Radek20VT Odesláno Srpen 16, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2011 (upraveno) Ahoj všem, jsem tu relativně nový (kromě pár příspěvků a občas i hloupějších dotazů). Octu jsem jakoby podědil - táta si koupil novější větší model (Superb). je to rok 2001, najeto poctivých 129000Km cca - od cca 20000Km je u nás v rodině, tudíž vím v jakém je stavu, kdo s ní jezdil, že jsou Km původní atd... Výbavou je Elegance - ale snažím se jí postupně zvelebovat k obrazu svému :-) Myslím že ve 24 letech je to dostačující auto s takovým výkonem - ovšem občas mi ujede noha a taky proženu nějakého Touarega nebo silnějšího konkurenta, ovšem taky se to pak projeví na spotřebě :-D Fotky jsou ještě na zimních plecháčích - kola mám prozatím sériová Triton myslím... Před cca měsícem komplet nové brzdy předek + zadek, silentbloky ramen, kulové čepy Jinak pohyb Praha a okolí :-) Dneska hned proběhl menší počin: :-) už bych to ale nechtěl dělat znova.... komplet tlumení dveří + MDF podložky + repro Kicx GFQ 6.2. na první poslech to hraje opravdu jinak než ty seriové :-) PS.: ta power páska je tam dočasně :-D Upraveno Listopad 23, 2011 uživatelem Radek20VT 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Listopad 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 23, 2011 (upraveno) Ode dneška jsem se stal právoplatným členem Octavia clubu Tak po delší době proběhly další menší změny: vyfocený mám zatím jen nárazník a blinkry... A ještě jedna rádoby umělecká z práce: Upraveno Listopad 23, 2011 uživatelem Radek20VT 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 23, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2011 Pěkná octávečka a ten RS nárazník ji prospěl . No přeju ti ať ti slouží co nejdéle a nenechá tě nikdy nikde ve štychu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Listopad 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 23, 2011 Díky :) , jo je pravda že s tim nárazníkem vypadá víc "drsně", ovšem je už jetej a tak bude muset jít na opravu - spodek je ohoblovanej až na černej plast... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 23, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2011 tak to se dá lehce opravit, šikovný lakýra si s tím poradí ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Listopad 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 23, 2011 To bezpochyby, ale teď jsou důležitější věci na práci :D třeba kola na léto... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Listopad 24, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2011 To bezpochyby, ale teď jsou důležitější věci na práci :D třeba kola na léto... Prodam ti moje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 24, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2011 To tlumení jsi lepil na vnitřním plechu přez díry jen na tu pásku? Pokud ano tak je to trochu škoda. A u té výhybyky jsi přelepil ty větrací otvory, nebo se mě to jen zdá? Jinak to vypadá, že se staráš dobře a co se kole týče tak bych se těch od Houmika vubec nebál a myslím, že by jí moc slušeli... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Listopad 24, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 24, 2011 (upraveno) To Houmik: máš fotku těch kol? Já jsem ale hrozně zamilovanej do Tomasonů TN4 18" :-D to Spooky: jj díry jsem zadělal páskou a přes to šlo to tlumení - šel jsem na to podle postupu na prohifi. Větrací díry? Tak o těch nevim :-) - zalepil jsem to prostě všechno.... Má to nějakej vliv na funkci? :-) EDIT: Koukal jsem na ty tvoje kola Homiku a máš "jenom" 17ky.. chci větší, ty 17ky mi přijdou hrozně utopený... Upraveno Listopad 24, 2011 uživatelem Radek20VT 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 24, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2011 No kdyby jsi místo lepenky dal plech nebo lamino tak to bude pevnější. A vliv by to asi mít nemělo,ale aj ty výhybky se trochu hřejí... Ale ty to máš asi "jen" na radio že? Tak bych to neřešil a "provizorní" uchycení páskou klidně nech... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Listopad 24, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 24, 2011 Asi by to pevnější bylo, ale nechce se mi do toho zase tolik zasahovat prozatím :-) Repráky s výhybkami jedou prozatím na rádio a zatim mi to stačí, akorát jak jsem vohulil ty přední tak mi odešel ten sériovej zadní :-D :-D takže budu muser vyměnit i zadní... ale tak stejně jsem je chtěl vyměnit :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 24, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2011 Na zadní kašli... Tedy pokud to neděláš pro lidi co vozíš vzadu. Pokud pro sebe tak jsou zadky úplně zbytečný... Už jsi byl někdy na koncertě kde by to hrálo ze zadu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Listopad 24, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 24, 2011 No dělám to i pro sebe, protože ten zadní teď hrozně chrčí :-D a to se nedá :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 24, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2011 (upraveno) Já to myslel aby jsi ty zadní úplně odpojil ;-) Místo zadních si kup buď lepší radio, nebo jestli máš dobrý radio tak si skoč na pifko ;-) Upraveno Listopad 24, 2011 uživatelem Spooky1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Listopad 24, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 24, 2011 (upraveno) odpojovat je nechci, protože mám ještě v kufru na dně za sedačkou takovou malinkou bedýnku na celou šířku auta a v tom položený další dva ovály, takže by tam stejně něco hrálo a dneska se dají sehnat nějaký ovály za cca 1600,- což není tak hrozný když spočítám co už jsem tam všechno narval :-D a na pifko zbyde vždycky :-) Jinak díky MartinoviRS přibyla další věcička :-) foto přikládám... (kolegy na fotce si nevšímejte - nejsem to já :lool: ) a RS koberec + koberečky jsou samozřejmostí :-) Upraveno Listopad 24, 2011 uživatelem Radek20VT 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 24, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2011 Pokud tam máš ovály ještě v kufru tak už vubec bych to neřešil. Musí se to hrozně tlouct,ale tak jsou to tvoje uši a když to tobě vyhovuje ;-) PS: Křidýlko super ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Listopad 24, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 24, 2011 Je pravda že ty zadní přes ty přední teď neslyšim slyšim ho akorát teď jak chrastí :-D Díky za chválu, křídlo se mi taky líbí - aby ti to nepřišlo divný, tak střecha a kufrový dveře půjdou taky do černý lesklý... Akorát nevim jestli sundat hagusy a mít rovnou hladkou střechu s křídlem nebo je tam nechat a taky je nechat potáhnout černou folií... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 25, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2011 Ty střechu do černý bych dal (i s křídlem),ale ty pátý dveře ne... Střecha a případně haubna se mě líbí,ale ty kufrový dveře to mě dycky přijde jak když nezbylo na lak... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Listopad 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 25, 2011 Právě že se mi líbí jak by byla střecha černá, to křídlo černý, zadní sklo mám díky folii taky černý a kufr černej, bylo by to jako komplet od předního skla až po zadní nárazník.. Akorát nevim co ty hagusy, nějak si to nedokážu představit bez hagusů jak by to vypadalo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 25, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2011 Pohledej tady v sekci OI. Někdo to bez hagusů má mám dojem... (kubik?) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Listopad 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 25, 2011 jj, koukal jsem na Zabiakovu, ale nevim no - zase bez hagusů to vypadá jak ty předfaceliftový oholený.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Listopad 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 29, 2011 Dneska jsem Octávku komplet ručně umyl Sonax šamponem a navoskoval Turtle Waxem... hrozná práce :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Listopad 29, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2011 A to jeste nic neni. :P Za cas prijdes na to, jak se to dela "spravne", pak u toho stravis pomalu 2 cely dny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Listopad 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 29, 2011 Tak dneska jsem tím strávil 3 hodiny - jenom umytí, nanesení vosku a leštění hadříkem.. A jak se to dělá správně? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Listopad 29, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2011 Tady je jenom cast toho myti. :) http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=6597&view=findpost&p=1055075 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Listopad 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 29, 2011 :lool: :lool: tak to je peklo... to bych asi nikdy nedal :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Prosinec 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2011 Tak dnes přibyly přední RS koberečky a v sobotu bude vysněné překvápko :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Prosinec 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2011 (upraveno) A jak jsem sliboval - sobotní překvapení - mám z nich radost jak malej kluk... Jedno si asi vezmu i do postele pod peřinu :lool: na fotce jsou jen tři, ale jsou opravud čtyři :D Upraveno Prosinec 10, 2011 uživatelem Radek20VT 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 10, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2011 moc pěkný kolečka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.