Přejít na obsah

Bouračka by nms ...


Doporučené příspěvky

  • o 3 týdny později...
  • o 4 týdny později...

Až se jaro zeptá ...

post-6911-0-32217900-1326564973_thumb.jpg

A jelikož mě studí p..el, budou se dělat výhřevy ...

 

to není tak hrozný. Můžu se zeptat kde jsi sehnal tu folii?

Kolegův známej je vedoucí zastoupení 3M :D Jinak bych toho musel koupit celou roli - ale dá se sehnat např. i přes Aukro.

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Dení světla pěkný . Máš ještě nějakou lepší fotku jak jsi to napindil do mřížek já o tomhle taky přemýšlím .. Kola pěkný Pneu Firestone tz300 jsou mooc dobré pneu . Vydrží hodně . Já měl SZ 90 a vydržely 2 sezony (50000km) . Jinak pěkný autí. :palec: :palec:

Odkaz ke komentáři

No, postup jsem nepřehodil - na té fotce s Xenonama byly zapojený "na hulváta", potřeboval jsem zkusit, jak svítěj (bo maj 10let).

Denní světla jsou tak už z fabriky - jsou přímo pro OI (bez RS verze), jen vycvaknout a nacvaknout:

post-6911-0-63708600-1330973729_thumb.jpg

A tahle akce byla i tahání drátů do kabiny pro zadní LWR senzor. Když už, tak se vším - Xenony na kolečko e-e. Nejdřív jsem chtěl denní světla, ať si nepálím výbojky - ony taky xeny jako denní světla nejsou nic moc vidět ...

Fotky zrcadlovkou budou taky - až se xenama, pak se pochlubím - 1.4 se blíží, takže i s novejma kolama :wub:

Upraveno uživatelem nms
Odkaz ke komentáři

Je mi to jasné :) taky jsem to všechno absolvoval :o ,ale celou dobu používam xenony i pro denní svícení a to tam mám výbojky 6000K a to i v dálkách a nezdá se mi že by byl nějaký problém.

A to denní svícení máš parádní :palec: napiš o tom něco víc :D jako třeba kde a za kolik jsi to přídil :smich: :smich: :smich:

Odkaz ke komentáři

No, jsou to tyhle: https://www.dectane.de/product_info.php?info=p51579_modulite-tagfahrlicht-skoda-octavia-typ-1u-10-00-10.html&XTCsid=5acd9ff23b0249b36638dde488912087

Stály ... no 4 fíky, když došly, jsem si myslel, co jsem nekoupil :wallbash:. Stejnej efekt udělají tyto: https://www.dectane.de/product_info.php?info=p49368_litec-tagfahrlicht-20-led-lxhxt-310x30x40-mm--2-st---.html&XTCsid=5acd9ff23b0249b36638dde488912087 plus mřížka "diesel". Napojený je mám na "magický" pin č.6 a funguje to super ...

Upraveno uživatelem nms
Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 11 měsíců později...

Tak Bouračka už není.

Na poslední cestu jela napucovaná do Štěrbohol, kde si ji prohlídli, uznale pokývali hlavou a dali za ni hromádku barevných papírků ...

Jinými slovy: Byla jednou jedna Oktávka, a že byla opřená o svodidla, říkali jí Bouračka. Pánovi, co ji měl, jednou ruplo v bedně, Bouračku prodal a pořídil si BMW.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Ahoj, nedořešil to někdo? Mám taky 1,4 TSI 2013 Liftback a takovou nestabilitiu jsem u žádného auta nezažil 😞 okresky jsou v pohodě ale jak člověk zajede na dálnici nebo jede rychleji, tak je auto šíleně nestabilní, stačí aby trochu foukl vítr a autem mě to hodí do strany.. Kola nafoukané dle doporučení výrobce, geometrie OK.. Neměnil někdo třeba převodku řízení ?
    • Laurinka je na prodej, cena k diskusi. Najeto 360 tkm, pravidelně měním rozvody a olej, tankuju jen Maxxmotion. Motorově všechno v pořádku, klimatizuje, interiér nese známky používání, exteriér odpovídá věku a nájezdu, začíná reznout, lak se loupe, takže co si budem... Minimálně jako pracant bude ještě dlouho jezdit (STK 01/2024), hezky hrát (zesík, můžu nechat i subwoofer).  Je čas se posunout dál, Baghíra zůstává doma. Fotky ještě nemám, průběžně čistím interiér.
    • Tak udělal sem co jste psal, sundal sem i manžety kde jsou spojené tyčky k řízení ale v tyčkách žádná vůle vše jde slyšet od hřebenu..ještě to řízení má takový stěhovací šroubek tím tomu asi nepomůžu? A 2. Otázka, řízení musí být ze stejného modelu? Mám 7.97 tj.kratší čepy..
×
×
  • Vytvořit...