RichardD Odesláno Srpen 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 16, 2011 Walther P99 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Srpen 17, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2011 James Bond??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RichardD Odesláno Srpen 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 17, 2011 Přesně tak :lool: Je vidět že se vyznáš :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Únor 10, 2015 Sdílet Odesláno Únor 10, 2015 Vim, ze je to hodne stare tema, ale chci se zeptat, jak se nakonec podarilo vymyslet vozeni te plynovky? Porad resim, jak vozit pistoli. Teleskop mam v loketce, sprej ve schrance pod volantem, ale porad se mi nedari vymyslet, jak vozit pistoli. Pouzdro mam vetsinou za zady, nebo na boku a jednak se k tomu clovek v pripade nouze spatne dostava, ale hlavne je to obzvlast na delsi jizdy hodne nepohodlne. Zkousel sem to vozit i prekryte reflexni vestou ve dverich, ale to neni dobry napad.. Ciste teoreticky by bylo idealni, kdyby sel vymyslet ten suplik pod sedadlo ridice, ale nikde sem nenasel, jak to udelat.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Únor 10, 2015 Sdílet Odesláno Únor 10, 2015 šuplík pod sedadlo řidiče se nemusí vymýšlet, je normálně v prodeji za 500 kč na OB autodíly. Já mám teda šuplíky normálně na výsuvech, ale to je holt výdobytek audi... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Únor 10, 2015 Sdílet Odesláno Únor 10, 2015 Jsem lama... Myslel sem, ze ten kryci plast je pod tou sedackou ridice napevno. Moc dekuju za tip! Jinak muzes pridat nejakou fotku jak vypadaji ty vysuvy u tebe? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Únor 10, 2015 Sdílet Odesláno Únor 10, 2015 Asi takhle 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Únor 10, 2015 Sdílet Odesláno Únor 10, 2015 Super, to uz je opravdu trosku jina liga... Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.