škodik Odesláno Prosinec 5, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2009 tak mě napadlo,jestli někdo nedal bixenon do klasických parabol L/K, jelikož H4 svítí naprd,a přestavba na facelift znamená přestavbu celýho předku,tak jsem si řekl,že ten bixenon by nemusel být špatný a výjde kolem 2tis. Jestli to už někdo dával jestli nemá foto, děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Art Car Design Odesláno Prosinec 5, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2009 Vždycky když potkám chytráka kterej do klasickejch parabol narve xenony tak bych mu s největší chutí rozmlátil světla kladivem !!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Prosinec 6, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2009 myslel jsem ,že je to stejný jak když dám do normálních HID sadu,nebo ne? Samozřejmě to nemá aut. regulaci jako origo,ale to nemá nikdo s dodělávkou až na pár jedinců co to udělali komplet....nebo to má jiný důvod? Bral jsem to jako možnost,jelikož klasická HID v normálních světlech mi příjde moc silná,než to ten bixenon jde přes čočku....samozřejmě origo xenon lampy jsou origo,tam není co řešit....a taky proto to se no ptám :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Prosinec 6, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2009 nebo toto viz toto tema 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Prosinec 6, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2009 to je přesně to co jsem myslel ty bixenony nevypadají špatně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Daniel Prucha Odesláno Leden 27, 2010 Sdílet Odesláno Leden 27, 2010 Na autě jsem tuhle sadu měl H4 bixenon s čočkou. Nikoho neoslňoval policajti problémy neměli... A svítivost se s originálem nedala srovnat... JWEdnim slovem SUPER...:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Leden 27, 2010 Sdílet Odesláno Leden 27, 2010 Hele je u toho napsáno Certifikace: ISO9001:TS16949 . To je co? To je k hovnu co? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Leden 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 27, 2010 je to jenom o tom ,že to možná udělali kvalitně viz. http://translate.google.cz/translate?hl=cs...6lr%3D%26sa%3DX 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest knopis Odesláno Srpen 19, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2010 Na autě jsem tuhle sadu měl H4 bixenon s čočkou. Nikoho neoslňoval policajti problémy neměli... A svítivost se s originálem nedala srovnat... JWEdnim slovem SUPER...:-) a jak jsi světlomet rozlepil... mě nic nepomáhá, horkovzduška, trouba, v páře...a nic, nerozlepim to.. nebos to rovnou řezal ? Dík za info, Tom 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Srpen 20, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2010 Škodik: Zajeď juknout až tu budeš a budeš mít čas. Jedny lampy mám rozdělány doma(od Liskyho) knopis: Musíš nahřívat a řezat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Noac Odesláno Srpen 20, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2010 Caues, tak kámoš to dal do O1 normál světla, mají 10k a myslím si, že je to dost, ale vypadá a svítí to dobře. Já tento týden tam chci dát 6 nebo 8k, jeste uvidim, ty 8 mají totiz v akci. Jinak já světla rozlepovat nemusím, jen jsem je vyndal a oddělal svorkama. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Srpen 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 20, 2010 do normálního světla dát jen HID je hnus, to světlo svítí strašně silně a když jedeš proti je to luxus,takže jedině přestavba s čočkou a to bych musel dát čirá skla LK. Ještě uvidím,ale asi dám jen H4 Nightbreakery a do mlhovek bych chtěl ty žlutý nokyany. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Noac Odesláno Srpen 20, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2010 do normálního světla dát jen HID je hnus, to světlo svítí strašně silně a když jedeš proti je to luxus,takže jedině přestavba s čočkou a to bych musel dát čirá skla LK. Ještě uvidím,ale asi dám jen H4 Nightbreakery a do mlhovek bych chtěl ty žlutý nokyany. To sice jo, ale celá přestavba je docela nákladná, nebo se mílím - nějak jsem to nezjišťoval, takže nevím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Srpen 22, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2010 To sice jo, ale celá přestavba je docela nákladná, nebo se mílím - nějak jsem to nezjišťoval, takže nevím. Řeknu ti to jednoduše, Když nemáš na pořádnej xenon do čočky tak se na to vy*er. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Srpen 22, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2010 nechtel jsem byt hnusnej, ale presne tohle me napadlo :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Srpen 22, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2010 nechtel jsem byt hnusnej, ale presne tohle me napadlo :P Není hnusnej. To je pravda... Neříkám, že musí bejt automatická regulace (když 99% jezdím sám nebo ve dvouch a naložený auto maximálně na popojížtďku přez den) a ostřiky,ale ty čočky tam prostě patřej... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Srpen 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 23, 2010 však taky tohle jsem zakládal v době ze začátku co jsem vlastnil auto,tenkrát jsem nevěděl,že xenon lampy vyjdou zadobře a celkově kolikrát člověk nadělá víc škody než užitku...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Noac Odesláno Srpen 23, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2010 Tak asi máte pravdu kluci. Po něčem se podívám a uvidíme. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Srpen 23, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2010 však taky tohle jsem zakládal v době ze začátku co jsem vlastnil auto,tenkrát jsem nevěděl,že xenon lampy vyjdou zadobře a celkově kolikrát člověk nadělá víc škody než užitku......Šak v pohodě. A rovnou jsi chtěl čočku. Nemám nic proti tomu když to přestavíš na čočku aby to kreslilo jak má ;-) Tak asi máte pravdu kluci. Po něčem se podívám a uvidíme. Podívej. Navíc to bez tý čočky svítí sice líp než žárovky,ale porád ne tak jak s čočkou... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Noac Odesláno Srpen 23, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2010 Šak v pohodě. A rovnou jsi chtěl čočku. Nemám nic proti tomu když to přestavíš na čočku aby to kreslilo jak má ;-) Podívej. Navíc to bez tý čočky svítí sice líp než žárovky,ale porád ne tak jak s čočkou... :) A jak tam dám halogenky, když tam budu mít čočku? Nebo musím koupit celý světlo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Srpen 23, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2010 Buď tam má halogenový žárovky, nebo to překopeš na čočky. POkud to překopeš na čočky tak když to překopeš na čočku + HID tak by to mělo mít patici,ale nevidím důvod proč by jsi tam pak měl dávat halogenky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Noac Odesláno Srpen 23, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2010 Buď tam má halogenový žárovky, nebo to překopeš na čočky. POkud to překopeš na čočky tak když to překopeš na čočku + HID tak by to mělo mít patici,ale nevidím důvod proč by jsi tam pak měl dávat halogenky... Tak teď jsem z toho trochu jelen. Takže lepší by byla čočka + HID jestli to chápu dobře? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Srpen 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 23, 2010 bud koupíš lampoy xenon,co už mají čočku a knim sadu xenonů a nebudeš mít refulaci tzv.nivelaci nebo koupíš xenony s čočkou a čirý lampy a tu čočku tam nabastlíš. Origo lampy nejen že vypadají líp ,ale nikdo skoro nic nepozná tzn. minální problémy na stk a s PČR ta drhá varianta je na první pohled zřetelná..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Noac Odesláno Srpen 23, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2010 bud koupíš lampoy xenon,co už mají čočku a knim sadu xenonů a nebudeš mít refulaci tzv.nivelaci nebo koupíš xenony s čočkou a čirý lampy a tu čočku tam nabastlíš. Origo lampy nejen že vypadají líp ,ale nikdo skoro nic nepozná tzn. minální problémy na stk a s PČR ta drhá varianta je na první pohled zřetelná..... dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 23, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2010 jo, jen si kupujte všichni HIDky do světel.. ono je to strašně příjemný pak jet v noci proti vám nebo před váma.. idiot, kdo si dá HIDku.. i v čočkách to svítí prasecky a to nemluvím o chybějící auto-nivelaci.. kup si origo xeny a nevymejšlej pikachoviny.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Srpen 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 23, 2010 jo, jen si kupujte všichni HIDky do světel.. ono je to strašně příjemný pak jet v noci proti vám nebo před váma.. idiot, kdo si dá HIDku.. i v čočkách to svítí prasecky a to nemluvím o chybějící auto-nivelaci.. kup si origo xeny a nevymejšlej pikachoviny.. to musím s tebou nesouhlasit,pokud má světlomety s čočkou a dobře seřízený je to menší zlo než neseřízený obyčejný světlomety s origo žárovkama,HIDky v klasických světlometech nebo 100 a více W žárovky. A ještě specialita nepřepínání světel z dálkových... Samozřejmě chybí nivelace a ostřiky světel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 23, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2010 tak HIDky v klasickejch parabolách ani nezmiňuju.. každopádně by se mohli všichni naučit používat kolečko pro sklon světlometů.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reddy Odesláno Srpen 24, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2010 plno lidí ani neví, na co to kolečko je 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Srpen 24, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2010 tak vcera jsem videl dobryho strelce... v predface lampach mel dodelanou cocku a v tom HIDku ;) potkat ho vecer, tak ho snad zastavim a rozkopu mu drzku, cu*akovi za*ranymu stribrna Octavia kombi, bohuzel SPZ si nepamatuju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 24, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2010 to muselo bejt světlo jako kráva co.. hlavně že viděl na cestu ne! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.