Přejít na obsah

Rozobratie palivoveho cerpadla - 1.6 AEE


subie

Doporučené příspěvky

Zdravim pani, objednal som nove cerpadlo s domienkou ze pride komplet a ono prisiel len ten motorcek :( Akym najjednoduchsim sposobom a bezpecnym rozoberem cerpadlo a vymenim ten motorcek v nom? Vybratiu motorceku totiz zavadzia ta vrchna cast kde je vstup a vystup + konektor, ktora je trosku pohybliva , podla mojho zdania je tam aj nejaka pruzinka? Neviem , nechcem nic na silu pacit kedze neviem presnejsi postup.. Dakujem za akukovelk radu.

post-53048-0-68719200-1489778477_thumb.jpg

post-53048-0-45950000-1489778552_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Nehledej v tom žádnou vědu. Napřed musíš odpojit hadičku na čerpadle. Dost často se zničí a tak se musí nahradit jinou. Pak rozebrat v tom zacvaknutí, viz foto. Pak už vyndáš čerpadlo. Dáš nové, i s novými O-kroužky, většinou bývají u čerpadla přibalené. Hlavně ať si dobře sedne, neboj se to namáznout olejíčkem. Složit a jezdíš dál.

 

post-45-0-19581800-1489784183_thumb.jpg

Upraveno uživatelem KaJe
Odkaz ke komentáři

Jestli si to dobře pamatuji, je to jen o těch horních zacvakávačkách, pak se spodek sundá a v něm bude to čerpadlo. Pokud se ti podaří stáhnout tu hadičku z čerpadla, tak jí tam nech a dej jen novou sponu, ale pochybuji, že se ti to podaří, pokud tam bude držet jak ta moje, bez zničení to nešlo.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Tak na geometrii nezjistí vůli v čepech nebo tyčkách řízení...  Možná by bylo lepší zajet do jiného servisu, kde ví co dělají. Odhalit vůle v řízení a celkově na částech nápravy by měl být základ! 
    • To mne bohužel nenapadlo.. tipoval sem to na ty čepy jelikož sem to auto nedávno kupoval. Také je mi divné že mechanik na geometrii nic špatného nezjistil, řekl jen že geometrie je ok já sedl do auta a žádná změna..krom té geometrie sem mu předem zmiňoval i tu vůli řízení.. 
    • Ahoj, často je i vůle v tyčkách řízení, tak je dobré měnit s čepy i tyčky. To by měl ale dobrý mechanik zjistit ještě před opravou! 
×
×
  • Vytvořit...