uz zalezi na vyberu.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nutty136 Odesláno Prosinec 28, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2011 jestli budes davat zrcatka do folie urcite prihod fotky a popis jak se to delalo... mam na to taky zalusk :D jen me desi ten pruh co je na okrajich (aby to slo dobre udelat) jinac chvaliim mas to pekne :) jak chces delat to kridlo?? take o nem uvazuji a prave bych ho chtel take polepit neco ve stylu BT celou horni plochu do cerny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
branoSR Odesláno Leden 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 8, 2012 jestli budes davat zrcatka do folie urcite prihod fotky a popis jak se to delalo... mam na to taky zalusk :D jen me desi ten pruh co je na okrajich (aby to slo dobre udelat) jinac chvaliim mas to pekne :) jak chces delat to kridlo?? take o nem uvazuji a prave bych ho chtel take polepit neco ve stylu BT celou horni plochu do cerny Dakujem... :) toto vzdy potesi. Zrkadla dam zrejme nastriekat, folia bude problem, neda sa to spravit z jedneho kusa, muselo by sa nadliepat a toho sa chcem vyvarovat, ten nezmyselny zliab netusim naco to tam davali... Zadne kridlo urcite tak ako je v BT, len ta cena je priserna, budem sa musiet pomrvit na nete a nieco podobne zohnat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.