zdenda2.0 Odesláno Říjen 25, 2018 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2018 Nevím jestli toto patří do "nejčastější závady" ale závada to je. Téměř na kilometr - v 350tis. mi odešla lambda na svodech - ANO byla původní! Asi dobrej materiál. Nejlepší na tom je, že mi na to přišli až na emisích - dávala hodnoty mírně nad limit - jinak auto jelo a žralo úplně normálně, takže to vlastně závada ani nebyla, ale legislativa je legislativa. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavlus Odesláno Červenec 7, 2019 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2019 Tak mi dnes klekla váha vzduchu. Při rozjezdu mi to 3xchciplo, pak mi začala svítit kontrolka ESP. Jak jsem dojel domů, napichl jsem to, ESP hlásilo v závadách "řídící jednotka motoru". Ta hlásila " snímač hmotnosti..... ". Závadu jsem mázl, ESP ok, po startu opět a přidal se i vrtulník. Váhu mám 2 roky, Topran, dával jsem ji preventivně před dovolenou. Teď jsem tam dal zpět původní a vše ok. Objednal jsem novou origo Bosch. Zajímavé čtení http://www.mjauto.cz/vaha-vzduchu-maf-senzor-srovnani-vyrobcu-v-testu Odesláno z mého auta Škoda Octavia 2.0 mpi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavlus Odesláno Srpen 14, 2019 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2019 Tak origo váha vzduchu slouží ke spokojenosti, už pár tisíc km kontrolka CHECK mlčí. Teď jsem dojel z Chorvatska, najeto 2.300km, vše ok a spotřeba 7,3l/100km, super [emoji3] Odesláno z mého auta Škoda Octavia 2.0 mpi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavlus Odesláno Říjen 3, 2019 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2019 Tak jsem zjistil, že mi trochu teče chladící kapalina okolo příruby s termostatem. Je tam 5 let a trochu za tu dobu zešišatěla. Tak se nedivím že tekla. Dal jsem zrovna nový termostat a chladící kapalinu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.