Přejít na obsah

Octavia 1 drzak vyfuku


phenoo

Doporučené příspěvky

Dojizdim starou jednickovou Octavii a dnes chvili pred prijezdem do prace mi zacal triskat vyfuk do podvozku. V garazi jsem se mrkl a zjistil jsem, ze koncova cast visi ve vzduchu a vsechno drzi za predek. Na fotkach je to pekne videt. Potrebuju s tim dojet domu (cca 40km) a odvest to servisu, ktery prave minuly mesic neco s drzaky na vyfuku delal, takze nejspis reklamace.

 

Budu to muset nejspis necim privazat, az se udrzi, co ale nevim je. Jak ma byt spravne ten drzak s vyfukem spojen, je to svarene nebo se to nekde jen zahakne, nebo jsem cestou ztratil nejakou objimku?

2018-08-01 07.45.15.jpg

2018-08-01 07.45.25.jpg

2018-08-01 07.45.31.jpg

Odkaz ke komentáři

Ten hak je k vyfuku privareny a kdyz vidim, jak je to zrezly, tak se nedivim, ze se odlomil. Vem drat a vyfuk k necemu privaz, at se ti neutrhnou drzaly i ve predu.

Jinak se obavam, ze tady neni co reklamovat, proste je vyfuk na sracky a bude potreba ho nejspis vymenit, protoze si nejsem jistej, jestli ten drzak pujde zpet privarit...

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Tak na geometrii nezjistí vůli v čepech nebo tyčkách řízení...  Možná by bylo lepší zajet do jiného servisu, kde ví co dělají. Odhalit vůle v řízení a celkově na částech nápravy by měl být základ! 
    • To mne bohužel nenapadlo.. tipoval sem to na ty čepy jelikož sem to auto nedávno kupoval. Také je mi divné že mechanik na geometrii nic špatného nezjistil, řekl jen že geometrie je ok já sedl do auta a žádná změna..krom té geometrie sem mu předem zmiňoval i tu vůli řízení.. 
    • Ahoj, často je i vůle v tyčkách řízení, tak je dobré měnit s čepy i tyčky. To by měl ale dobrý mechanik zjistit ještě před opravou! 
×
×
  • Vytvořit...