Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Jo mam to same na TDI! Udela to obcas (tak jednou za mesic) a zatim to neresim! Jinak to mozna bude myt neco s starterem (protoze gdyz jsem ten starter opravoval u mechanika, tak tam neco spatne udelal tak to zacalo delat kazde rano dokud se neozivaly rany pri startovani, a po tech ranach uz nastartovat neslo) ale podle zvuku je my to vice podobne ze negde nejaky ten remen o neco zavazy nebo podobne. Mne to po oprave starteru to dela jen velmy zridka ale presne cim to bude nevym - poradi negdo zkusenejsi!

Odkaz ke komentáři

Ten zvuk dělá startér, je to způsobeno, že při nastartování motoru se nestihne zasunout zpět pastorek startéru (chodí v nějakém ložisku, které je vyschlé) a ten se potom protočí společně s motorem a udělá to ten zvuk. Mě to taky asi před 2 roky dělalo, ale od loňska mám klid, nějak samo to přestalo dělat. Jinak pokud byste se rozhodli to opravit, tak se tam mění nějaké to ložisko a celkově se ten startér promazává...

Odkaz ke komentáři

Je to startér, zůstává ti viset pastorek a než se zasune tak chvilku běží po věnci a to udělá ten zvuk, na chvíli by ti stačilo promazat startér, ale nechal bych to udělat, je to sice oprava za cca 1500 když komplet repásneš startér a možná i kapku navíc, ale bohužel je to nemoc našich stokoněk a mění se celej pastorek kterej sám údajně stojí 800,-, já to nechal udělat a vím že mám se startérem klid na pár let.

Upraveno uživatelem stihacka
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...