Přejít na obsah

Přední světla - čočka (originál)

Guest Davidik

Doporučené příspěvky

Ahoj. Má cenu měnit sériová "parabolová" světla na O2 (před faceliftem,verze Tour z r.2012 - jde o vylepšení vzhledu) za nová orig. světla s čočkou? (cena za orig. obě 5600,-) Jde mi pouze o to, zda se výměna vyplatí a jak svítí v noci, nerad bych si za cenu horší svítivosti pouze vylepšil vzhled auta... (ikdyž o to mi jde také ;) ) Vím, že tu jsou podobná témata, mám je přečtené, proto mě zaráží negativum, že jakmile se např. v zimně světla zašpiní, tak je svítivost dost mizerná oproti stejně zašpiněným "parabolovým" světlům. (ostřik světlometů nemám). Dále čištění čočky jednou za rok... bože, kdo čistí světla zevnitř každý rok??? :o Takže závěrem pouze: ano či ne čočková světla (i bez ostřiku), případná pro x proti. Díky, 5600,- není zrovna málo...

Odkaz ke komentáři

Cena je celkem vysoká, jen co je pravda ale jako parabola a čočka to je nebe a dudy, pokud dáš kvalitní žárovku tak to ke xenonům nemá tak moc daleko. Co se týče čištění čočky jednou za rok to je trošku extrém. Jinak špína, ono jde o to že čočka trošku zastíní teplo takže když v zimě prasí tak tajou pomalejc než paraboly... Jinak špína na to nemá vliv, každý špinavý světlo svítí mizerně je to fuk jestli to je čočka nebo parabola..

Odkaz ke komentáři

Díky za názory. Na web stránkách cc-autodíly http://www.cc-autodily.cz/svetlomet-predni-levy-3_3?sort=action_isrt_tmstmp&order=DESC , mají nyní "akci" na tyto čočkové světlomety (píší originál a doufám, že i s podporou naklápění...)za 2750,-/ks. Cenu jsem nikde menší za úplně nové nenašel, tak si myslím, že bych je zkusil. Ale jak jsem napsal, nechci prohloupit za 5500,- :o . Mám to pouze jako vylepšení na O2 Tour/ r.v.2012. Názory těch, co tyto světla mají, se mi nesmírně hodí, akci mají do 11.11. :) ;) .

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...