Přejít na obsah

ladoun

OctaviaClub
  • Počet příspěvků

    16
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

778 zobrazení profilu

ladoun's Achievements

0

Popularita

  1. ladoun

    Central blbne

    Mám rok 99 na jsem zapomel.
  2. ladoun

    Central blbne

    Ne nerozsviti jenom nekdy.je to nepravidelný ale i když se rozsvítí tak si zámky stejně dělají co chtějí.
  3. me to taky pise zavadu plnici tlak 17958 a chtel bych se zeptat jak se toto maze dik.
  4. ladoun

    Central blbne

    Tak ze odpojil jsem baterku pripojil zamkl. Zadni dvere se zamkly ptedni se ani nehly rozsvitila se dioda ve dverich. Odemkl jsem a zase se opakuje to samy predek zamkne zadek odemkne.a obracene. Po odemknuti se zozsviti svetlo v aute. Kdyz rozsvitim svetla klic je vyndanej dvere otevreny nepiska to. Molh by to byt ten mikrospinac?
  5. ladoun

    Central blbne

    ahoj mam podobny problem akorat kdyz zamknu tak se odemknou predni dvere oboje a kdyz odemknu tak se zamknou predni a zadni odemknou. jak z toho ven? diky za rady
  6. měl jsem stejnej problém taky to málo svitilo tak jsem to znova rozebral a vystrihl ty ružky na blinkrech a dal jsem tam ty starý a už to bliká.
  7. já bych mel taky zajem jestli by to slo
  8. Jo díky skusim mu zavolat
  9. Ahoj mam dotaz nevíte nekdo jestli by se dalo zmněnit podsvícení u mého autoradia rc 200. Má cervený a já bych chtěl zelený. je to 2 din autorádio. díky
  10. ahoj me to zamyká ale kontrolka nesviti dioda neblika kdyz otevru dvere tak to pri rozsvicenejch svetlech nepipa stropni svetlo nezhasne, takze je v poloze vypnuto zkusim dat novej zamek. sehnal sem ho za litr je fungl novej.tak pak uz to da snad pokoj.
×
×
  • Vytvořit...