Přejít na obsah

Martin Bednář

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    24
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Martin Bednář's Achievements

0

Popularita

  1. Naprosta klasika. Vlezes pod auto, vypustis olej, vymenis filtr, nalejes olej. Jako mechanik to das v pohode.
  2. Orgasmic: nejdriv jsem myslel, ze ses jen komik. Ted ale koukam, ze mas nektery veci i pomotany :-)
  3. Hele ono to fakt sedi. Samo, ze se s tim autem da jet i za vic. Treba ted vylet na Kaprun, všude jsem drzel rychlostní limit + 10km/h a celkova spotreba za bezmala 1000km byla 6,3 litru. Tam asi fakt nejvic pomaha odpojovani tech valcu. Tipuju, ze na jejich dalnicich, jsem jel tak ze 65% na dva valce. Uplnej extrem to je pri jizde v soustave tunelu v Praze, kamarad mi neveril, dokud se se mnou Blankou nesvezl. Jedu tam 80 tempomat, na petku, pac na sestku v tak male rychlosti uz slysim ty dva valce. A z tunelu, v obou smerech, me to vyplivne bezne se spotrebou 4.3 az 4.5 litru. Jako je jasny, ze kdyz s tim autem pojede 10 ridicu, tak budou mit 10 ruznych spotreb. Ale proste je fakt, ze se s tim motorem da jet opravdu za malo. A myslim, ze s trochou dobre vule to tak bude mit i 1.4 bez ACT v Oktavce. Mrkni do tematu na Skodahome. Tam s Oktavkama 1.4 taky jezdi v pohode do 6 litru. Kdyz chteji :-)
  4. Orgasmic: seš komik :-) Nemuzu za to, ze mi to auto malo zere.
  5. No zas tak pruzny, aby se to prizpusobilo jinemu profilu, to myslim neni. Zalezi jak moc velky rozdil tam je.
  6. Jinak k cemu potřebuješ znat tu miru pruznosti? Kolega to koupil, v autorizaku mu to nalakovali, nalepili a pohoda. To ze mi prijde dat za takovejhle kousek plastu 1800,je vec jina.
  7. Michat muzes jakekoli znacky. Jenom dodrž specifikaci oleje. A obecne se doporucuje menit olej po max. 15tkm.
  8. Zpatky k tematu. Jaky olej pro 1.4tsi? A vi nekdo, co tam davaji ve vyrobe?
  9. To ze je 1.4 maly obsah je stejny predsudek, jako pred par lety jeste byla 1.8. Kdyz jsem kupoval SII s 1.8 tsi, tak mi nekteri taky tvrdili, ze to je malej motor na tak velky auto. Nebyl. S naprostou pohodou jsem jezdil s dlouhodobou spotrebou 8.2 litru. Do SIII jsem puvodne chtel take 1.8, ale mel jsem moznost pred koupi najet s testovaci 1.4 cca. 2000km a zjistil jsem, ze to je paradni motor, pro ktery jsem se nasledne rozhodl. S mym SIII jsem zatim najel cca. 10000km a dlouhodoba spotreba je 5.8 litru. Klobouk dolu. Proto ti s cistym svedomim doporucim do OIII 1.4tsi. Vubec se toho motoru neboj
  10. http://forum.skodahome.cz/index.php?/topic/135992-náhled-obalů-alb-na-displeji#entry2164389
  11. Martin Bednář

    kuny

    Na chate mi lezla kuna do motoru. Pouzivam sprej proti kunam, bohuzel z hlavy nevim nazev, ale neni to ten lepkavej. Ten akorat zasvini motor. Pak davam po motoru 5 pytlicku pepre. Otevreneho, aby si cmuchla, pripadne to na sebe vysypala. A jeste tam davam 2 pasticky na mysi, aby ji to treba seklo za tlapu, tj. aby se lekla. Zajimavy je, ze co to tam davam, 3 roky tak tam nevlezla.
  12. Za tohle bych posilal na prezkouseni se zamerenim na zvladnuti parkovani.
  13. Neni to zavada, ale vlastnost. Zakaznici se na to ptali a Skodovka vydala TPI, kde potvrzovala, ze to je vlastnost techto motoru. To same dela i 1.2 tsi.
×
×
  • Vytvořit...