Petr101 Odesláno Srpen 5, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2011 Ahoj všem. Nevím jestli je to tady již někde psáno. Dnes jsem byl v autoservisu a když bylo auto na zvedáku tak koukám, že mám od oleje spodek nárazníku a i kus plastového podběhu jak je intercoler. Bylo mi řečeno, že je špatné turbo. Auto ale jede perfektně, necuká a ani nijak závratně nekouří. Nevím co si mám myslet, říkal jsem jestli mi vyčistí intercoler+ gr+ turbo. Odpověď, že prý se to nečistí. Díky moc za rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 5, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2011 zajeď ke Garnymu a on ti to zkontroluje ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Srpen 5, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2011 (upraveno) Hmm, asi ti bere turbo olej. Taky mi ted posledni dobou bralo tak 0.5 litru na 10.000 km. EGR a IC normalne vycistis, do turba bych se sam nepoustel. Taky mi auto moc nekourilo a jelo normalne. Pak se lehce rozhoukalo a vysledek je ko turbo. ;) Na vykonu ale nebylo nic poznat. Upraveno Srpen 5, 2011 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr101 Odesláno Srpen 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 5, 2011 Díky moc za rady. Zavolám garnymu a domluvím se s ním. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr101 Odesláno Srpen 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2011 Tak dneska jsem ji dal do servisu na výměnu turba+výměna silenbloků a technická. Tak snad již bude hezky jezdit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr101 Odesláno Srpen 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 13, 2011 Tak turbo vyměno. Ještě mám jeden dotaz i poté výměně mi pořád teče olej od egr ventilu. A to jsem ujel teprve 250km. Nevíte co s tím? Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
spirus89 Odesláno Září 3, 2011 Sdílet Odesláno Září 3, 2011 odpojit,vyhodit egr a pary svist hadickou pod auto a mas vystarano a nebudou se ti vrace olej pary do sani 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mr.Freezer Odesláno Září 6, 2011 Sdílet Odesláno Září 6, 2011 tak ako hovori spirus... tak isto som mal cely chrbat motora od oleja.... teraz mam oddych pod autom a motor je uplne suchy, cistucky.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.