Brawl Odesláno Srpen 15, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2011 Zdarec chlapi, mám takovej problém, potřeboval bych poradit...Když nastartuji, tak se mě pochvíli vypne motor, když to zkusím znova, tak se mi po nastartování opět vypne, ale třeba až na potřetí to jede normálně. Nevíte čím by to mohlo být, nevím si rady.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Srpen 15, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2011 Neblbne ti imobilizer? Nerusi ho neco? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Brawl Odesláno Srpen 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 15, 2011 To netuším, ale je to možný, mám tam jakoby vypínač, kterej při zapnutí nedovolí autu nastartovat, je to asi jakoby vypnutí a zapnutí toho imobilizéru... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lucky.jack Odesláno Srpen 16, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2011 Koukni na hadičku od filtru do čerpadla jestli tam nemáš vzduch(bubliny) když přijdeš po delším stání k autu. Nejspíš ti padá nafta. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
alí Odesláno Září 16, 2011 Sdílet Odesláno Září 16, 2011 Zdarec chlapi, mám takovej problém, potřeboval bych poradit...Když nastartuji, tak se mě pochvíli vypne motor, když to zkusím znova, tak se mi po nastartování opět vypne, ale třeba až na potřetí to jede normálně. Nevíte čím by to mohlo být, nevím si rady.. Ahoj podivej se na rele s cislem 109 popripade preletuj spoje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest m78k Odesláno Září 18, 2011 Sdílet Odesláno Září 18, 2011 zkontroluj (někdo Ti)předvstřik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Brawl Odesláno Listopad 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 26, 2011 Už jsem na to přišel, jen jsem to sem zapomněl dopsát. Vždy když mi to po nastartování chcíplo, tak by při otočení na kontrolky blikalo žluto-oranžový autíčko. Tak teď když to vždy bliká, tak vytáhnu klíčky a zkusím znovu, až už neblíká, tak normál startuji a už bez chcípání. Jinak dík za rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
octaviajedna Odesláno Listopad 26, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2011 Blbne ti imobilizér.Dá se to celkem jednoduše opravit jen se vymění drátek.Dělalo m to taky u Octavie před faceliftem.Je to jejich další bolest.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Brawl Odesláno Prosinec 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2011 A jakej drátek bych měl vyměnit, aby to už nedělalo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavia1985 Odesláno Leden 29, 2012 Sdílet Odesláno Leden 29, 2012 dela to imobilizer v klicku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.