Přejít na obsah

EmmaSymon

OctaviaClub
  • Počet příspěvků

    27
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele EmmaSymon

  1. Zdravim, sháním tento díl řazení. Poradíte? Blbě mi řadí na 1 a 3 a tenhle díl se mi nezdá a trochu se vyklá. Díky za pomoc.
  2. Já mám stejný problém. Dnes jsem měnil žhavičky (starline 212,-) - další zkusim starter tady z bazaru od kolegy. Tak dám vědět.
  3. Koupím startér octavia 1, 1.9 tdi, 81 kw, 2000 rv. Nejlepe novější. Díky
  4. EmmaSymon

    Startovani -

    Myslím, že je to startérem. Mám to samé.
  5. Super fotonávod. Dnes jsem to dělal na Octavii1, trvalo to 10-15 minut. Na aretaci řadící páky lze požít i třeba inbus atd atd.
  6. díky, zkusím postupně od nejlevnějšího... jinak jde starter na repas... Anebo pokud někdo chce poradit, koupím nový starter... Krom Bosh je na výběr i více druhů, jen nevím, jak je to se spolehlivostí. Co myslíte? https://www.autodily-pema.cz/autodily/skoda/octavia-i-combi/1.9-tdi-81kw/elektroinstalace/starter-jednotlive-dily/starter
  7. Rozvody jsou dělané, baterie nová. Tak zkusim postupně žhavičky, starter. Dikyy!
  8. Děkuji, hodlám se starat, jak se patří. Dostala nové botičky. Dále seřídím řazení a až se oteplí, pustím se do volantu a další maličkosti. Momentálně mě dost trápí startování motoru a ač nerad, budu nejspíše muset zasáhnout do ECU a nechat přepsat mapy vstřikování paliva ( nebo tak nějak) Každopádně mooc děkuji.
  9. Ahoj kolegové, Octaviani. Přidávám čerstvě pořízený stroj času. Koupený v DE, udržovaný. 1,9 Tdi, 81kw, kombi. 2000, 232 xxx najeto. Do úprav se teprve chystám, až se trochu oteplí. Alu jsou připravené. Jen, co se mi podaří demontovat poslední pojišťák, ke kterému není ořech :/ nazuji. Naivní nejsem a s najetými km nepočítám. I tak doufám, že bude pár let ješte sloužit. Po rozvodech, filtrech, stabiliz. tyček, táhel a čepů. Chystám se na: Zadní stěrač- nejede; zabezpečení proti parchantům; seštelování řazení!!; osvětlení spz; 2din radio a dvd... Dále uvidím. Děkuji za přečtení, reakci. Hezký den!!
  10. Smím prosit o znak na octu 1, 2000 rv, kombi? Potrebuji zadní.
  11. Ano, to Já právě nechci udržovat další SIMku. Za další, kradou se ještě vůbec octy 1, rv: 2000?? Prozatím jsem do ni investoval dost peněz, proto ji chci zajistit, ale nemyslím, že by kvůli octavii 1 někdo riskoval... Nevím, třeba jsem naivní.
  12. Ok, je to stejně jen provizorně, než udělám na Jaře vypinač. Tak díky za rady!
  13. Radas není to to samé. Kdyz to nekdo otevre, ihned uvidi, ktera pojistka chybi. Kdyz tam ale bude špatná na oko, treba to nebude chtit zkoumat.
  14. Co kdybych jen prozatím vždy vytáhnul pojistku 29 a nahradil ji nějakou jinou - prasklou? To by mohlo fungovat..?
  15. prosím také foto .-) Dikyy. : michalsymon@centrum.cz
  16. Aha, to bych snad zvládnul i sám. Děkuji moc za radu!!!
  17. Ahoj, všiml jsem si. Jen jsem nový a nevím, jak se maže téma- příspěvek :-/
  18. Škoda Octavia 1,9TDi 81Kw 2001Ahoj, chystám se na instalaci tajného vypinače žhavení. Poradíte někdo, který kábl ze spínačky přerušit? Děkuji
×
×
  • Vytvořit...