Přejít na obsah

Ráďova Octa

Doporučené příspěvky

ok, díky,

zase abych pak necejtil i pětikorunu na silnici... už ty 35ky tomu budou dávat :lool:

ale já to řikám furt, že pro krásu se musí trpět :lol::prcprc:

to Houmik: je to tam, můžu ti to naskenovat jestli chceš, ale zase v tom českym překladu je jen že 40ky můžou, tak to nějak nechápu..

Upraveno uživatelem Radek20VT
Odkaz ke komentáři

jo taky jsem na to koukal a je to cca 100,- Kč na těch Falkenech

Tak že je to tvrdý by mi ani tak nevadilo - ve svém věku mám záda ještě pevný :lool: případně teda nějaká jiná varianta pro městský provoz, ale zase aby to nepružilo a nenaklánělo se jak sériový...

Tak co teda. :lol: Tady resime rozdil mezi profilem 35 a 40, ale potom nevadi zebrinak podvozek.

Ja mam HP a pruziny KW, prijde mi to o neco malo mensi zebrinak nez KW 35/35, se kterym jsem se vezl ve Spookyho aute, ale uz je to nejaka doba.

Odkaz ke komentáři

Takře prostě KW nebo Weitec, ale asi KW :lool:

A nevíte někdo jak je to s tim drhnutím kol - furt pročítám témata a někdo že jo, někdo že ne, atd...

Prostě budu mít kola 8,5Jx18 (myslim že ty Tomasony jsou ET30, ale teď si nejdem jistej) - gumy 225ky a podvozek se snížením 35mm. Tak bude to drhnout nebo ne? Budu moct bez problémů vytočit kola atd..? už mě to :prcprc: :lool: :lool:

Upraveno uživatelem Radek20VT
Odkaz ke komentáři

Jo zapomněl jsem napsat vzadu :D 8" i 8,5" oboje ET 32 dře vzadu o plasty,ET 30 bude tedy asi taky :) Předek v pohodě bez úprav.Podvozek HR Comfort - 35mm.

Pokud vyřízneš zadní plasty víc než já,mohlo by být ET 30 v pohodě.Předku bych se nebál.

Snižovat o 15 mm je o ničem,pokud Spooky1 píše,že předek je v poho,dal bych to těch 35 mm.Upravit zadní plasty je brnkačka.

Zadní nadkolí upravené:

post-43-0-91908900-1324738875_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Blatník (podběh) zevnitř při sundaném kole.Ten světlý pruh kopíruje vyříznutí plastového nadkolí.Probroušením tam vznikne mezera mezi plastem a blatníkem cca 5 mm.Aby nelítal bordel za plast,tak je spára vytmelená.

Počítej s tím,pokud budeš probrušovat víc,tak se spára zvětšuje.

Upraveno uživatelem mikl
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...