Přejít na obsah

Sighart

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Sighart's Achievements

0

Popularita

  1. Pokud zevnitř nejsou přímo kapky, tak ne. Mlžený je běžný jev. Je to popsáno i v manuálu.
  2. Dílenská příručka OCTAVIA III Převzato z konkurenčního Fóra. Díky patří Pawoukovi.
  3. Zvykneš si... Řešením jsou polarizované (sluneční) brýle.
  4. Nechápu toho kdo rozhodl, že na panelu klimatizace a kolem řadící páky bude ten leskní klavírní lak, to bude tak nepraktické upatlané peklo... Podle mě je ta loketní opěrka zatažená vzadu.
  5. Všechny OIII mají signalizaci opotřebení destiček od nejnižší výbavy. Koukni se nad levé přední kolo, vede tam zezhora o jeden kabel víc než u ostatních.
  6. Napiš človíčkovi, kterého najdeš pod nickem ferda25. Už minimálně jednu OIII přestavoval na Xenony. Určitě bude vědět co a jak.
  7. No já nevím. V návodu píšou, že při teplém motoru může být hladina mírně nad maximem. To je přesně opačný efekt než se dějě tobě. Možná bych se pro klid duše optal v servisu. Nic za to nedáš a budeš mít jasno.
  8. Sighart

    Modelový rok 2015

    Podle konfigurátoru je nový tříramený volant pro všechny konfigurace. Ptal jsem se i tady někde na fóru a někdo mi to potvrzoval. Nicméně obrázky v konfigurátoru jsou poměrně jasné.
  9. Tak to nejspíš není. MR2015 nabíhá až v 22KT. Zajímalo mě jestli je tu nějaká další změna tlumičů ve spojitosti s novým modelovým rokem, ale vypadá to, že ne.
  10. Kdy byla vyrobena? Je to už MR2015?
×
×
  • Vytvořit...