romario Odesláno Říjen 12, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2009 Prosim o radu.Uz hodiny prohledavam fora nekde to bylo i s fotkama v zadnich dverich , ale proste neumim pouzivat vyhledavani nebo fakt nevim. Menil jsem tapece a tak jsem se dostal k dvernim svetylkum.Chci poprosit zda byste mi nekdo dost polopaticky poradil jak je zapojit aby svitily v prednich i zadnich dverich.Mam 1.9TDi MR98 SLX ale svetylka jsem ve dverich nemel.Tak v kterych mistech svetylka pripojit?Nebo aspon prosim odkaz na temu kde se to resilo.Vim ze v tom tematu nekdo pouzival svetylka z audi ale fakt to nemuzu najit.Tak prosim o pomoc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Říjen 12, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2009 Navod aj s fotkami najdes na druhom fore Skoda. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Říjen 12, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2009 On tam otazku daval, a ja som odpovedal. Navod ale nenajde, lebo uz neexistuje... http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...t&p=1277480 Romco, zbytocne davas otazku aj tam aj tu, staci tu. Keby som videl najprv tuto temu, tak Ti tam uz nepisem. :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romario Odesláno Říjen 12, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 12, 2009 jasne uz jsem se natrvalo presunul sem protoze na skodahome to je fakt vopruz,90% uzitecnych temat je smazanejch a zustavaji tam jen temata typu otazka - uz se to resilo - zamykam.To je fakt prinosny Ja to napsal na obe abych oslovil i zbytek lidi kteri jeste nepresli sem. to prochy:na tohle tema je tam zalozeno asi 10 topicu(jenom ty co jsem fakt poctive prohledal) a vsechny konci presne tvoji odpovedi a v lepsim pripade odkazem na to tema kde to opravdu bylo rozepsano ale kdyz odkaz pouzijes tak dostanes stale castejsi odpoved ze tema neexistuje nebo je smazano.To je fakt na nic.Venoval jsem tomu hledani dobrych par hodin(vyhledavac,postupne prochazeni urcitych sekci) a az potom jsem napsal tuhle temu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Říjen 12, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2009 Aky mas rok vyroby auta? Skusim pozriet do DP. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Standis Odesláno Říjen 12, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2009 jasne uz jsem se natrvalo presunul sem protoze na skodahome to je fakt vopruz,90% uzitecnych temat je smazanejch a zustavaji tam jen temata typu otazka - uz se to resilo - zamykam.To je fakt prinosny Ja to napsal na obe abych oslovil i zbytek lidi kteri jeste nepresli sem. to prochy:na tohle tema je tam zalozeno asi 10 topicu(jenom ty co jsem fakt poctive prohledal) a vsechny konci presne tvoji odpovedi a v lepsim pripade odkazem na to tema kde to opravdu bylo rozepsano ale kdyz odkaz pouzijes tak dostanes stale castejsi odpoved ze tema neexistuje nebo je smazano.To je fakt na nic.Venoval jsem tomu hledani dobrych par hodin(vyhledavac,postupne prochazeni urcitych sekci) a az potom jsem napsal tuhle temu. http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...t&p=1254533 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Říjen 12, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2009 Povodna tema zalozil Vasa, vie o tom, ze sa stratila. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romario Odesláno Říjen 12, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 12, 2009 to Olisoft : mam TDi 81kW MR98 vybava SLX,kdybys mel chvilku a kouknul mi na to,budu vdecny.Jak jsem psal,pokud bys vedel byl bych rad za odpoved typu + zapojit napr na cerveny v A slouku , - na (ja nevim) treba cerny ve svazku vedoucim od motorku stahovacky.Cele je to samozrejme priklad.A zajem bych mel i o zapojeni pro zadni dvere.Predem moc dekuju. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Říjen 12, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2009 Oli: našels? já myslím - ale teď vyloženě střelba od boku - že v principu (+) kdekoli ve dveřích, někde na mozku, (-) spínaný dveřním spínačem oddělený přes tu diodu... taky se mrknu do DP Edit: (-) jak jsem psal - napíchnout se na vedení od dveřního spínače, jde to do ŘJ dveří. (+) by mělo jít při origo zapojení ven ze dveří přes svorkovnici na A sloupku, nevím, jestli jde ko komfortky, nebo přímo na +30. Přesto bych zkusil napíchnout na stálý +30 u ŘJ dveří. Důležitá je ta dioda na oddělení okruhů, jinak by to mohlo např. vyhazovat pojistku vnitřního osvětlení příklad pro O1 Elegance MR 2001, AHF: (-) hnědo žlutý, (+) červenohnědý tlustý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Říjen 12, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2009 Co si spominam, tak + je trvale a - je spinane na komfortku. A neviem, ci do toho nejde aj mikrospinac v dverach. Lebo to svieti len pri otvorenych dverach (aj to len to svetielko, ktore dvere otvoris) a musi vtedy svietit stropne svetlo. Pozriem sa na to zajtra. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Říjen 14, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2009 radši to sem napíšu než budou hořet auta :) spínané mínus se bere z dveřního mikrospínače plus se bere z komfortní jednotky auta s centrálem (bez el oken) + - jednotka centrálního zamykání T23b/ 20 (23 pólová svorkovnice pozice 20) barva drátu červeno černá - - přední dveře vedení ze zámku z konektoru T8b/8 barva drátu hnědo žlutá - zadní dveře vedení ze zánk z konektoru T6b/6 barva drátu modrá auta s komfortní elektrikou (el okna) 1997-2001 + - jednotka komfortní ele. T23a/18 barva drátu červeno černá - - přední dveře dveřní zámek T8b/8 nebo dveřní jednotka T29b/18 barva hnedo žlutá - zadní dveře dveřní zámek T6b/6 nebo dveřní jednotka T18b/5 barva drátu modrá 2001 dál + - jednotka komfortní ele. T23a/20 barva drátu červeno černá - - přední dveře dveřní zámek T8b/8 nebo dveřní jednotka T29b/18 barva hnedo žlutá - zadní dveře dveřní zámek T6b/6 nebo dveřní jednotka T18b/5 barva drátu modrá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Říjen 14, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2009 Tu sa to aspon nestrati. Vdaka Vasa. :) Kde v DP to je mozne najst? (cast/kapitola/strana) Dakujem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Říjen 14, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2009 věř tomu že pžed 5 lety by taky nikoho nenapadlo že se na SH něco ztatí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Říjen 14, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2009 hmm, ani to, ze sa to takto skonci... Ale to je uz OT v tejto teme. Napises mi kde to najst do SZ please? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Říjen 14, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2009 jestli myslíš schéma světílek tak je to v komfortní elektrice pořadač 16 scéma třeba 26 to co je výše tak to jsem proběhl cca 15 schémat jestli se to někde neliší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Říjen 14, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2009 super, dakujem! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romario Odesláno Říjen 14, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 14, 2009 i ja dekuju ale asi to necham zapojit nekoho kdo v autoelektrice vi co dela a to ja rozhodne nejsem(bohuzel ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Říjen 14, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2009 Vaša: díky, teď je to naprosto jasné, jak je to z továrny. Ale jen teoreticky - když vezmu + přímo ve dveřích z napájení ŘJ, tak by to přece mělo fungovat stejně, ne? Akorát nebudu muset tahat ze všech dveří drát... předpokládám, že ze sloupků do ŘJ komfortu není natažena příprava. Jistě, nebude to jako originální zapojení. Nebo je tam nějaké jiné riziko? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Říjen 14, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2009 šparnej mikrospínač nebo nedovřený dveře a rozteče se ti tapec/ sklíčko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Říjen 14, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2009 ... no jasně - komfort vlastně hlídá svícení toho světýlka a po nějaké době ho odpojí, to mi nedošlo. Proto se ptám, líná huba - hotové neštěstí (PS - ale když dám místo sufitky LEDky, tak se nerozteče ) už mlčím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FOX Odesláno Březen 24, 2010 Sdílet Odesláno Březen 24, 2010 u mě to byla barva ve dveřích u spolujezdce (výměna stahovačky) červeno-hnědá.pin č 8 dnes vyzkoušeno-ještě to teda nemam na komfortce, ale jen sem připojil na baterii jinak je to octa z 99, el. okna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Červenec 20, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2011 Mohu se zeptat , kde se nachází komfortní jednotka do roku 2000 ? Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Červenec 20, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2011 Pod volantom. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Boban Odesláno Duben 2, 2017 Sdílet Odesláno Duben 2, 2017 Zdravím pánové,dotaz mam oc1 2000 centrál dalka el okna ,nemám ve dveřích světýlka,pokud seženu kabelovej svazek předních dveří z vozu ktery světylka měl bude mi to chodit na mém nebo jsem mimo??Díky za odpověd 0 Citovat Odkaz ke komentáři
teavirus Odesláno Červenec 22, 2017 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2017 podle el. schématu varovná světýlka ve dveřích žádná jednotka nehlídá, je k nim přiveden plus (30) (který ke dveřím nemám doveden, jelikož origo světýlka nemám) a zemní se mikrospínačem dveřního zámku na ukostření kabelového svazku dveří. Barevné označení a číslo schématu souhlasí s tím, co uvedl Vaša, tímto mu díky a já to jdu podle toho zítra zapojit ... no jasně - komfort vlastně hlídá svícení toho světýlka a po nějaké době ho odpojí, to mi nedošlo. Proto se ptám, líná huba - hotové neštěstí http://forum.octaviaclub.cz/public/style_emoticons/#EMO_DIR#/palec.gif (PS - ale když dám místo sufitky LEDky, tak se nerozteče http://forum.octaviaclub.cz/public/style_emoticons/#EMO_DIR#/tongue.gif ) už mlčím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.