phenoo Odesláno Srpen 1, 2018 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2018 Dojizdim starou jednickovou Octavii a dnes chvili pred prijezdem do prace mi zacal triskat vyfuk do podvozku. V garazi jsem se mrkl a zjistil jsem, ze koncova cast visi ve vzduchu a vsechno drzi za predek. Na fotkach je to pekne videt. Potrebuju s tim dojet domu (cca 40km) a odvest to servisu, ktery prave minuly mesic neco s drzaky na vyfuku delal, takze nejspis reklamace. Budu to muset nejspis necim privazat, az se udrzi, co ale nevim je. Jak ma byt spravne ten drzak s vyfukem spojen, je to svarene nebo se to nekde jen zahakne, nebo jsem cestou ztratil nejakou objimku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 1, 2018 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2018 Ten hak je k vyfuku privareny a kdyz vidim, jak je to zrezly, tak se nedivim, ze se odlomil. Vem drat a vyfuk k necemu privaz, at se ti neutrhnou drzaly i ve predu. Jinak se obavam, ze tady neni co reklamovat, proste je vyfuk na sracky a bude potreba ho nejspis vymenit, protoze si nejsem jistej, jestli ten drzak pujde zpet privarit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Srpen 13, 2018 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2018 Taky to vidím na nový výfuk. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.