Gerdy Odesláno Srpen 18, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2011 Mám problém. Kamarád mě vyhrotil k tomu ať auto rozeberu na ND a pak že mi sežene eko likvidaci. Auto jsem rozebral, některé díly prodal, papír o eko likvidaci dostal už když jsem ho viděl tak mi přišel divný, ale on že mu ho vzali několikrát tak jsem to udělal, vyplnil a odnesl na úřad. Jenže na úřadu se mi vysmáli odkud jsem to okopíroval a že mám smůlu. Chci se zeptat. Jak to mám odhlásit? Nemůže třeba někdo origo papír sehnat? Fakt nevím co dál. Za auto naštěstí povinný neplatím, je v depositu. Potřebuji ho ze sebe odhlásit auto fyzicky už neexistuje. Díky moc na rady. 🙂 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 18, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2011 sepiš čestný prohlášení, že auto je rozebrané na díly a už nebude nikdy jezdit, vyřízni z něho VIN a dones na úřad.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Srpen 18, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2011 (upraveno) Přesně, udělej co píše Dakie :) Oni ti kdyžtak řeknou co ještě k tomu potřebuješ. Upraveno Srpen 18, 2011 uživatelem Mirouch76 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gerdy Odesláno Srpen 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 19, 2011 A když vin zůstalo na autě? Dělal jsem to poprvé a ten kamarád mi to neporadil... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 19, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2011 dojdi na úřad a oni ti rádi poradí :) předpokládám, že tu kastli už nemáš... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Srpen 19, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2011 nó čoveče, tak to tě na rok zavřou a každej večer tě bude chodit píchat velekj 2m černoch :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Srpen 20, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2011 Když nezapomenu tak v pondělí napíšu jak postupovat a co dělat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gerdy Odesláno Srpen 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 20, 2011 Nesmíš ... byl by si super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Srpen 21, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2011 je to dle magistrátu, ale nahlas změnu užíváni vozidla-z auta máš seník, boudu pro psa, příruční sklad palivového dříví cokoli, k tomu musí být čestné prohlášení, že to máš takhle na soukromém pozemku v pv např chtějí doložit fotodokumentaci škoda rapid zrušená z evidence, pro změnu uživání na seník Uploaded with ImageShack.us 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Srpen 22, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2011 Tak k odhlášení ti stačí malej velkej techničák, SPZ a čestný prohlášení, že vozidlo je používáno k jinému účelu,např jako seník nebo psí bouda ap. Dále pak plnoá moc, ale to jen v případě že auto není psaný na tebe. VIN se už nikde nesmí objevit, to by si měl průser jak vrata. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.