reddy Odesláno Srpen 4, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2009 potřebuju poradit, na sklech mám pár nálepek, když jsem je chtěl dneska sundat, tak nešly dolu, za těch pár let se to tam pěkně připeklo ke sklu. čímpak je to nejlepší sundat??fénem nahřát, nebo nějaká chemie??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Srpen 4, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2009 Nevym, zalezi to na druhu nalepek a jak jsou pripekle. Nektere jdou sundat uhratim fenem, a pak nehtem nebo ostrym drevenym kouskem. Nektere pak jdou snadne dolu kdyz skla zamlzis a pak je nehtem lehce sundas. Chce to vyzkouset, a pak videt cim je to lepsi. Jakou chemiji na to, fakt nevym. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reddy Odesláno Srpen 4, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2009 je to folie, jak se lepí na skla, tak to mám na čelním sklejako pruh a nechce se tomu dolů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gespenst Odesláno Srpen 5, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2009 je to folie, jak se lepí na skla, tak to mám na čelním sklejako pruh a nechce se tomu dolů Zkus odlakovač (na nehty), tím jde skoro všechno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reddy Odesláno Srpen 5, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 5, 2009 ok, zkusím, díkec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gespenst Odesláno Srpen 5, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2009 ok, zkusím, díkec Nálepky jdou ještě SONAXem ( Brusná pasta bez silikonu) ale co to udělá na skle to nemám tušení. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luka Odesláno Srpen 5, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2009 WURTH prodává takové plastové kotouče na vrtačku a tím to jde super i z karoserie včetně toho lepidla.Loupal jsem s tim pruhy po taxi(nepoškodí to ani metalízu a ani okno) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Srpen 5, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2009 Já samolepky sundavám ředidlem jde to v pohodě. Namočíš a nechtem škrábeš a zase namočíš atd a jsou dole. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reddy Odesláno Srpen 5, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 5, 2009 tak odlakovač na nehty nic. co je to za ředidlo?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reddy Odesláno Srpen 5, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 5, 2009 on je hlavně problém v tom, že je to úplně připeklý na skle, když to jde, tak po milimetrovej kousičkách. potřeboval bych něco, co by tu foliu třeba i rozpustilo, ale hlavně aby se sklu nic nestalo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
buml Odesláno Srpen 5, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2009 ze skla bych to vzal ziletkou, prodavaj se primo pro sundavani samolepek. je to ziletka v takovym plastovym drzaku, zatim s tim slo vzdy vse. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reddy Odesláno Srpen 5, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 5, 2009 ok, vyzkouším 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Srpen 5, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2009 tak se zajed poradit nekam kde ty folie davaji na auta. urcite je tam budou i sundavat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reddy Odesláno Srpen 5, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 5, 2009 ono to tak možná i dopadne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Srpen 5, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2009 ono mozna lespi jim dat nejakou tu kacku a mit to bez nehorazny drbacky a ponicenyho okna... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Srpen 5, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2009 (upraveno) Hele matka se tímhle živý a nejlepší způsob jak to sundat a nalepit je udělat si vodu s jarem a vobi nebo někde jinde si koupíš žiletku v nějakým držáku a potom už jen z vesela škábeš a pak si okno jen umyješ a pokud tam budeš chtít dát něco jinýho tak ti to doporučím odmastit lihem. Ps dělal jsem to i sám na starším autě a řeknu Vám že větší sviňárnu neznám seškrábat z toho to lepidlo. Upraveno Srpen 5, 2009 uživatelem Sterny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Srpen 5, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2009 a nemas nahodou pripojisteny predni sklo? ze by ti spadl z nakladaku kamen na okno treba... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reddy Odesláno Srpen 6, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2009 mám a je to jedna z variant :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reddy Odesláno Srpen 6, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2009 takže nálepka je dole, jarová voda a žiletka, šlo to krásně, za 15-20 minut hotovou, a to jsem se s tím ještě hodně s..l, teda dělal jsem to pomalu. díky všem za rady ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Srpen 8, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2009 hlavně že ti to pomohlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dadacek Odesláno Leden 22, 2011 Sdílet Odesláno Leden 22, 2011 Tak mě napadá a jak sundat "zbytky" lepidla po nálepce Defend? Někde mi upadla a teď tam po ní zůstal jen "bordel", čím ho dát dolů bez poškození laku..? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Leden 22, 2011 Sdílet Odesláno Leden 22, 2011 vem o klidně echničákem, spuustu lidí říká ne-e, já to tak dělám na svým autě a nikdy nebyl žádněj problém s lakem.. pak lak navoskuju a lesk jako blesk :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Andre Odesláno Leden 23, 2011 Sdílet Odesláno Leden 23, 2011 Já jsem sundaval jednou z celeho auta nalepky a každopádně zbyle lepidlo jde sundat uplně nadherně bez poškození laku ředidlem 6006, funguje dobře i benzín je už jedno jestli technický nebo normální. Jen si davej bacha aby to nebylo předtím přestříkané sprejem protože ten bys mohl tím ředidlem sundat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matejkral Odesláno Březen 15, 2011 Sdílet Odesláno Březen 15, 2011 A z karoserie jste ty samolepky dostaly jak? Nahřátim? A jak bych mohl sloupnout znak RS? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 15, 2011 Sdílet Odesláno Březen 15, 2011 Znak RS treba vlascem, lepidlo seskrabes, pripadne par rozlestis lehce lak necim. Pokud mas tech samolepek na aute vic, nechal bych to udelat v nejaky firme, ktera se specializuje na myti aut. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matejkral Odesláno Březen 20, 2011 Sdílet Odesláno Březen 20, 2011 Tak nakonec jsem natáhl na zahradu prodlužovák a nahřát samolepky fénem. šlo to krásně jak z karoserie, tak z oken. Potom umyl technickym benzínem a paráda. A RS znáček jsem tam nakonec nechal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.