Přejít na obsah

Stříbrná kočka

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...

Křídlo určitě zůstane, jak už jsem hlásal je to dobrý ukazatel na parkovišti. Ty hnusíky kolem klik bych rád sundal,ale to by se musely rozebrat komplet kliky a to rozhodně nedokážu, takže to tam bude muset zůstat:-( Pokud máš radu, jak to rychle a jednoduše sundat, tak si nechám poradit. Vadí mi to tam příšerně,ale už dva mechanici mi řekli, ať se připravím na přelakování dveří, že se to nepovede jednoduše sundat...

Odkaz ke komentáři

Bral jsem to na aukru. Stálo to sedmičku. Nečekal jsem, že budou lakované, ale jak jsem to dal borcovi na lak, tak mi řekl, že to je lakované. Odstín a povrch je úplně stejný jako plochy, které mám nalakované nově, tak snad to tak je:-)

Na kolik tě vyšla oprava laku toho tvého? Jak tak obcházím tu moji herku, tak bych potřeboval snad přestříkat komplet celé auto...

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...
  • o 2 měsíce později...

Chlapi potřebuju poradit. Plánuju komplet výměnu brzd. Kotouče i desky vepředu i vzadu. Na kolik to vyjde? Chtěl bych originál brzdy škoda nebo možná něco trochu lepšího. Na kolik to vyjde? A co všechno mám koupit nové? Mám najeto 132 tisíc- tak nevím, jestli třeba nekoupit i nové brzdiče a tak...Jsem laik, tak se nechci nechat říznout v servise o zbytečné prachy a díly bych si rád nakoupil sám a jen to tam donesl,ať to zkompletujou...

Poradíte? Díky!

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...