Přejít na obsah

po servisu vaří


Doporučené příspěvky

Ahoj zdravím Vás všechny a prosím o radu.Dnes my praskla hadička co vede od chladiče k termostatu.Z autem sem zajel ihned do servisu cca 1km ( škoda autorizovaný servis ).Po výměně hadice se auto pořád přehřívá.Ventilátory se někdy spustí někdy ne a diagnostika ukazuje teplotu cca 56 stupňů a auto má tak 90 stupňů.Děkuji předem za Vaše rady. P.S. závada se projevila asi 15 min po převzetí vozu ze servisu a když jsem volal zpět tak na mě technik chrlil ceny kolik to bude stát nějaká záruka na opravu ho asi nezajímala :-(

Odkaz ke komentáři

dle mé zkušenosti je autorizovaný servis dobrý akorát tak na to si tam vyzvednout objednávku ze škoda e-shopu.

 

Práce a přístup je příšerný (oni jsou někdo, ty jsi nic)... leda by si přišel v obleku a měl vážný zájem o novýho superba v plný, to pak asi skáčou.

 

Stejně tak práce, dal jsem jim tam auto s tím, že bouchá přední pravé kolo / uložení... bouchá to dál a já jsem o 1800,- lehčí za práci, materiál a "zkušební jízdu á 100 CZK" z -1. patra dílny na parkoviště před prodejnou.

 

 

Jinak s tím chladičem nevím, mohl by zlobit ten termostat ?

Odkaz ke komentáři

Přijde mi že to na hovno odvzdušnili. Pokud teda ta hadička nepraskla v důsledku přehřátí třeba kvuli zaseklému termostatu nebo ,,propíchlému" domečku termostatu. Otevři expanzku, dej topení na max a nastartuj, měla by si ještě párkrát odfouknout přes expanzku. Držím palce.

Tak s reklamací jsem neuspěl technik co opravu prováděl dnes nedorazil a jedinou věc co jsem se dozvěděl bylo že tam mám auto nechat že se a to někdo v pondělí podívá , na to s jejich přístupem jsem neměl náladu.Koupil jsem nový termostat i s tím domkem + čidlo teploty tak uvidíme jak to dopadne.Ale dnes už se tolik nezahřívala cca do tři čtvrtě ukazatele a potom teplota spadla uvidíme co to udělá s novým termostatem. :-)

Odkaz ke komentáři

mohlo by tě zajímat máš to samý http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=15700 :palec:

jinak jukni na termostat a víko do se rádo prostřelí a termostat pak neotevře

Tak termostat byl v háji i s tím domkem a odešlo i spodní těleso šroubky v tom spodním plastu to roztavily tak zatím funguje ...:-) musím zaklepat. :palec: Ale na tom původním tělesu neni jeden vrchní vývod a na tom novém je tak nevím co tam patří za hadice zatím jsme to zadělali.

post-37818-0-86495200-1440967049_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...