Dexter 1.8T Odesláno Únor 11, 2012 Sdílet Odesláno Únor 11, 2012 ještě k tomu plechu pod motor, taky nad ním přemýšlím, i když mám 4x4 :D ale nepřehřívá se třeba pak motor v létě když je to zespodu uzavřený a vzduch z motoru nemá kam jít? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Únor 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 12, 2012 hele nevim, ale někteří ho tu mají a asi se jim to nepřehřívá... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 12, 2012 Sdílet Odesláno Únor 12, 2012 ještě k tomu plechu pod motor, taky nad ním přemýšlím, i když mám 4x4 :D ale nepřehřívá se třeba pak motor v létě když je to zespodu uzavřený a vzduch z motoru nemá kam jít? Videli jste to nekdy namontovany? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dexter 1.8T Odesláno Únor 12, 2012 Sdílet Odesláno Únor 12, 2012 Videli jste to nekdy namontovany? ne, proto se ptám jak to tedy je :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Únor 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 12, 2012 neviděli, můžeš nám to připodobnit? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 12, 2012 Sdílet Odesláno Únor 12, 2012 (upraveno) Nemuzu, nepolezu kvuli tomu pod auto. :) Ale uzavreny to neni, nevim, jak si to predstavujete. Je to jen kryt, zadny obrneni. Vzduch tam normalne proudi. Upraveno Únor 12, 2012 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Únor 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 12, 2012 to je jasný že tim motor není obalenej kolem dokola, že je to jen v podstatě rovnejch plech pod motorem od nárazníku až někam nevim kam... ale aby to pak třeba opravdu neomezovalo nějak proudění vzduchu.... nevim, nejsem automechanik... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Trixx7 Odesláno Únor 12, 2012 Sdílet Odesláno Únor 12, 2012 v plechu jsou dva výdechy, přes který proudí vzduch k motoru převodovce, je to v pohodě, plech mám ještě v garáži, tak ho mužu nafotit jestli chcete :) Jinak koukám že máš dodělanou ve předu hudbu, máš jenom vytlumený dveře, MDF podložky a repro? Jak je velkej rozdíl oproti sérii. Právě se ted rozhoduju jestli koupit basák nebo přední repráky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Únor 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 12, 2012 jj vytlumil jsem dveře zevnitř i zvenku (jakože v tý dutině jak je stahovačka a pak ještě přesto místo toho igelitu), dal jsem MDF podložky. Zapojený to mám jen na rádio, ale když dám půlku volume rádia, tak se mi při basech klepou sklíčka v zrcátkách, takže rozdíl oproti sérii je tam tak 1000% protože při sérii jsem to sotva slyšel a basy byly nulový.. taky tomu možná pomohlo rádio - to původní bylo 4x 15W :-D na kazetu, te´d je tam 4x52W :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dexter 1.8T Odesláno Únor 12, 2012 Sdílet Odesláno Únor 12, 2012 ok, tak ten plech koupím taky, ale necham to až na jaro, teď pod to lízt nebudu :D jinak musim souhlasit s tím že vytlumený dveře a repro v MDF domečku je rozdíl 100:1, na bývalé feldě jsem to vytlumil dynamatem oba plechy kroužky z MDF a basy se hooodně zvýraznili, tak že to někomu stačí a SW ani pak nepotřebuje ;) záleží taky samozřejmě na rádiu a repru, a když tak hodit repro na zesík a pak to bude teprve hrát ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Trixx7 Odesláno Únor 12, 2012 Sdílet Odesláno Únor 12, 2012 tak dík za refernce, už vim co mě jako další věc čeká 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Únor 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 12, 2012 můžu ti říct že je to hrozná , ale výsledek stojí za to.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peetrs Odesláno Únor 13, 2012 Sdílet Odesláno Únor 13, 2012 Můžu vám sem hodit fotku jak plech vypadá na 1.8T nandanej pokud chcete na teplotu to vliv nikdy nemělo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dexter 1.8T Odesláno Únor 13, 2012 Sdílet Odesláno Únor 13, 2012 ok fotku sem :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peetrs Odesláno Únor 13, 2012 Sdílet Odesláno Únor 13, 2012 Takhle plech vypadá A takhle na autě, snad to pro představu stačí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Únor 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 13, 2012 jo tak to vypadá dobře a je to ten na 1.8T z cc-autodily? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peetrs Odesláno Únor 13, 2012 Sdílet Odesláno Únor 13, 2012 Přesně ten, kupoval jsem ho tam. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petriiiik Odesláno Únor 13, 2012 Sdílet Odesláno Únor 13, 2012 Tak přibyl jeden další detail - přední lišta v nárazníku v barvě - pohrál jsem si s tim doma a vypadá dobře :-) Krásná práce, prosím Tě, a jak jsi to stříkal, sprejem nebo máš pistoli? Brousils to nebo jen jsi dal plnič? A ještě jedna otázečka, ta lišta je tam jen nacvaklá? Díky moc, líbí se mi to taky v barvě!! :palec: :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mazliik Odesláno Únor 13, 2012 Sdílet Odesláno Únor 13, 2012 na co plech vy tam nemate kryci plast? zakryva a odhlucnuje celou motorovu cast zespoda :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peetrs Odesláno Únor 13, 2012 Sdílet Odesláno Únor 13, 2012 Benzín nemá celoplastovej kryt jako tvoje nafta pod motorem, je tam jen malej vepředu a já ho tam mám třeba z důvodu bezpečnosti olejový vany apod. kvůli snížení... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mazliik Odesláno Únor 13, 2012 Sdílet Odesláno Únor 13, 2012 tak to potom joooooo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dexter 1.8T Odesláno Únor 13, 2012 Sdílet Odesláno Únor 13, 2012 Přesně ten, kupoval jsem ho tam. a to si kupoval tu čínu nebo orig? nerad bych aby neseděl nebo začal brzo reznout či nebyl z nějakého slabého plechu, pak by toho asi moc nevydržel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Únor 13, 2012 Sdílet Odesláno Únor 13, 2012 (upraveno) ja mam cinu. minuly patek dostal poradnou supu z boule na silnici a v plechu trochu promacklina, ale myslim, ze by to nevydrzel ani ten origo. tvarove je ok, sel tam pry bez problemu... rzi se neboj, postupne ji budes odirat o asfalt Upraveno Únor 13, 2012 uživatelem kubiik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Únor 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 13, 2012 (upraveno) Krásná práce, prosím Tě, a jak jsi to stříkal, sprejem nebo máš pistoli? Brousils to nebo jen jsi dal plnič? A ještě jedna otázečka, ta lišta je tam jen nacvaklá? Díky moc, líbí se mi to taky v barvě!! :palec: :palec: Je jenom nacvaklá, takže na jednou konci jemně podebereš a už jenom odcvakáváš. Jinak jsem jí umyl, odmastil, jemně obrousil, zase odmastil, základ na plasty, plnič nastříkat do hladký vrstvičky, vybrousit v teplé jarové vodě, znova odmastit technickym benzínem (opravdu nic moc pracovat s hadříkem napuštěnym benzínem a pak si připalovat cígo :lool: chvilku mi bylo nějak teplo na ruce ) a pak sprejem s barvou jemně prášit malou vrstvičku po vrstvičce, pak to samý s bezbarvym lakem zase vrstvičku po vrstvičce a nakonec trošku silněji aby to byla slitá vrstva. Jestli jsi nikdy nic nestříkal tak doporučuju vyzkoušet na něčem nepotřebnym - slije se to hned a můžeš brousit znova Jinak všechno sprejem v relativně čistý garáži a chodit opatrně kolem toho aby se na to nenavířil nějakej prach... Zejtra jdu na zadní lištu... Upraveno Únor 13, 2012 uživatelem Radek20VT 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petriiiik Odesláno Únor 13, 2012 Sdílet Odesláno Únor 13, 2012 Vyčerpávající odpověď!!!! Dííky moc, zkusím to až bude tepleji! Ať se ti to povede! :palec: :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peetrs Odesláno Únor 13, 2012 Sdílet Odesláno Únor 13, 2012 a to si kupoval tu čínu nebo orig? Jako kolega co odpovídal první mám taky tu čínu, pasovalo to tam celkem jako pr*el na nočník, pomáhal jsem s montáží zespoda jsem to od doby nandání neviděl, ale zatim jsem "jen" dřel, takže nějaký promáčknutí apod. nepředpokládám, myslím, že je to dostačující. Samozřejmě pokud se 4x4 budeš lítat někde offroad, pak by to mohlo být tenký při nárazu do kamene, ale jinak bych tomu věřil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dexter 1.8T Odesláno Únor 14, 2012 Sdílet Odesláno Únor 14, 2012 ok mám to spíš taky pro jistotu, a i čistotu motora od soli apod. sra..ek ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 14, 2012 Sdílet Odesláno Únor 14, 2012 To auto musi ty "sracky" vydrzet. Jak dlouho chcete to auto mit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Únor 14, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 14, 2012 (upraveno) Tak jsem akorát naštvanej dneska zkoušel jsem hned ráno vycavknout tu zadní lištu z nárazníku - vycvakl jsem pravej bok až ke světlu, pak jsem trochu zabral a lišta praskla :angry: myslel jsem že půjde lehce ven jako ta přední, ale drží fest, vůbec nevim jak jí vyndat... Obzvlášť nejvíc drží ten plochej střed co vede k hraně kufru u Combíku... Upraveno Únor 14, 2012 uživatelem Radek20VT 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.