Přejít na obsah

EmmaSymon

OctaviaClub
  • Počet příspěvků

    27
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 133 zobrazení profilu

EmmaSymon's Achievements

1

Popularita

  1. Zdravim, sháním tento díl řazení. Poradíte? Blbě mi řadí na 1 a 3 a tenhle díl se mi nezdá a trochu se vyklá. Díky za pomoc.
  2. Já mám stejný problém. Dnes jsem měnil žhavičky (starline 212,-) - další zkusim starter tady z bazaru od kolegy. Tak dám vědět.
  3. Koupím startér octavia 1, 1.9 tdi, 81 kw, 2000 rv. Nejlepe novější. Díky
  4. EmmaSymon

    Startovani -

    Myslím, že je to startérem. Mám to samé.
  5. Super fotonávod. Dnes jsem to dělal na Octavii1, trvalo to 10-15 minut. Na aretaci řadící páky lze požít i třeba inbus atd atd.
  6. díky, zkusím postupně od nejlevnějšího... jinak jde starter na repas... Anebo pokud někdo chce poradit, koupím nový starter... Krom Bosh je na výběr i více druhů, jen nevím, jak je to se spolehlivostí. Co myslíte? https://www.autodily-pema.cz/autodily/skoda/octavia-i-combi/1.9-tdi-81kw/elektroinstalace/starter-jednotlive-dily/starter
  7. Rozvody jsou dělané, baterie nová. Tak zkusim postupně žhavičky, starter. Dikyy!
  8. Děkuji, hodlám se starat, jak se patří. Dostala nové botičky. Dále seřídím řazení a až se oteplí, pustím se do volantu a další maličkosti. Momentálně mě dost trápí startování motoru a ač nerad, budu nejspíše muset zasáhnout do ECU a nechat přepsat mapy vstřikování paliva ( nebo tak nějak) Každopádně mooc děkuji.
  9. Ahoj kolegové, Octaviani. Přidávám čerstvě pořízený stroj času. Koupený v DE, udržovaný. 1,9 Tdi, 81kw, kombi. 2000, 232 xxx najeto. Do úprav se teprve chystám, až se trochu oteplí. Alu jsou připravené. Jen, co se mi podaří demontovat poslední pojišťák, ke kterému není ořech :/ nazuji. Naivní nejsem a s najetými km nepočítám. I tak doufám, že bude pár let ješte sloužit. Po rozvodech, filtrech, stabiliz. tyček, táhel a čepů. Chystám se na: Zadní stěrač- nejede; zabezpečení proti parchantům; seštelování řazení!!; osvětlení spz; 2din radio a dvd... Dále uvidím. Děkuji za přečtení, reakci. Hezký den!!
  10. Smím prosit o znak na octu 1, 2000 rv, kombi? Potrebuji zadní.
  11. Ano, to Já právě nechci udržovat další SIMku. Za další, kradou se ještě vůbec octy 1, rv: 2000?? Prozatím jsem do ni investoval dost peněz, proto ji chci zajistit, ale nemyslím, že by kvůli octavii 1 někdo riskoval... Nevím, třeba jsem naivní.
  12. Ok, je to stejně jen provizorně, než udělám na Jaře vypinač. Tak díky za rady!
×
×
  • Vytvořit...