Přejít na obsah

VMach

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    21
  • Registrace

  • Poslední návštěva

VMach's Achievements

0

Popularita

  1. VMach

    Tónování skel

    Dobrý večer, chtěl bych se zeptat někoho kdo má na OII folie. Začínám o nich hodně přemýšlet hlavně z hlediska tepla a že není vidět co je uvnitř a zbytečně to nikoho neláká. Ale zajímá mě jestli se mi se zatmaveným zadním oknem budou stmívat zrcátka když kvůli folii neprojde tolik světla na senzor. Pokusil jsem se přes folii baterkou posvítit na senzor a zrcátka zčernala jen nevím jestli to bude fungovat i na světla z aut jedoucí za mnou. Předem děkuji za odpověď.
  2. Dobrý den, chtěl jsem se zeptat když ucpu na Octavii I 96kW kód motoru ASZ rok 2003 EGR ventil bude mi to házet chybu a bude se mě rozsvěcovat kontrolka na palubovce? Předem dík za odpověď.
  3. Super díky kluci. Já jsem si řikal jestli to neklepe kvůli setrváku. Jaká je příčina nebo co dělá ta klapka že kvůli ní zaklepe motor?
  4. Ahoj, mám problém jedná se o OII 2,0 16V BKD. Start motoru a běh je bez problémů jen se mě zdá že je motor maličko hlučnější. Problém nastane když zastavím nechám motor dochladit a otočím klíčkem abych ho zastavil tak jak motor zhasíná tak hrozně zaklepe. Nesetkal jste se s tím někdo? Předem díky za jakoukoliv radu.
  5. Tak odpružená lamela není nic nového pokud se nemýlím. Diesel Power nabízí komplet spojku s jednohmotnostním setrvákem a odpruženou lamelou myslím od roku 2010.
  6. Děkuji za informace pánové dnes jsem se o tom pobavil s chytřejším kamarádem a prý u tohohle motoru je ještě velká šance že by praskla klika prý už o tom slyšel a jednou viděl. Takže mi nezbývá než pro klid duše dát zase dvouhmoťák ač nerad a bude tam.
  7. Díky za informace pánové. Ještě bych měl dotaz na Holyho a libero1071 proč by jste nedávaly jednohmotový setrvák?
  8. Ahoj, měl bych na Vás dotaz pánové. Budu dávat kompletní novou spojku a chtěl bych se zeptat jestli nevíte kde sehnat kompletní spojku s jednohmotnostním setrvačníkem. Chci to měnit celé jen nevím kde koupit nový jednohmotnostní setrvák. Za jakékoli informace předem děkuji.
  9. Prodám zpětná zrcátka v plné výbavě chybí jim pouze stmívání a v řidičově skle nejde vyhřívání. jinak jsou kompletní i s ledkama a propojovacím kabelem do dveřní jednotky. Cena 1000Kč za obě. Jsem od Humpolce a kontakt buď SZ nebo TEL.: 602 287 958
  10. Přesně tak za celou sadu disků. Nemyslím že jsou to nějaké unikátní disky a jak píšu mají už nějaké oděrky.
  11. Prodám originální disky škoda z OII. Rozměr 6Jx15 H2 ET47. Kola mají oděrky asi od kamínků jinak jsou rovná. Je na nich sjeté zimní pneu mohu nechat zout. Jinak jsou k vidění u Humpolce a cenu bych viděl tak na 2000 Kč. Kontak sz nebo
  12. Octavie 1G se nemá zvedat za prahy pokud nejde o originální hever. Je zde místo vyznačené na spodku karoserie. Brzdič musí jít sundat stačí kapku zatlačit pístek pro případ že by se držel za hranu kotouče. A ano brzdy jsou záležitostí chvilky doma v garáži mám za hodinku celej předek. :D
  13. Zdravím pánové a dámy, měl bych dotaz ohledně repase turbodmychadla. Mám OCT II 2,0 TDI 16V typ BKD. A potřeboval bych si nechat repasovat turbínu jen nevím kde a u koho. Jestli by se jednalo o repas mého turba nebo výměnou tak to nerozhoduje. Moje požadavky jsou jenom rozumná cena, dobrý přístup k zákazníkovi a hlavně to nejdůležitější tak kvalita práce a materiálu. Proto bych se chtěl zeptat jestli máte s někým zkušenost a koho byste doporučily a pokud možno nejlépe z Vysočiny ale to až tak nerozhoduje. Předem se omlouvám jestli jsem téma založil nějak blbě jsem tady nový tak se furt učím jak to tady chodí. Předem děkuji za odpovědi a rady. S pozdravem Vašek Mach
×
×
  • Vytvořit...