Přejít na obsah

OI led osvetlenie odkladacej schranky pred spolujazdcom

olisoft

Doporučené příspěvky

Inspirovany jednym clenom som sa dnes pustil do prerabky osvetlenia odkladacej schranky pred spolujazdcom.

Uvod som nefotil, je velmi jednoduchy - odskrutkujeme hore 3 a dolu 2 skrutky na schranke a zlozime ju dolu, odpojime konektor z osvetlovacej lampicky a tuto nasledne smerom dovnutra schranky vyberieme.

Svetielko som komplet rozobral, hlavne si treba davat pozor na polohu vinutej pruzinky na packe vypinania. Ak odleti, staci sa pozriet na fotky, malo by to na zlozenie stacit. :STABRE

Pohlad na lampicku, este s originalnou sulfitkou (12V 3W)

P1060645_mini.jpg

Odkaz ke komentáři

Svetielko rozobrane, vpravo leziaci pliesok je normalne spodny kontakt, horny kontakt som nechal na plaste a na oba som priletoval pocinovane drotiky "akuratnej" dlzky (zistene skusobnym primeranim a naslednym zastrihnutim)

P1060646_mini.jpg

Pripravil som si dve biele led (urcene priamo na 12V), nozicky ohnute od oka podla polohy drotikov, tak aby sa dali nasledne lahko smerovat pri dokoncovani. horna led prichystana, dolna ciastocne.

P1060648_mini.jpg

Obe ledky som priletoval na drotiky, medzi ne som daval zmrstovaciu buzirku na izolovanie (a paci sa mi to tak viac, izolacia tam az tak netreba).

Pozor na polaritu LED, minimalne, aby boli narovnako orientovane. Najlepsie je overit si predtym, kde je + a -. Ja som si to premeral na zaciatku a tak som nemusel nic prerabat. :)

Packa vpravo je s nasadenou pruzinkou (nedaval som ju dole, drzala sama napruzenim)

P1060649_mini.jpg

Svetielko som skompletizoval do povodneho stavu (teda skoro ;) )

P1060650_mini.jpg P1060651_mini.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o rok později...
  • o 4 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...